Uken som gikk #3

Her er hvordan uken min har vært. 

Ukens høydepunkt: shopping i Rotterdam, Nederland. Elsker å shoppe i denne byen og hvis du vil sjekke ut 5 av tingene jeg kjøpte kan du se det i mitt forrige innlegg. 

Ukens prøving: ny leppestift jeg kjøpte her om dagen, som man kan se på forrige innlegg. Veldig fornøyd med fargen. 


Jeg pleier som regel ikke å ta så veldig nær bildet, men synes dette var kult at lyset skinner på solbrillene.

Ukens middag: Akkurat nå som det er sommer, har jeg fått salat vibe inn i huset. Så middag har vært salat, pasta, kylling, agurk og mais. Veldig frisk og god middag. Det beste med retten er at den er lett å lage. Ukens film på Netflix: Marvel's Doctor Strange. Jeg elsker denne filmen. Den er morsom og spennende. Hvis du ikke har sett den ennå burde denne være på topp listen. 

Ukens serie: America's got talent. Mange utrolige talenter på dette showet. Dette er den amerikanske versjonen av norske talenter. Jeg digger spesielt sang og magiske triks. Sjekk det ut på youtube hvis du ikke har sett det. Du kan også følge med på facebook. 

Ukens sang: Liam Payne- Stripe that down (ft. Quavo)

Hvordan var uken din?
Vi blogges <3 - Alissa 

#Nederland #utlandet #uken #som #gikk #uke #blogg #youtube #ukens #sang #høydepunkt #shopping #mat #salat #deilig #vibe #selfie #asian #middag #film #serie #america #talent #liampayne #musikk #dinuke #tre #alissa 
 

4 kommentarer

Lilly

16.07.2017 kl.10:54

Digger disse innleggene!

Alissa C

16.07.2017 kl.11:15

Lilly: Tusen takk !

Hege Kristin

16.07.2017 kl.13:11

så fin uke!

Alissa C

16.07.2017 kl.18:42

Hege Kristin: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

Alissa C

Alissa C

20, Asker

Hei Alissa her, jeg har flyttet til Nederland og elsker å reise <3 Her på bloggen skal det skrives om alle mulige temaer jeg kommer på og jeg blogger så mye jeg får tid til <3 Gjerne følg meg på instagram : alissa_.c

Kategorier

Arkiv

hits