Borte bra men dere vet

Hei fine! Etter en enda gang med lang buss tur var jeg klar for å avslutte ferien. Det har vært en sinnsyk opplevelse. Jeg har aldri reist til så mange land samtidig på en så kort tid.

Det var mye å holde styr på og definitivt mye lærdom i dette. Blant annet : ikke gå på en buss tur som varer i 13 timer uten mat og drikke. Uff. Men vi trodde definitivt at vi bare skulle sove hele veien, men bussjåføren vekket oss nesten annenhver time for å ta en pause. Høyttaleren var som torden i bussen.

Jeg angrer ikke på at turen skjedde. For dere som ikke vet var jeg i Zürich, Roma, Munchen, Praha og Berlin. Dere kan se flere bilder av de ulike destinasjonene på tidligere blogg innlegg. Samt videoer av alt vi så på turene på youtube kanalen min.

Brussel, Belgia

Borte bra men det var utrolig godt å komme hjem. Jeg savnet veldig å spise taco. Selv om det også ikke er helt det samme som å spise det i Norge. Rømmen i Nederland er ikke lik, det samme gjelder krydderet.

Jeg savnet også å kunne vaske klær når jeg ville og ha et 100% stabilt internet. Haha. Men ville jeg gjort denne type tur igjen. Ja. kanskje. Men ville heller tatt fly enn 9 timer med tog fra München- Praha. Og foretrukket å ikke måtte sitte på gulvet i nesten 8 timer fra Berlin til Zürich. Hehe.

Erfaringen var rik.

Ville du likt å reise fra land til land?

Vi blogges <3 - Alissa

#bortebra #hjemmebest #berlin #zurich #tyskland #Nederland #belgia #roma #italia #Praha #tjekkia #timer #bus #tog #land #vaskeklær #erfaring #interrail #2017 #brussel #13timerbuss #eurolines #taco #Norge

4 kommentarer

Danian. Gutteblogger

09.08.2017 kl.17:51

Nei men jeg har vært i Praha og server det fint. Det må ha vært en kjempe fin tur

Ha en flott uke som er igjen av den hhehe

Alissa C

09.08.2017 kl.19:45

Danian. Gutteblogger: kult! ja det var litt av en tur ^^ Tusen takk! du også :D

Lilly

09.08.2017 kl.19:44

Elsker virkelig bloggen din!! Du er så flink❤️❤️ Stå på!!

Alissa C

09.08.2017 kl.19:45

Lilly: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Alissa C

Alissa C

20, Asker

Hei Alissa her, jeg har flyttet til Nederland og elsker å reise <3 Her på bloggen skal det skrives om alle mulige temaer jeg kommer på og jeg blogger så mye jeg får tid til <3 Gjerne følg meg på instagram : alissa_.c

Kategorier

Arkiv

hits