Ønskeliste BooHoo.com

Hei fine! En venninne av meg sendte denne nettsiden til meg og siden har jeg ikke stoppet å sjekke ut det enorme utvalget de har. Dette innlegget er ikke sponset.

Det var så sinnsykt mye fint på nettsiden. Akkurat nå leter jeg etter en ny skinnjakke og nå har jeg funnet mange fine til en god pris. Noe litt dyrt men det er også vanskelig å finne.

Disse tingene ligger på ønskelisten min foreløpig

Jeg skal på shopping med noen venninner på fredag fordi neste uke har vi ferie. Rett før eksamen selvfølgelig så det blir mest lese dager.

Mens jeg er på shopping skal jeg prøve å holde øye åpne for billigere alternativer eller noe lignende. Personlig er jeg ikke veldig fan av p shoppe på nett. Jeg liker følelsen av å dra til storsenteret og prøve klærne selv.

Jeg prøver også å lete etter noen fine sko til hverdags. Høy hælene jeg bruker nå begynner å bli utslitt siden jeg har brukt dem så mye.

Liker du å shoppe på nett?

Vi blogges <3

- Alissa

#shopping #ønskeliste #boohoo #ikkesponset #nettside #onlineshopping #klær #jumpsuit #svart #beige #shop

2 kommentarer

Charlotte

10.10.2017 kl.22:05

kjempefine klær :D

Alissa

15.10.2017 kl.11:13

Charlotte: ja enig!

Skriv en ny kommentar

Alissa C

Alissa C

20, Asker

Hei Alissa her, jeg har flyttet til Nederland og elsker å reise <3 Her på bloggen skal det skrives om alle mulige temaer jeg kommer på og jeg blogger så mye jeg får tid til <3 Gjerne følg meg på instagram : alissa_.c

Kategorier

Arkiv

hits