Nye videoer

Hei fine! Håper du har hatt en fin fredag. I det siste har jeg virkelig kommet meg inn i en youtube rutine. Er det noe jeg elsker er det film og bilder så det har vært morsomt for meg å komme med nye ideer til min youtube kanal. Hvis du vil abonnere til min kanal så er linken HER. Jeg har filmet noen videoer på norsk fordi det var selvfølgelig det letteste, men en venninne sa at hvis jeg ville ha flere seere så burde jeg filme på engelsk. 

hva tenker du om dette? jeg liker å filme på begge språkene så for meg er det det samme. 

jeg lastet akkurat opp dette bilde på min instagram så hvis du vil følge meg der 

https://www.instagram.com/alissa._c/

Vi blogges <3 

//A 

“kan ikke du vlogge mer på norsk?”

Hei fine! I dag redigerte jeg en ny video og den er ute nå på kanalen min. 

Den heter “livet i Nederland” som kanskje blir en liten serie jeg lager. Studentlivet i Nederland er kanskje litt annerledes enn Norge, så kanskje det kan være interessant å se hvordan det er å studere i utlandet. 
 

Jeg ble spurt om jeg kunne vlogge mer på norsk og svaret er selvfølgelig. Jeg kommer til og vlogge på nederlandsk og engelsk også, men det er bare gøy for min del. 

Vi blogges <3 
– Alissa C 

innlegg nr 137

Hei fine! En liten oppdatering fra Nederland.

I dag har jeg bare slappet av og prøvd å få tilbake energien. De siste dagene har jeg vært på jobb og jeg føler at det kanskje ikke var det beste valget. Men jeg ser frem til en ny og god uke. Jeg håper at jeg får tilbake energien og at jeg kan være veldig produktiv og positiv. 

På netflix så jeg på Vampire Knight som er en av mine favoritt anime serie. Den er så bra. Den bringer mange throw back scenarioer. 

Jeg kjenner at jeg savner familien veldig og at jeg aldri skal ta universitetslivet forjeves. Naboene spiller musikk på høy guffe akkurat nå. Uff søndag klokken 23.00 og jeg må stå opp tidlig i morgen for å dra på skolen. 

Når jeg slapper av går tiden veldig fort, mens når jeg gjør andre ting så går ting veldig sakte. Tror en av grunnene kan være at jeg ikke trives med det så da burde jeg prøve å finne en annen ting som er verdt å bruke tiden på. 

Jeg kommer fortsatt til å filme videoer til youtuben min. Det er en hobby jeg virkelig trives med og jeg føler at det har vært en produktiv dag når jeg legger ut en ny video og et nytt innlegg på bloggen. 

vi blogges <3 
– Alissa C 

Mat og byen

Hei fine ! I dag var jeg en liten tur i byen og jeg vlogget litt mer til youtube kanalen min. På sentral stasjonen så jeg noe skikkelig stilig. Det var en kunstner som malte 3D og han var akkurat ferdig når jeg kom. Fantastisk fint maleri på bakken. Det var av de største attraksjonene i Rotterdam, Nederland. 

 

Etter skolen tok jeg og en venninne en tur på restauranten “de beren” hvor vi kan spise all you can eat spareribs. For 120 kroner. 


Definitivt et av favoritt stedene jeg drar til for en veldig rimerlig pris.

I Rotterdam har de også alt du kan spise sushi. Det må jeg virkelig prøve. 

Denne uken så er det ikke veldig mye spennende som skjer annet enn at jeg skal på skolen. Vent da… nei det er ikke helt sant. Selvfølgelig er det såå spennende å få se igjen venninnen min! Hun er i Brussel akkurat nå. Det blir så utrolig koselig å se henne igjen fordi hun er i Nederland denne uken. 

Annet enn det så skal jeg på alumni kveld for å få bedre nettverk også finne ut mer om hva slags type jobber folk har etter de har studert studied mitt. Det blir nok spennende. Det er et mer formelt arrangement. Derfor er det business casual som er dresskoden for å være med. 

Oppdaterer snart igjen! 

Vi blogges <3 
//Alissa C 

Dagens middag

Hei fine! Hele denne uken har det vært mye fint som har foregått. Tror jeg har spist ute nesten hver eneste dag. Jeg pleier som regel å lage mat hjemme fordi det er billigere men denne uken så var det flere ting som skjer på en gang. 

i dag var jeg på sate man som er en restaurant like ved der jeg bor. jeg ble utrolig positivt overrasket over hvor god maten var. mye forskjellig og vi bestilte alt de hadde så det ble på en måte en buffee som alle kunne ta av. 

Btw er dette det nyeste bilde jeg la ut på instagram! @alissa._c


Cola er min favoritt. Jeg drikker aldri alkohol når jeg er ute eller ellers. 

vi blogges <3

//AlissaC

 

Ny vlogg på nederlandsk

Hei fine! Jeg har filmet de siste dagene og om du vil se den nye videoen selv om jeg snakker bittelitt nederlandsk så er videoen under! 

Jeg kommer også til å filme videoer på norsk så om du vil se mer kommenter og abonner til min kanal 

 

Håper du får en fin lørdag ! 

Vi blogges <3 
//AlissaC 

Bildedryss fra i går

Hei fine! I går var jeg på euromast 😀 Et virkelig must go sted å dra om du noen gang er i rotterdam! kjempe fin utsikt og de har en restaurant på toppen. 

God mat og fin utsikt. Den lille salaten fikk jeg gratis så det var koselig. 

Vi blogges <3 

//Alissa C 

Show

Hei fine! I går kveld var jeg på et show i Rotterdam. Så koselig og utrolig hyggelig at venninnen min danset og en annen venninne fra USA dro sammen med meg. 

Jeg tok en film av dansedelen så jeg kommer til å legge ut videoen senere i kveld 

Vi blogges! 

//Alissa C