MAGISK KVELD PÅ CONCERT OG EN SYKT TRAVEL DAG

Hei fine!

Jeg har glemt å oppdatere bloggen. Derfor kommer det nå ut linker og innlegger om videoene på kanalen AlissaTV. Det viktigste er å legge ut nye videoer for å kunne vise dere så mye som mulig. Men jeg skal prøve å oppdatere her også for de som foretrekker å se videoene via bloggen.

Dette er en annen video som også ligger ute på kanalen akkurat nå.

I denne vloggen har jeg to eksamener på samme dag. Det var sykt stressende. På kvelden drar jeg på konsert som var helt magisk. Dette var forestillingen harry potter in concert. Jeg drar hvert eneste år og det er en opplevelse som er utenom det normale.

Det er sinnsykt gøy å kunne dra på denne konserten flere ganger i året. Det er så spesielt. Vi spiste middag på Floor som er en trendy restaurant i Nederland.

Livet er så bra akkurat nå! Det er noen oppturer og nedturer her og der men jeg elsker å jobbe fulltid. Jeg lærer sykt mye fra verdens beste markedsførere og spesialister. Det er kjempe gøy at det er så mye som skjer.

På tirsdagen var det et event på jobben. Jeg fikk tak i mange ting gratis og jeg viser nesten alt i den neste vloggen.

vi blogges! Abonner for å følge med videre <3
– A

FULLTIDSJOBB UKE EN! HOS ET AV VERDENS STØRSTE SELSKAPER

Hei dere! I dag la jeg ut en ny vlogg. Nå har jeg startet på mitt internship hos et av verdens største selskaper. Det er drit kult og jeg prøvde å filme litt av ting som skjedde etter jobb. Jeg gir dere litt tips på forskjellige produkter som funker for meg når jeg jobber fra klokken 09.00 til 17.00.

Gjerne sjekk ut den nye videoen!

Jeg unboxer også en gave til typen min. Jeg gleder meg til å teste ut nye og gode smoothier med blendjet.

Her kommer bildedryss fra uken min:

Det er så sinnsykt spennende å jobbe. Første uken har vært helt fantastisk. Alt er utrolig nytt og spennende og jeg lærer fra de beste i verden. Internship er ofte i samarbeid med universitetet. Jeg må derfor skrive en rapport om min opplevelse i løpet av disse 5 månedene. Jeg fikk også tilbake karakteren min for bachelor avhandlingen. Jeg er super glad for karakteren og jeg kommer til å si karakteren i vloggen min fordi jeg er så fornøyd. Det kommer nok senere denne uken eller noe sånt.

Hvis du vil bli med å levere oppgaven så vlogget jeg hele den prosessen. Dette er i samme vloggen som apple watch videoen min. Jeg er fortsatt drit fornøyd med klokken.

Håper du vil abonnere på kanalen for å følge med videre.

vi blogges <3
– A

Nyttårsaften vlogg (video) og nyttårsforsetter

Hei dere! En nyttårsaften vlogg ligger ute på kanalen og i dag snakker jeg om mine nyttårsforsetter. Det er ganske vanlige forsetter som trene mer og være mer motivert.

Jeg viser dere også hva jeg la ut på instagram story på nyttårsaften i videoen. Jeg feiret hjemme med min kjære og skrev på bachelor oppgaven (haha skikkelig feiring), men om noen uker så har jeg lagt bacheloroppgaven bak meg.

Jeg skal prøve å vlogge så mye jeg kan.

Stay positive for 2020. Ikke glem å abonnere for å følge med videre. Hvis du har noen video ønsker så gjerne kommenter det.

Her kommer det noen bilder fra fyrverkeri showet i Rotterdam

Jeg ELSKER å se på fyrverkeri og ta bilder av det. Det er sinnsykt koselig og jeg digger at det var så mange forskjellige farger.

På slutten av fyrverkeri showet så var rakettene satt som en regnbue. Det er så utrolig gøy. De hadde også en nedtelling med laser på selve broen. 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 GODT NYTT ÅR eller Gelukkig Nieuwjaar på Nederlandsk

Håper du hadde en fin feiring!

Planer for neste uke:

Jeg skal levere inn bachelor oppgaven på mandag tenkte jeg. Deadline er dagen etter. Bachelor oppgaven er det eneste jeg klarer å tenke på. Det er skikkelig digg at det snart er over. Jeg må innrømme at jeg har stresset litt med å prøve å finne et sted å printe og binde bacheloren. Vi må nemlig sende inn en hard kopi av oppgaven og få den stemplet.

Jeg har eksamen snart. Om to uker så har jeg tre eksamener. Siden jeg har brukt så mye tid på å skrive på bachelor oppgaven så har jeg ikke fått muligheten til å lese like mye som jeg hadde ønsket.