Ny Podcast Episode 7: Finn studentbolig i Oslo

NY PODCAST-EPISODE UTE NÅ! 🏠 Boligjakt for Studenter 🎓
Hei studenter! 📚 Leter du etter den perfekte boligen mens du er på jakt etter den ultimate balansen mellom komfort og budsjett? Da er denne ukens podcast-episode noe for deg! 🎉

🏠 Jeg tar deg med på en reise gjennom jungelen av boligjakt for studenter. Enten du skal flytte for første gang eller bare trenger et nytt sted å bo, har vi dekket alt du trenger å vite! 🤓
I denne episoden lærer du:
🔍 Hvordan starte boligjakten og kartlegge dine behov.
💰 Tips for å finne en rimelig studentbolig uten å ofre kvalitet.
📝 Hvordan sjekke utleierens pålitelighet og boligens tilstand.
🔒 Dine rettigheter som studentleietaker og hvordan du beskytter deg selv.
Jeg deler egne erfaringer og innsikter, så du får råd fra en som har vært der! 💬
Så sørg for å sjekke ut den ferske episoden på Spotify🎧 Del den med alle dine studentvenner som også er midt i boligjakten, og gi gjerne tilbakemelding om hva du tenker! lykke til med boligjakten, og husk: Ditt hjem, din drøm!
💭✨


#Podcast #Boligjakt #Studentliv #Studenter #Bolig #TipsogTriks #Utdanning #Budsjett #boligioslo #Studentboligjakten

Vi blogges!

Podcast episode: Boligkjøp og boligjakten

Hei dere

Jeg har startet en ny podkast der hvor jeg deler mine tanker om boligkjøp. Det er utrolig gøy å snakke om boligjakten om hva jeg gjorde.

Her er linken til Midt i det

Jeg håper du vil høre på og gi gjerne tilbakemelding på hva du synes!

Vi blogges !

VLOGG – Eventyr i kinoverdenen og nye hobbyutforskninger!

Hei alle sammen!

I dag er jeg super spent på å dele min nyeste YouTube-vlogg med dere! Denne gangen tar jeg dere med på en fantastisk kinodate og viser dere hvordan vi gikk for å se den nyeste Barbie-filmen, en reise til barndommen som var både nostalgisk og moro.

Kinoopplevelsen var bare begynnelsen! Etter å ha latt fantasien flyte på lerretet, bestemte jeg meg for å utforske noen helt nye hobbyer. Jeg har alltid vært nysgjerrig på hekling, så jeg tok med meg noen heklekroker og garn, og dere får være med på mine første forsøk. Dere vil ikke tro hvor gøy det var å se resultater med en gang

Men det stoppet ikke der! Jeg bestemte meg for å prøve noe helt annerledes – golf! Jeg har aldri spilt golf før, men det var utrolig morsomt å slå ballen rundt på banen og prøve å forbedre teknikken min. Det var definitivt en aktivitet jeg vil prøve igjen!

Og til slutt, for å oppdatere barndommens lekeaktiviteter, bestemte jeg meg for å leke med modelleire. Å forme og skape ting med hendene mine ga meg en følelse av glede og avslapning. Jeg kan ikke vente med å vise dere resultatene av mine små kunstverk!

Dere kan se alt dette og mye mer i min nyeste vlogg. Jeg håper dere blir like inspirert som jeg ble da jeg utforsket disse nye hobbyene. Kanskje dette vil motivere dere til å prøve noe nytt også?

Ikke glem å gi videoen en tommel opp hvis dere liker den, og abonner på kanalen min hvis dere vil se mer spennende innhold i fremtiden. Tusen takk for at dere følger meg på denne reisen!

Sees snart,
Alissa