Gratulerer så mye med dagen!

Hei fine! Hallo fra Nederland! åååhh som jeg skulle ønske at jeg var i Norge nå. 17 mai er alltid så koselig med is, fint vær og godt selskap. Det er bare noe som skjer som gjør at stemningen bare blir bedre og bedre. Jeg elsker å høre på korpset i toget og se at alle rundt meg har det gøy og spiser masse is og pølser, vafler. 

Jeg har eksamen neste uke allerede så derfor hadde jeg nok ikke muligheten til å oppleve 17 mai med familien. Men det er så koselig å få oppdateringer via snapchat og instagram av mange fine bilder. luv it. 

 

 

Håper alle får en god 17 mai 

 

vi blogges <3 

– AlissaC 

Fiverr

Hei fine! Håper du har en fin søndag. Jeg sjekker ut forskjellige nettsider hvor man kan tjene penger på for en youtube video jeg har tenkt til å filme. Har du noen erfaringer med internet siden Fiverr? Vel gjerne kommenter i kommentarfeltet og fortell om dine erfaringer og hva du synes. 

 

Så langt har jeg bare lagt inn det basic tingene, men ja det kan bli spennende å lage denne videoen og se om dette funker. 

jeg kommer til å legge ut på bloggen når jeg har filmet den og hva mine erfaringer og opplevelser er og hva jeg synes etter en måned osv. 

Hvis du ikke har sjekket ut youtube kanalen min ennå så sjekk den ut @alissac . 

Er det noen nettsider du vet om hvor man kan tjene penger på nett?

Vi blogges <3 
Alissa