De siste dagene med ferie og Boohoo try on haul

Hei fine! Jeg har lagt ut en ny vlog på min kanal som er på engelsk. Det var så utrolig koselig å høre at mine venninner ser på videoene mine hver gang jeg legger. 

Jeg filmet nettopp også en Q and A hvor jeg svarer på spørsmål fra pinterest. Veldig morsomt å gjøre litt forskjellig på kanalen. Videre kommer jeg nok til å vlogge siden det er lettest med tanke på skole og at jeg vil filme så mye som mulig av studentlivet i nederland. 

Her er den nyeste videoen ute på kanalen akkurat nå: 

I denne videoen har jeg filmet også en boohoo try on haul der hvor jeg viser dere litt av ting jeg har kjøpt. En liten haul så det kommer på slutten hehe!. Håper DU likte videoen og gjerne abonner om du har lyst. 

Vi blogges <3 
//Alissa 

#youtube #vlog #video #youtubekanal #boohoo 

Kjæresten overrasket meg

Hei fine! Nå har dagen startet og det var utrolig stressende morgen men jeg rakk det heldigvis. Det er så Typisk at jeg klarer å glemme å sjekke timeplanen ordentlig haha!. Det tar en time å komme meg til universitetet så hvis ting starter om 15 minutter så rekker jeg det selvfølgelig ikke. Men jeg var glad for at jeg rakk det og at jeg fikk catchet opp med mine venninner. De bor i en annen by. Det var bare en introduksjonsdag hvor vi fikk vite når eksamen er og litt sånn sosialt og hyggelig. Gratis mat og drikke. Koselig å snakke med venninner igjen om hva de har gjort denne sommeren. Samtidig bli kjent med de nye professorene. Herregud jeg gleder meg sååå mye til i kveld! Min kjære overrasket meg med billetter 😀 

 Dette er båten vi skal på i kveld. Gleder meg! Vi dro litt tidligere etter at jeg hadde kommet hjem på skolen for at vi måtte hente billetter. Vi fikk 50 kr rabatt hver men det var fortsatt ganske dyrt. Jeg kommer heelt sikkert til å vlogge denne opplevelsen. Jeg elsker båt og det er så spennende at vi får se hele rotterdam fra vannet. 

Her kommer maaange bilder fra dagens so far opplevelser. 


Dette er båten vi skal ta i kveld. Min kjære overrasket meg med billetter og jeg gleder meg masse. Jeg tenkte å kanskje ta på meg en kjole eller no men kanskje også noen high waist bukser med en fin crop top. Jeg har ikke helt bestemt meg ennå. Vi kommer til å ha middag først så skal vi ta oss noe digg å drikke mens vi er på båten. Båten er veldig stor som dere ser på bildet så jeg gleder meg masse. Dette er den aller siste dagen vi får muligheten til å gjøre det på kvelden så det er koselig at min kjære planla dette hehe. 

Jeg vet at blant annet min tvilling elsker at jeg har tatt masse bilder til bloggen og at det kanskje gjør ting litt mer spennende. Dette er i Rotterdam Nederland. Hvis du er ny her på bloggen så velkommen. Jeg studerer i Nederland og koser meg masse i utlandet. 

ååå gleder meg masse til i kveld! 

Vi blogges <3 

//Alissa 

#nederland #bilder #bildedryss #båttur 

Første universitetsdag i morgen

Hei fine! Er det bare meg som alltid ligger oppe lenge dagen før første skole dag. Ferie har vært så fantastisk så jeg gruer meg litt til stress og travle dager. Jeg skal definitivt opprettholde bloggen. Det er så fint å ha dere fine lesere og jeg får i det siste så mange fine kommentarer så tusen takk! Det holder motivasjonen oppe. Ting jeg gleder meg til er faktisk å se hvem som er i klassen. Det er mange som sluttet og noen måtte bytte klasse på grunn av det ble for mye stress. Jeg studerer 3 år i stedet for 4 år. Dermed tar jeg 2 år på 1 år. Det er flere fag og mer og gjøre men det er definitivt vært det. Jeg sparer på skole penger og leie for et helt år. Så akkurat nå starter jeg mitt andre år på universitetet. ​

Jeg har allerede fått kontakt med en jente som vil kjøpe alle bøkene mine og en annen jente som skal selge noen av bøkene sine til meg. Så må jeg bare kjøpe resten av bøkene men siden neste uke er introduksjonsuke mer eller mindre så håper jeg at flere folk fra 3 året selger bøkene sine. hehe! Jeg kjøper bøker fra andre studenter fordi man kan få en rimligere pris for bøkene. 

 Det er på tide å bytte ut sommer magazinene med skolebøker. 

Studiet starter igjen og jeg håper at jeg kan gi dere studie tips som kan være nyttige. 

Jeg filmet en Pinterest Q and A på youtube kanalen min “alissa c”. Jeg har tidligere ikke sett denne typen video så jeg tenkte at det var interessant. hehe! Jeg synes pinterest er en fin app men jeg glemmer noen ganger at jeg har den hehe. Jeg fortsette med youtube og kanskje flere interessante videoer fra universitets livet og student livet i utlandet. Nå har jeg endelig satt en dag der hvor jeg absolutt skal legge ut en video. 

Ingen av innleggene mine er sponset. Heller ikke den forrige selv om jeg skrev mye godt om interrail osv. Det er bare mine tips til dere og som kanskje kan være fint å vite mer om hvis du har lyst til å spare penger når du reiser. 

Jeg legger ofte merke til at noen blogginnlegg så må man gjøre så mye for å “spare” penger. Eller tjene penger. Blant annet gjøre undersøkelser for å få poeng også penger, men det som er ofte er at de ser etter en mål gruppe og at noen nettsider ikke har nok undersøkelser for at du faktisk får nok poeng for å tjene noe som helst. Det kan også være at undersøkelsen er så lang at det ikke er verdt det. Tid er verdt mer en penger. Tenk blant annet en vanlig jobb ved siden av studie der minimum er 100 kr timen. Men på 5 timer med quizer og undersøkelser får man 50 kr. uff … jeg så blant annet en video der en jente prøvde alle mulig nettsider og “lett tjente penger”… definitivt ikke en god opplevelse. Jeg synes så synd på henne. Men kjempe bra at hun gjorde det og viser hennes erfaringen gjennom vlog. 

Aaaaahhh gruer meg og gleder meg til i morgen. Jeg har fått timeplan og greier og det er ikke veldig mye å skryte av… jeg kan filme en liten video om det for bloggen. Kanskje det er interessant, kanskje ikke men timeplanen er annerledes enn i fjor det skal være sikkert. Mandager er fantastiske hehe! 

Vi blogges <3 
//Alissa 

#timeplan #universitet #skole #video #mening 

Spar penger mens du reiser

Hei fine! Selv om sommeren er over for mange er det kanskje noen der ute som tenker at de vil jobbe litt etter videregående og ta et friår. Friår er fint om man vil prøve å finne ut av hva man vil og noen ganger så tar folk fri halv år fordi de kanskje skal til militære til høsten. For de som ikke vet det så er det mange måte å spare penger hvis du skal ut å reise. Dette er mine innlegg på måter du kan spare mens du reiser. Noen ganger kan det å reise være et stort skrik for lommeboken kanskje du vil tenke på disse triksene neste gang du skal reise for å spare litte grann. 

1. Dra på interrail. 
For de som ikke vet hva interrail er. Dette er en billett man kan kjøpe for å reise rundt i europa på en billigere måte. En billetter koster rundt 2000 kr, men bare 1 billett tur retur fra Nederland kan fort koste 1000 kr. Pris kommer selvfølgelig ann på hvor lenge du skal reise. Hvis du vil ha et eget innlegg om mine opplevelser med interrail så kan jeg gjerne skrive dette. Alt fra hva ting koster og hvor jeg dro og kanskje hva du burde sjekke ut på de forskjellige destinasjonene. Så hvordan funker dette. Først velger man hvilke pass man vil ha. Deretter må du planlegge for eksempel 5 land du skal til og sjekke at det går tog mellom landene. Ja om du gjør sånn som jeg gjorde så blir det mye tog sitting men hvis man har en partner så er jo det bedre. Jeg dro med min kjære for eksempel. Jeg har hørt at mange som ble ferdig med videregående fikk interrail billetter som gave når de var ferdig med videregående. Man kan kjøpe interrail pass helt ned til 12 års alderen. Men da er det som regel at barna reiser med foreldrene sine. Om man er under 27 så får man rabatt på å reise. Steder man kan dra til er blant annet Barcelona, Roma, Berlin, Amsterdam, Paris og Budapest. Det er bare å planlegge riktig. Du kan velge mellom 30 forskjellige destinasjoner. Dette er defintivt den billigste måten å se mye av europa på kort tid. Hvis man skal kjøpe en og en tog billett så blir det veldig dyrt. Samtidig som det tar mye tid og vanskelig å holde oversikt. Med dette passet skriver du bare ned den neste destinasjonen og du kan dra videre. 

P.S Det finnes også interrail i Asia. 


Min venninne på vei rundt europa. 

2. Del på kofferten 
Om du skal en kort reise som en uke til Østerrike så er det kanskje ikke nødvendig om alle sammen har en koffert hver. Man kan spare en del penger om man har en koffert man deler sammen og hvis man skal reise sammen uansett så sparer man penger sammen. Det gir også en ekstra utfordring for deg som er glad i å pakke for mye når du skal på ferie. Du har jo også håndbagasje om man trenger mer plass. 

3. Spis på lokal restauranter 
Noen ganger så kan spise på mcdonalds være dyrere enn å spise på lokal restauranter midt i byen. Du kan få en hel tallerken med mat for 7 euro for eksempel. Det er jo naturlig å spise ute mye mens man er på ferie. Men kanskje du kan spare noe penger om du prøver lokal maten. Pretzel til lunsj er ikke dårlig i tyskland. De har jo naturligvis supermarket men det er ikke så mange som vil lage middag eller har kjøkken mens de er på ferie. 

4. Planlegg mye på forhånd. 
Det er mye penger som kan spares om man planlegger på forhånd. Det er jo blant annet kjipt om man vil gjerne dra på museum men billettene koster like mye som maten for resten av uken. Gjerne sjekk på forhånd og gjør research på hvor mye ting koster. Se på youtube om ting man kan forvente eller anbefalinger fra blogger og nettsider. Det skader ikke å være ekstra forberedt og kanskje se hvordan lokal befolkningen gjør det. Blant annet visste du at Torsdager så kan du dra gratis på museum i Oslo. Jeg har tidligere skrevet et blogg innlegg om ting du kan gjøre i Oslo HELT gratis. 

5. Ta metro og offentlig transport 
Vi sparte så mye penger og tid ved å ta metro. Siden alt på maskinen var på engelsk når vi var i budapest så var det veldig lett å kjøpe billetter og vi fant ut av metroen raskt og enkelt. På hotellet har de som regel et kart over byen som hjelper deg til å finne frem steder letere. Kanskje det er litt old school å bruke kart, men man kan ikke alltid stole på at nettet på mobilen skal funke i utlandet hehe. 

BONUS! gå inn på skyscanner og du kan sjekke hva som er billigst å reise med og hvor ved å legge inn ubestemt destinasjon. Noen ganger så tenker jeg ikke på hvilke desinasjoner som kanskje kan være spennende å undersøke. 

Jeg håper DU likte innlegget. Tusen takk for at du leser bloggen 😀 

Vi blogges <3 
//Alissa 

#reise #spar #tips #reisetips 

Perfekt HUD

IKKE SPONSET
Hei fine! Nå som det går mot kaldere tider er det for min del litt vanskeligere å få den perfekte huden. Jeg blir ofte tørr og derfor tenkte jeg å dele mine tips og hvilke hudpleie produkter jeg bruker for unngå tørr hud. 
Dette er et helt close opp bildet av meg tatt nå nettopp og jeg elsker å bruke så få produkter som mulig. Jeg foretrekker å bruke få produkter fordi jeg ikke har tid til å ha en 10 step metode som de noen ganger har i korea for å få et bra resultat. Jeg bruker ikke foundation på dette bildet. 


Dette clinique produktet er det veldig mange som synes er skikkelig bra og jeg kjøpte den i reise størrelse så det var lett å få med i den lille kofferten og i vesken. Den er perfekt og tørker fort på huden. Jeg foretrekker at det ikke blir oljete eller klissete på huden fordi hvis jeg legger meg ned på en pute osv så vil jeg ikke føle at jeg har krem på ansiktet. Derfor bruker jeg ikke ofte fet krem. 

Jeg har venninner som ikke synes denne er så god og at det ikke funker for dem så det er forskjellig fra person til person. Jeg kan også bruke denne som primer men jeg bruker ikke foundation til daglig, bare om jeg skal noe spesielt. 
Dette er for kroppen og lukter HELT fantastisk. Jeg elsker produktene fra rituals, så det er fint at jeg alltid kan stole på dette merket. Dette er veldig fint å bruke når jeg er ferdig med å dusje blant annet. Det er for hele kroppen så jeg smører det blant annet på albuene fordi av en eller annen grunn blir jeg veldig tørr der. hehe!    Håndkremen fikk jeg som et tillegg til at jeg kjøpte maske fra JorgObe. Det var en peeling maske som jeg synes funker veldig bra. Dette produktet er 30 ml men det varer lenge fordi man ikke trenger å bruke så mye krem på hendene. Samtidig er den lett å putte i vesken om jeg skal ut med venninner eller på skolen. 

Hva er dine favoritter produkter for å få den perfekte huden? 

Vi blogges <3 
//Alissa 
#hud #hudpleie #høst #håndkrem #hadetørrhud 

Jeg SHOPPET for 1000 kr

Hei fine! I dag filmet jeg en helt ny video. En ny video på min youtube kanal. Alt jeg kjøpte på primark i går. Primark er en alt mulig butikk, hvor man kan kjøpe masse klær og sko og vesker men også puter og pysj og undertøy. Det er for menn og kvinner, og naturligvis også barn. Det er en veldig stor butikk kjede, men dessverre ikke i Norge fordi markedet er veldig annerledes. Samtidig har jeg hørt at det blir for stor konkurranse. Ting koster alt fra 20 kr til klær for 80 kr og meste rundt 120 kr. 


Denne vesken kostet 100 kr og jeg tenkte å bruke den til reiser eller når jeg skal til annledninger hvor jeg ikke vil ha med dyre vesker. Eller dyrere vesker enn dette hehe. For eksempel hvis jeg skal ut på byen (noe som aldri skjer) men på sightseeing og sånt kan det være greit og ikke ha en veldig dyr veske sånn i tilfelle. 

Jeg elsker Primark og er så heldig at det finnes i Nederland. Jeg er kjempe fornøyd med det. Sjekk ut videoen hvis du vil se alt jeg kjøpte (videoen er på engelsk fordi det er til den engelske youtube kanalen min. I det siste har jeg lastet opp hver dag der. Jeg trives så mye med bloggen og vlogge livet mitt her i utlandet. 

Gjerne abonner til min kanal om du vil gratis og følg med videre på hva som skjer. Selvfølgelig oppdaterer jeg også bloggen men det blir også personlig når jeg filmer. 

Vi blogges <3 
//Alissa 

#primark #haul #bilder #kjøpe #innkjøp #Nederland 

Ønskeliste fra Yesstyle

Hei fine! I dette innlegget tenkte jeg å vise dere noen plagg fra Yesstyle som er et asiatisk nettsted som selger klær. De selger også koreansk sminke og ting er veldig billig eller til rimlig pris. 


Bilder fra Yesstyle.com 

Jeg elsker denne stilen fortiden. Veldig casual men dressed up. At klærne ser ut som om du skal noe til en anledning men samtidig passer til hverdagslig klær. 

Selvfølgelig er det litt hit og miss når det kommer til denne typen nettsider. Derfor er det viktig at man sjekker reviews og hva andre har sagt om produktet før. Grunnen til dette er at for eksempel det står om man anbefaler å gå opp en størrelse på plaggene. I asia så er størrelsene litt annerledes enn her i europa. Mye av dette er set plagg så man får hele antrekket. Det gir jeg et stort pluss for. Jeg foretrekket å kjøpe et helt plagg når jeg shopper fordi da får man 2 for prisen av 1. Nettsiden er fra forskjellige leverandører så det er ikke sikkert at de har alt inne men da sender de tilbake pengene. Blant annet så har jeg allerede prøvd å kjøpe jumpsuiten på første bildet men de hadde den ikke lenger på lager. Plutselig kommer den opp igjen på nettsiden med en annen leverandør. Så jeg håper jeg får prøvd å bestilt den igjen. 

Alt dette tilsammen kommer på ca 800 kr. Jeg får se hva jeg ender med å bestille også er det ikke sikkert at produktet ser akkurat slik ut som på bildet. Men derfor er det veldig fint med youtube videoer som har kjøpt ting fra denne nettsiden før. Jeg elsker å se på sånne videoer. 

Vi blogges <3 
//Alissa 

#yesstyle #ønskeliste #sommer #klær #mote #fashion
 

Spørsmål og svar

Hei fine! I dag tenkte jeg å svare litt på forskjellige spørsmål. Det er så lenge siden jeg hadde denne typen blogg innlegg, så jeg skal gjøre det litt oftere. Det er også en veldig fin måte for dere å bli bedre kjent med meg. 

Hvordan har du det i dag? Bedre nå faktisk. Jeg ble syk etter at jeg hadde hatt enda en presentasjon men denne gangen for en liten gruppe. Vet ikke hva som skjedde men jeg måtte spy uff. 

Hva handler den nye youtube videoen din om? Det er en vlogg hvor jeg forteller om min første opplevelse på fotball kamp i Nederland. Et mindre divisjonslag men det var morro. Sjekk den ut “alissa c” på youtube. 

Hvilken video har vært populært i det siste? Budapest vloggen er den jeg har fått mest seere på i det siste. 

Når var forrige gang du prøvde noe nytt? Lørdag. Jeg testet cherry tomat som skulle smake som jordbær. Det gjorde IKKE det. 


Hvor bor du nå? Jeg bor i Nederland 

Kommer det noen skole vlogs? Ja når universitetet starter igjen neste uke blir det nok flere vlogger fra skolehverdagen. 

 Hvordan er det å være student i utlandet? Kort sagt. FANTASTISK! De som tenker å gjøre det, jeg anbefaler det på det sterkeste. Man blir mer selvstendig og finner ut mer om deg selv. Det er spennende å få venner fra forskjellige land og jeg har ikke opplevd noe annet enn å bli tatt godt i mot. 

Hva slags presentasjon hadde du i dag? Jeg presenterte for en gjeng om student ambassadør. På universitetet skal vi ta inn intervjuer og jeg skal blant annet holde de intervjuene for å sjekke ut nye og motiverte medlemmer. 

Kan du filme videoer på norsk? Jepp og derfor har jeg laget “alissa xox” for de norske youtube videoene. Jeg er ikke veldig på det med pranks og å være morsom. Jeg er bare meg selv og forteller om mitt liv og vlogger det som skjer. Livet som student i utlandet basically. Eksamens perioden og hva man kan forvente. 

Hvilken film så du sist? What a girl wants. Elsker chick flick filmer 

Hvilken serie så du sist? The 100, så ferdig sesong 5 

Hvor mye tid bruker du foran PC og mobil?  Mer enn jeg kanskje burde hehe! Jeg liker å være tilgjengelig alltid og familien oppdaterer meg alltid om det er noe som skjer og om det er noe vi vil snakke om så braker det løs med alle på appear.in eller skype eller facebook hehe. 

Når starter skolen? På fredag har vi en liten introduksjonstime. Jeg burde prøve å filme noen videoer før alt blir veldig hektisk. 

Hva var den siste butikken du gikk inn i? TK Maxx som er en outlet butikk. Jeg kjøpe en ny stekepanne. 

Hva er planene for i morra? Filme ny video og spise middag med en venninne som drar på utveksling til Irland på fredag. Kommer til å savne henne masse. 

Angrer du på at du flyttet til Utlandet? Nei. Opplevelser for livet. 4 timer unna Paris og 4 timer unna Brussel. Må bare finne tiden og spart nok til å reise. Norge er så stort så det er vanskeligere å få inn reiser med mindre det er ferie. 

Hvordan er bloggen etter innlegget skolevesken til 16 000? Utrolig gøy og jeg er glad for at det har kommet mye god respons og at folk har vært både hyggelige og ærlige med hva de synes. Tusen takk for at DU leser. 

Vi blogges <3 

//Alissa 

#spørsmål #svar #QandA 

 

Silikonpupper. Normalt?

Anonymt Gjesteinnlegg

Silikonpupper. Normalt? Jeg tok silikonpupper av personlige grunner, men hvordan er det egentlig? Dette er veldig individuelt, og vanskelig å forklare. Jeg var ung, når jeg tok silikonpupper. Jeg tenkte at silikonpupper vil jeg ha, ikke på grunn av alle andre, men på grunn av meg selv. Jeg var helt flat, jeg trente mye og var opptatt av utseende, slik som alle andre. Jeg tenkte lenge på om silikonpupper var verdt pengene. Hva føler jeg nå? Jeg angrer ikke. Kunne jeg gjort det igjen? Absolutt. Jeg ville gjort det, for det er for meg selv, ingen andre. Jeg har ikke sagt til alle at jeg har tatt det, for det var mitt valg, og ingen andre har noe med det å gjøre.

Jeg valgte Fornebuklinikken, for de var jeg sikker på gjorde en ordentlig jobb, og jeg visste de var litt dyrere. Silikonpupper er ikke noe man bare skal ha i en liten periode, men kanskje resten av livet, så en bra klinikk- var viktig for meg. Jeg ringte dem for å kunne få konsultasjon, om hvordan brystene mine var i forhold til ryggen. litt skummelt å ha en som tok bilder og målinger, men jeg visste at kirurgen har gjort dette mange ganger. Jeg spør om hva som passer best, og kirurgen sier at han må se når jeg ligger på operasjonsbordet. Skal jeg gi så mye tillit til en fremmed person? Det ville jeg. Kirurgen er vant til dette og gjennomført mange operasjoner. Jeg stilte spørsmål og betalte for konsultasjonen. Jeg valgte å ha operasjon noen dager etter, og tok raskt kontakt med dem etter. Datoen var satt. Jeg skulle virkelig gjøre dette. Operasjon for å ta silikon.

Var det kleint å dra dit? 
Jeg ble tatt bilder av og legen tok bilder av puppene mine i forskjellige vinkler. Deretter kunne han vise meg på data, hvordan det kunne bli med ulike størrelser​
Jeg syns det var skummelt å dra dit, følte meg liten og var ganske sterilt overalt inne på klinikken. Det var ei dame som nettopp hadde kommet ut fra en operasjon, hvor hun spurte om hun kunne ta en røyk. Dette fikk hun selvfølgelig ikke lov til. Jeg var nervøs når jeg kom dit.​

dro du dit alene? 
Jeg dro dit med min mor og søster, og begge var med meg når jeg skulle operere også.​

Hva tenkte du på når du dro dit?
Jeg tenkte at det ikke var noe forpliktelse med en sjekk. Jeg var veldig nysgjerrig på hva kirurgen ville si, og hvor vondt det kom til å være.​

hadde du lest mye om det på forhånd​?
Jeg leste blogger, anmeldelser, forumer og youtubevideoer, gjorde grundig research på flere nettsider og klinikker som kunne passet.

Hvor mye kostet konsultasjonen?
Konsultasjonen kostet 500kr​

I neste innlegg skal jeg skrive mer om hvordan det var etter operasjonen og gjerne kommenter under om det er noe du lurer på. Blant annet svarer jeg på spørsmål om hvorfor jeg valgte denne klinikken, mer av mine erfaringer og vanlige spørsmål som mange kanskje lurer på angående dette hvis de tenker å ta det. 

Vi blogges! 

Glad

Hei fine! Jeg er så fornøyd at jeg fikk lagt ut en helt ny video på min kanal. Det føles ut som om jeg har gjort noe produktivt allerede før dagen har startet. 

Klikk på bildet om du vil se videoen. 

ååååå Jeg elsker å ta bilder så jeg blir kjempe glad om det blir et veldig fint resultat. 

Akkurat nå ser jeg på youtube. Jeg så faktisk på bokse kampen i går mellom Logan Paul vs KSI. Jaja uavgjort så da blir det selvfølgelig enda en kamp med mer PR og greier. haha! Men jeg synes at den andre matchen var bedre enn den første. Tidligere har jeg ikke sett på boksing men jeg vet at det kan bli veldig voldelig og masse blod og greier. Også for å være ærlig er det ikke helt min stil. All kredit for de som tørr å gjøre det. Treningen er hard og man så at svetten og kondisjonen må være helt på topp. 

Herregud det er så mye drama i beauty youtube verden at jeg har mistet hva er det egentlig som skjer. Jeg elsker å se på youtube for å lære mer om sminke om trender og fashion. Samtidig elsker jeg å se på unboxing videoer og høre på nederlandsk. Jeg er super glad for at det er en vlogger i nederland som snakker om hverdagslivet osv og hun vlogger hver eneste dag. Men da får jeg lære litt nederlandsk hver dag. 

I neste blogg innlegg tenker jeg å skrive om ønskeliste fra Yesstyle. Er det noen som har kjøpt fra denne nettsiden før? HEhe jeg har sett på youtubere filme videoer om denne nettsiden men ofte er det sponset eller annonse så det er vanskelig å vite om ting er faktisk like bra som det ser ut på kamera også. Service og sende klærne og kvaliteten vet man jo aldri. Nå begynner det jo å bli så mange nettsider at det går helt rundt. Jeg aner ikke lenger. Jeg vurderte Helly Hansen jakke til høsten men er ennå veldig usikker. Det er veldig høst vær her i Nederland. Jeg hadde tidligere en lignende jakke fra stormberg, men den passet ikke lenger så nå har jeg ikke det lenger. Seil jakker er så fine men jeg synes også Henri Lloyd jakkene er fine. hmmm må vurderer det mer. 

Andre ting jeg må spare til er blant annet ringlys til youtube også har jeg en del på ønskelisten i det siste haha. Ringlys er for at jeg kan filme flere videoer om kvelden hjemme. Akkurat nå blir det ikke noe bra om det ikke er lyst ute. Når uni starter neste uke så vet jeg ikke hvor mye jeg får filmet i dagslys så dermed må jeg finne en løsning på det. Tidligere hadde jeg ingenting jeg ønsket meg også nå har jeg virkelig satt meg ned å tenkt på det. Dette er ikke ting jeg trenger med en eneste gang, men fint å ha som motivasjon til å spare og jobbe hardt. 

Kjempe glad for min tvilling som fikk en kjempe fin gave av min søster til burdag. Jeg fikk også SÅÅÅÅ mye fint til bursdag. Opplevelser blant annet og fine ting.

Vi blogges <3 
// Alissa 

#hellyhansen #henrilloyd #ringlys #youtube #drama