Aksepterer folk at jeg er asiater?

Hei fine! I dag fikk jeg et spørsmål som en kommentar på youtube og selvfølgelig svarte jeg på dette. Men det fikk meg litt til å undre på om det kanskje ligger mer bak spørsmålet? Jeg vil ikke tråkke på noens tær og jeg vil gjerne si først og fremst at dette innlegget er ikke ment som “tea” eller noe sånt. Ikke noe drama her. Det er kanskje derfor bloggen ikke er kjempe populær haha. 

Men jeg tenkte å skrive litt i dag om mine opplevelser med å være asiater. Det jeg definitivt ikke liker er at folk kaller meg chingchong. Jeg har et navn, så respekter det som alle andre. Hvis det er noen som lager lyder i stedet for å faktisk kalle navnet mitt så svarer jeg ikke. Chingchong betyr ikke kineser på noen språk og jeg hadde heller ikke likt det om noen hadde sagt ” HEI DU KINESER” heller. 

Noen ganger får jeg kommentarer om at alle kinesere ser heeelt like ut. Og dette stemmer ikke. Til og med min søster og jeg ser ikke heelt like ut. Jeg snakker ikke om tvillingen min men om de andre søstrene mine. 

 

Hvis jeg får en god karakter på skolen så fikk jeg ofte høre “men det er fordi du er asian”. Altså… hvis jeg hadde sagt på eksamen og levert blant “men det er fordi jeg er asiater” så blir ikke det en topp karakter. Ja, foreldrene mine sier ofte at jeg burde få gode karakterer, men det er for min egen del og min fremtid. Jeg har aldri hørt noen som sier “foreldrene mine vil at jeg skal få dårlige karakterer.” Jeg har alltid tenkt når jeg er på skole “vel jeg er her uansett, så jeg kan vel gjøre det beste ut av det og gjøre mitt beste”. Samtidig får jeg en kjempe rush og blir kjempe glad når jeg får gode karakterer. Det er vel ingen jeg har møtt som ikke bli glad når de får en god karakter.

Når folk spør om hvor jeg kommer fra så sier jeg Norge. Fordi jeg er norsk statsborger, født og oppvokst i Norge. Jeg kan ikke et bedre språk enn norsk. Selvfølgelig får jeg mange spørsmål om hvor foreldrene mine kommer fra og jeg vet at jeg ikke “ser” norsk ut. Altså jeg klanderer ikke folk som spør fordi de er nysjerrige men så lenge det blir spurt på en respektabel måte så går det bra. 

Men det som er fint er at jeg ikke har følt at det er noe feil med å være asiater. Ja, det er sant at jeg spiser mye nudler og ris. Det er digg lol. Samtidig er det vanlig når man kommer fra en stor familie. Det er lettest å lage som student så har jeg ikke forandret på dette. Favoritt maten min er vietnamesisk mat. Men jeg drar også å spiser på mcdonalds og spiser pizza, pasta og alt annet. 

Både er jeg stolt over å være asiater og jeg er også stolt av å være norsk. Nå lever vi jo i en verden hvor folk snakker mer enn et språk er helt naturlig. Vi lever også i et multikulturelt samfunn. Skolesystemer prøver å få til at studenter skal kunne lære flere språk, derfor er dette kanskje grunnen til at vi lærer annet språk allerede på barneskolen. 

Jeg ville bare skrive om mine erfaringer om dette. Så håper du synes det var litt interessant å få litt innblikk i hvordan det er. 

Vi blogges <3 
//Alissa 

#Asian #norsk 

Fremtidige vlogger

Hei fine! Jeg tenkte å dele med dere noen av de fremtidige youtube videoene som jeg skal legge ut snart. Jeg har filmet og filmet og i dag tenkte jeg blant annet å legge ut en ny video hvor jeg snakker på kantonesisk. Siden dere fine lesere kommer innom bloggen min så er det klart at dere burde få en liten sneak peak på hva som kommer snart. ​

Siden jeg filmer så mye av livet mitt her så tenkte jeg kanskje å kaste meg på enten vlogmas eller Vlogtober. Jeg har ikke helt bestemt meg ennå men jeg tester min nye Gopro Hero 5 i denne vloggen og sjekker hvordan kvaliteten er i forhold til Iphone 8. Hvis dette er interessant så stay tuned! 
Her snakker jeg Kantonesisk i hele videoen og det gikk ikke såå bra men jeg gjorde mitt beste haha. Det er mange som har lurt på hvor jeg kommer fra og om jeg kan snakke det osv… så å filme en hel video på kantonesisk var kanskje en god ide. 

Den nye vloggen jeg la ut i går var når jeg dro til Katte Kafeen! Det var såååå koslig så hvis du elsker katter så er dette en kjempe fin vlog hehe. 

Det er naturligvis mye av youtube videoene mine som handler om mitt liv som student i utlandet og hva jeg gjør og hverdagslig ting. Det er kanskje mer interessant å se det via video enn hvis jeg legger ut bilder av alt jeg gjør haha. Det er også en måte dere kan bli bedre kjent med meg. Jeg har akkurat nå kanalen min på engelsk fordi jeg studerer i utlandet, men hvis det er noe jeg har gjort som er veldig interessant så skriver jeg selvfølgelig om det på bloggen. 

Her er vloggen som ble lagt ut i går: 

Hva slags type videoer liker du å se på youtube? 

 

vi blogges <3 

//Alissa 

#youtube 

 

BETALE MER FORDI MAN ER STØRRE

Hei fine! Akkurat nå sitter jeg på biblioteket og må vente til klokken 13.00 før neste forelesning. I dag tenkte jeg å skrive litt om noe som jeg tenkte på mens jeg satt i toget. Det var ikke veldig lenge siden jeg leste en artikkel om en jente som shoppet på nett og så at det var dyrere for de som ville ha større størrelser på varen. Dette var altså klær hun ville kjøpe. 

Personlig synes jeg dette er veldig rart fordi jeg har aldri opplevd at det har vært noe problem for nettbutikkene før. Det at klær som er helt like men forskjellige størrelser har samme pris burde være en litt selvfølge. Det nettsiden svarte var at det var på grunn av at det var mer stoff om man skulle ha det i større størrelse. 

NEI til dette. Det har aldri vært noe problem før så det burde ikke være et problem nå heller. Jeg synes det er rart at det i det hele tatt var en sak fordi det burde ikke være sånn. Dette kan fort ødelegge for mange. Ut i fra det jeg husker så var det nok forskjell til at man kunne kjøpt en genser til. Altså?… For å spare de pengene så hadde jeg heller latt være å shoppe på den nettsiden. Det blir som å sende meldingen “Du er større, så du må betale mer”. Jeg går gjerne opp i størrelse hvis dette gjør at klærne sitter mer komfortabelt på. Hvis jeg skal presse meg inn i små størrelser, for å spare penger så ser dette bare enda verre ut. 

Det at man burde være slank og syltynn for å passe inn er det allerede nok av i samfunnet. Alt for å passe inn. Jeg sier heller JA til DIVERSITY. Det at alle i forskjellige fasonger skal kunne gå på catwalken i New York og at dette lager overskrifter. For å være ærlig burde dette virkelig ikke lage overskrifter, fordi det burde VÆRE en SELVFØLGE. Det at mote industrien tar det mer frem er egentlig som mange youtubere sier, ikke fordi de bryr seg men fordi det er større market. Det handler om profit. 

Når vi selvsagt går inn på det så er det også dette med sminke. Ta Rihanna som et godt forbildet og mange store merkeprodukter burde følge hennes eksempler. 8 farger for foundation er ikke nok. Ja jeg har venninner som klager på dette og det er noe som også bidrar til utelukke andre. 

Hva synes du om dette? 

Vi blogges <3 

//Alissa 

#mote #betale 

 

Noen ting er verdt det

Hei fine! Jeg har nettopp vært på forelesning og jeg skal redigere en ny video i kveld. Jeg prøver å hvert fall legge ut en ny video annenhver dag.

Det er verdt det. Det er morro og hver gang jeg filmer legger jeg merke til hvordan jeg kan bli bedre og flinkere. Dette gjelder både mens jeg filmer og redigerer.

Jeg fikk en så fin gave av min kjære i går og jeg elsker den. Det går litt utenfor komfort sonen fordi jeg vanligvis ikke går med noe gult. Men denne var såå fin

Det som er fordelen med at jeg driver med video nå er at jeg ikke blir veldig ukomfortabel når vi må lage videoer på universitetet. Videoen skal lages sammen med andre internasjonale studenter som akkurat nå er på utveksling her.

Vi har valgt tema food waste. Dette er et viktig emne og jeg er fornøyd med det Hehe. Som regel prøver alle å ha forskjellige emner sånn at karakteren ikke blir basert på hva andre har gjort.

Samtidig vil man være litt orginal når man filmer så vi får se hvordan dette blir. Jeg tenkte kanskje å filme noe under vann siden jeg har gopro.

Her er jeg ved biblioteket i Nederland og jeg synes dette er en veldig fin by.

Dagens planer er å sjekke noen artikler og litt om firma jeg skal skrive en innlevering om.

Ikke veldig spennende. Hehe men det er hvert fall en liten oppdatering akkurat nå

Vi blogges <3

//Alissa

#Nederland

Fremtidige reiser

Hei fine! Mens jeg sitter i forelesning så drømmer jeg meg litt bort og vil reise. Jeg er sååå sjalu fordi søsteren min skal til Singapore neste uke. Wow jeg har alltid drømt å dra dit. 

Jeg tenker at jeg forhåpentligvis neste år har muligheten til å reise litt langt. Hvis jeg sparer en del og det ikke kommer noen overraskelser hehe. Hvis vaskemaskinen eller kjøleskapet blir ødelagt eller noe hjemme så er dette naturligvis første prioritet. Samtidig er jo leien og mat alltid noe man må tenke på og har spart opp alt i forveien om man skal reise. 

Her i Nederland så er det ikke unaturlig at de starter sommerferien i juli, til og med noen ganger har de allerede eksamen i august. Dermed er det enda viktigere at jeg passer på at jeg består alle eksamene mine. Dette er ikke en selvfølge i utlandet. Grunnen er at jeg har for eksempel 5-6 eksamener på 2 uker og man må alltid ha 75% riktig for å bestå. Dette høres litt vanskelig ut å vite hva dette faktisk betyr men hvis man har 40 spørsmål så må man ha 21 riktig, hvis du har 20 så består du ikke. Det var vanskelig å bli vant til i starten men dette er noe man venner seg til. 

Jeg håper at jeg kan enten dra til Asia eller USA til sommeren. Hvis jeg skal til Asia så tenker jeg kanskje Kina igjen eller Japan men jeg er ikke helt sikker ennå. Venninnen min skal i januar på utveksling til Japan og en annen skal til Sør korea. Neste halvår hadde jeg muligheten til å dra enda en gang på utveksling, men jeg tenker at siden jeg allerede er på utveksling (på en måte) bare at jeg tar hele bacheloren i utlandet, så blir det nok for dyrt om jeg skulle betalt for begge steder. Blant annet kunne jeg dratt til HongKong, som hadde vært stedet jeg ville valgt fordi jeg gjerne vil forbedre kantonesisken min. Kantonesisk er kinesisk men mandarin er veldig annerledes. 

 

Jeg får ofte spørsmål om det er likt eller ikke. Det er det ikke. Hvis en som snakker mandarin snakker med en som snakker kantonesisk så kan de ikke forstå hverandre. Et annet spørsmål jeg får er om det er som norsk og svensk og det er det heller ikke. Jeg sier ofte Finsk og norsk fordi det er et helt annet språk. 

Min søster og mor snakker begge deler. 

Andre steder jeg ønsker å dra til er blant annet Fiji, Maldivene og New Zealand. Disse stedene virker såå spennende. Jeg snakker også nettopp med en venninne som har bodd i Dubai. WOW kult! 

Jeg tenkte kanskje å ta noen dager i Paris, det er bare 4 timer unna så en liten helg hadde vært morsomt. En annen venninne av meg er nå i Irland så det er veldig kult. Hun var der hvor de spilte inn scener for Game of Thrones! Elsker den serien. 

Det er så morsomt med å studere i et internasjonalt miljø, man kan bli bedre kjent med nye culturer og jeg får blant annet tips til nettsteder lokale folk bruker for å få en billigere reise. 

Vi blogges <3 

//Alissa 

#Nederland #reise #fremtidige 

Testet Five guys, var det verdt det?

Hei fine! I dag tenkte jeg at til middag skulle jeg teste ut Five Guys. For de som ikke vet hva dette er så er det en burger og pommefrites restaurant. En veldig mye dyrere versjon av mcdonalds. De er kjent for sine milkshaker og eeeeehhhh det var ganske dyrt. 

Jeg gikk inn heldigvis på en god tid og det var bare noen få der. Burgerne jeg bestilte var en cheeseburger og bacon burger. Tror det er en god grunn til at de ikke har prisene sine på den offisielle nettsiden deres hehe. Jeg bestilte også pommefrites regular som er medium og selvfølgelig en sjokolade milkshake. Jeg tenkte jaja det er middag men alt dette ble 300 kr. I know dyrt! Jeg ville heller dratt på restaurant, men det var godt. 

Burgeren var veldig saftig og fortsatt varm når jeg kom hjem. Det var nok pomme frites til min kjæreste og jeg, og det var crispy og god kvalitet. Da jeg skulle bestille burgeren kunne jeg velge fra en plate hva jeg ville ha på burgeren, så jeg valgte ganske basics og nesten alt på den andre burgeren. Toppingene er gratis, men det var litt forskjellig og noe annerledes. Blant annet at du kunne ha barbecue saus på burgeren osv… Musikken var etter min mening litt for høyt så støy nivået var også ganske høyt i restauranten. 

 

Om jeg vil dra dit igjen vet jeg ikke. Jeg ble kjempe mett av bare milkshake og pomme frites. Det var veldig rent og nytt og det er også veldig nytt i Rotterdam, Nederland. Jeg likte burgeren men den minnet meg veldig om big mac. Det var god kvalitet på kjøttet. 

 


Hvis du vil spise en god burger i oslo for ganske lik pris så vil jeg anbefale “illegal” som er rett ved youngstorget. Veldig god burger og jeg pleide å dra dit med min søster. 

Milkshaken var den beste jeg har prøvd i Nederland, men Ali kaffe på trekanten har den aller beste sjokolade milkshaken for han bruker ekte sjokolade iskrem med sjokolade biter i milkshaken. hehe 

Nå tror jeg ikke jeg skal spise ute på en stund fordi jeg bestilte også take away mat i går hehe. 

Har du prøvd Five guys? 

Vi blogges <3 
//Alissa 

#fiveguys #nederland 

 

Ukens spørsmål #3 priser i Nederland, neste video ide, hvorfor driver jeg med youtube, hvordan er nederlandsken min?

Hei fine! I dag er det søndag så jeg tenkte å samle uken inn i en liten spørsmålsrunde som kanskje kan være interessant og en bedre måte for dere å bli bedre kjent med meg. 

Hvordan har du det i dag? 
Veldig bra! Jeg føler meg avslappet selv om det er mye som skal gjøres før oktober. 

Hvordan var uken? 
Denne uken var veldig fin og rask vil jeg si. Litt sånn bump i samarbeidet med noen grupper, for akkurat nå har jeg gruppe arbeid i nesten hvert eneste fag. Det er vanskelig når alle har sitt eget liv og vi må prøve å møtes og få gjort ting men det passer ikke alles timeplan eller ikke alle er motiverte. Jeg var veldig glad på fredag pga sermonien som du kan lese mer om i forrige innlegg og jeg har blogget hver dag. Blogginnleggene kan nok være litt kjedelige iblant fordi jeg skriver mye om skole men det er jo 40 timer i uken min så det jo mye av det livet mitt består av hehe. 

Hva slags type youtube videoer liker du å se på? 
Jeg liker veldig godt styling videoer og hauls. Det er så utrolig fint å se vlogger og hvordan livet til folk jeg følger med på er så ganske annerledes enn hvordan mitt er men morro. 

Har du noen planer for uken? 
Neste uke skal jeg intervjue noen studenter og se om de passer inn til å bli student ambassadører for universitetet. Jeg er akkurat nå senior ambassadør så jeg hjelper litt til der. Samtidig skal jeg ut og spise med kjæresten i morgen på en date fordi jeg fikk første års diplomet på fredagen. 

hvordan er været i Nederland?
Akkurat nå regner det, men hele denne uken har det vært sol og mye vind. Det har vært ca 21-22 grader så ganske varmt. 

hvordan ser timeplanen din ut akkurat nå? 
Jeg har en ganske bra timeplan. Hvis jeg starter tidlig så slutter jeg også ganske tidlig. Blant annet på tirsdag og torsdag er de eneste dagene jeg starter 08.45. Men på tirsdager er jeg ferdig allerede klokken 12.00. De fleste dagene i uken slutter jeg 15.00 

Hva er det vanskeligste med universitetet? 
Det er time management. Jeg legger merke til at det plutselig føles som om alle timene går i et sett. Så når jeg har mye fritid så burde jeg få inn tid til å lese. 

hvordan går det med nederlandsken?
Det går bra, men siden jeg ikke har noen forelesninger så må jeg pushe meg selv andre måter å få lært språket på. Derfor har jeg blant annet en instagram som er dedikert til at jeg får inn litt nederlandsk hver dag, leser avisen hver dag og snakker med mine nederlandske venninner bare på nederlandsk. Jeg vil bli helt flytende så jeg håper at jeg får det til. Jeg tenker også å vlogge litt på nederlansk for da får jeg øvd mye mer, selv om det både er skummelt og spennende 

Hva er den siste video ideen du skrev ned? 
Det var at jeg skulle prøve å få til en video hvor jeg tester sminke til 1 euro. De har noen butikker som er 1 euro butikk og der er det mye sminke fra blant annet max factor og ukjente sminkemerker så det kunne vært litt morro. 

hvordan var følelsene når du først flyttet til Nederland? 
oii, jeg husker at jeg hadde såååå mange følelser over hele kroppen. jeg var mest spent og nervøs. Jeg hadde vært i nederland mange ganger i en eller to uker, men ikke bare skulle jeg flyttet til et annet land, men også flytte inn med kjæresten. Det er jo noe helt annet når man flytter inn sammen. Det var sinnsykt rart når første skoledag kom og jeg hadde heldigvis blitt kjent med noen før jeg kom dit. Vi hadde hatt en middag 6 måneder i forveien som var en slags julemiddag veldig koselig. De fant jeg via facebook. Det var litt rart i begynnelsen å bare snakke engelsk, men det kom fort. Det var interessant å vite mer om folk fra forskjellige land og at andre synes det var interessant at jeg kom fra norge. 


Hvordan er prisene i Nederland? 
Mat og ting er definitivt billigere her, men offentlig transport er dyrt. Nederland er et lite land, men det er dyrt å bare dra to byer unna. Det kan fort bli 200 kr bare en tur. Det er veldig fint hvis du er nederlender fordi alle studenter i nederland trenger ikke å betale for transport, de får det gratis av staten. Hvis du har tenkt til å flytte hit vil jeg anbefale at du starter å sjekke ut bolig hvert fall et halvt år i forveien. Det er veldig vanskelig å få leiet noen steder med mindre man er tidlig ute og det er ganske dyrt hvis du skal bo i de store byene. 

hvilken sang var den siste du hørte på? 
Jeg hørte nettopp på Marc Terenzi- loved to be loved by you som er over 10 år gammel. Denne sangen bringer meg tilbake til når jeg var yngre og gode tider med familien. Samtidig er den veldig romantisk. Det føles ut som et helt annet liv nå, og når jeg var ung kunne jeg aldri tenkt meg fram til at jeg skulle bo i utlandet. 

hvorfor driver du med youtube? 
Jeg synes det er utrolig gøy å kunne se tilbake til minnene mine og se hva jeg har gjort. Dette gjør også at jeg tvinger meg selv mer til å gå ut av komfortsonen og jeg ville bli flinkere til dette med video produksjon. Jeg følte meg alltid kjempe rar når jeg hørte min egen stemme eller skulle snakke inn i kamera så tenkte jeg at dette er noe jeg må bli komfortabel med og bli flinkere til. Jeg føler fortsatt ikke 100% og synes det fortsatt er vanskelig å få frem personlighet gjennom kamera og når jeg snakker på engelsk eller andre språk men når jeg ser tilbake til de andre videoene mine allerede for et år siden så ser jeg fremskritt og forbedringer. 

vi blogges <3 
//Alissa

#spørsmålogsvar #svar #youtube #sanger #priser #nederland 

 

September favorittene og planer

Hei fine en helt ny video er lagt ut på min kanal! 

Denne videoen handle om alle sminke produktene jeg elsker akkurat nå! samtidig om litt andre type produkter også. 

en annen video som jeg la ut i går er 

sjekk ut disse videoene hvis du er interessert i denne type videoer. Jeg vlogger også på youtube kanalen min og synes det er utrolig kjekt at jeg kan se tilbake på videoene mine og huske hva jeg har gjort osv.. samtidig lære mer om hvordan jeg kan forbedre videoene mine bli flinkere hehe. 

planene for i kveld er at jeg skal prøve å få lest litt fra forelesningene jeg hadde denne uken. Jeg må også gjøre litt research på hva slags type videoer jeg skal filme fremover og tre artikler til en annen innlevering. Tiden går fortere og fortere herreeeguuud mindre 100 dager til jul og jeg er ikke klar for eksamen og stress. til og med denne perioden så har jeg ikke engang like mange eksamener som jeg vanlig har. Det har regnet de siste dagene her og det gjør humøret ikke helt på topp hehe XD er det noen andre som har dette? Jeg kjenner definitivt høst og blandene begynner å bli røde og gule

Ja det er kanskje ikke veldig spennende å høre om universitets livet men hehe noen ganger er det litt kjedelig også. Det kan ikke være spennende hele tiden XD. Men i går hadde vi sermoni og vi fikk gratis drikke og litt snacks. Et uforglemmelig øyeblikk. Navnet mitt var det første som ble lest opp og det tror jeg også kommer til å skje når jeg uteksaminerer også. Det er utrolig kult. 

vi blogges <3 
//Alissa 

#youtube #youtubekanal #whatsinmybag #septemberfavorites 

Fikk mitt første års diplom

Hei fine!!! åååå for en super fin kveld. I dag hadde vi en første års diplom sermoni. I Nederland heter dette “propedeuse”. Utrolig utrolig at jeg fikk oppleve dette og at jeg var den aller første som ble lest opp og gikk på scenen. 

Først var det noen inspirerende taler og venner som hadde fått de beste karakterene fikk noe penger av universitetet som en liten gave. Alle fikk kjempe fine røde roser. Det føltes akkurat som når jeg var ferdig med videregående. Det er bare de som har fått alle poengene og bestått alle eksamene som får diplom. Det var mange som hadde så fine kjoler og kledde seg formelt. Alle professorene hadde dress eller formel kjole. Jeg hadde på meg lace kjole i mørkeblå. 

Etter sermonien fikk vi gratis drikke og fritert snacks som er veldig vanlig og typisk nederlandsk. Noe av det er for eksempel frikandel, krokett, bitterball og kylling nugget. Vi fikk også oste biter og pølse. 

Her kommer noen bilder: 

Etter dette dro vi hjem og bestilte pizza til kjæresten min sin familie og jeg. Det var så koselig at de kom på denne sermonien. Det betyr så mye for meg. Familien min hadde dessverre ikke anledningen til å komme. Samtidig er ikke dette veldig vanlig i Norge. 

Beklager for dårlige bilder men de ble tatt med telefonen og belysningen var heller ikke den beste. Kjæresten min filmet også sermonien med kamera mitt så dermed ble det vlogg. Dette er noe jeg virkelig ville vlogge fordi det er så spesielt. 

Av 500 studenter var det 120 som fikk diplom. 

Vi blogges <3 
// Alissa 

#Nederland #propedeuse #ceremony #firstyeardiploma 

KKW beauty

Hei fine! I dag tenkte jeg å skrive litt om KKW beauty og om jeg hadde kjøpt produktene eller ikke. For de som ikke vet hva KKW står for er dette Kim Kardashian West sin beauty line. Jeg som student tenker jeg gjerne godt og må gjerne gå to, tre runder før jeg kjøper meg noe. Jeg skal ikke si at det ikke blir litt ekstra mye innkjøp noen ganger. hehe dere har jo sett det på bloggen tidligere. 

Dette innlegget er ikke sponset. Dette er mine meninger om hva jeg tenker om produktet. 

Men jeg tenkte å gjøre en liten review av hjemme siden og om dette er kanskje noe jeg ville satt på ønskelisten til jul. Ja jul er om 100 dager allerede så å lage en ønskeliste tidlig er innafor. 

Det første jeg ser når jeg skroller ned på hjemme siden er en sminke bundle for ca. 2600 kr. For min del tror jeg ikke det er noe for meg. Med mindre jeg liker absolutt alle fargene og hvert eneste produkt eller at det er til en veldig rimlig pris så vet jeg ikke om jeg hadde kjøpt denne. 


Fargene til høyre hadde jeg ikke brukt, de er litt for annerledes enn det jeg pleier å gå med, og jeg hadde ikke visst hvilken sammenheng jeg skulle brukt de på. Palettet er fint, og fargene på venstre siden med nude og rosa synes jeg er fine. De hadde jeg nok kjøpt men individuelt. Individuelt koster de 18 dollar pr stk. 

Dere har sikkert hørt om creme contour sticks som er den ultimate og perfekt contour, men for ca 300 og jeg har tidligere sett reviews om hvor mye som er i den så vet jeg ikke om det er verdt det. Jeg bruker (hvis jeg skal bruke noe) fra makeup mekka en creme countour palette, jeg har fått mye bruk av den og det er også et veldig rimlig merke. 

Prismessig ligger det opp mot smashbox og andre dyre merker så dette er naturligvis ikke et “drugstore” produkt. Men å sende KKW til Norge blir ganske dyrt for man må betale toll om man overstiger 350 kr. En leppestift koster ca 200 kr og hvis du kjøper to så må du betale ekstra for toll. Man får i tillegg ingen refund om man ikke liker produktet… eller exchange så hva om produktet blir ødelagt på veien så sender de ikke ny… hmmmm 

Jeg synes parfymene er ganske kule og ikke hodestupende veldig dyre, men akkurat som et merke som DKNY parfyme eller jo malone london også dior og gucci parfyme er til denne prisklassen. Det er dyrt, men mer rimlig? Selvfølgelig kan man jo alltid kjøpe parfyme på H&M for 30 kr. Kicks har blant annet parfymer til over 1000 kr og det vet jeg definitivt at jeg ikke hadde kjøpt. Hvert fall ikke nå og da på den være eksepsjonel og helt unik og pakningen må være perfekt og alt skal være topp. 

Jeg pleier som regel ikke å bestille fra utlandet om jeg ikke er sikker på at jeg kan sende produktet tilbake. Heldigvis har vi NARS, benefit og andre merker i Nederland. Utvalget her er større enn det er i Norge. Samtidig liker jeg å kunne sjekke produktet i butikken før jeg kjøper det. Men dette betyr ikke at jeg aldri har bestilt sminke på nett. Jeg kjøpte blant annet kalender men dette var litt annerledes fordi hvert produkt var 10 kr. og noe av det ble “gratis”. Når det er snakk om mer en 600-700 kr på sminke… daa må jeg vite at det er perfekt før jeg kjøper det hehe. 

 
Jeg skal si ifra om jeg kjøper noe fra KKW men sånn som det ser ut nå skal jeg ikke kjøpe noe. hehe det er jo ganske dyrt og hvis jeg skulle bestilt noe så ville jeg kanskje prøvd powder contour, ikke sticks. Men ikke hele palettet men individuelle pakningen. Den er utsolgt på nettsiden. 

Konklusjonen : Jeg tror det hadde vært kult å teste produktet, men det om det er mulig å finne billigere og kanskje lettere måter å få tak i (lignende) produkter. Det tror jeg nok. NYX har blant annet en contour stick som mange sier er bra, og det går mye i rosa, rød og brun noe som de fleste merker har. 

Vi blogges <3 
//Alissa