HVA JEG HAR SPIST DENNE MÅNEDEN

Hei fine!

Hvis det er noe jeg elsker så er det bilder av mat. Jeg blir sulten og får veldig lyst til å være kreativ på kjøkkenet. Samtidig så får jeg så mye inspirasjon av å se på matlagingsprogrammer.

I dette innlegget tenkte jeg å dele med dere hva jeg har spist den siste måneden. Dette er ikke alt jeg har spist men dette er rettene og alt jeg har rukket å ta bilde av. Jeg pleier å legge ut på instagram story hva jeg spiser hvis det ser skikkelig digg ut eller om jeg har laget ting selv noen ganger.

Denne retten heter “Bun Bo Xao- beef vermicelli dish” som består av vietnamesisk fiskesaus, wokket biff strimler, ris nudler, nøtter, gulrøtter og augurk. Jeg elsker denne retten fordi den både er varm og kald. Den smaker fantastisk fordi biffen er marinert og myk.

I en av mine nyeste videoer hvor jeg “tester nye produkter i tre dager” så ligger denne oppskriften og fremgangsmåten til denne retten. Dette er en vegansk pasta rett som består av løk, maccaroni, squash, tomater, buljong og plantebasert kjøttdeig. Jeg filmet sammen med mine venninner og det er utrolig koselig.

Hva er vel ikke diggere enn en varm belgisk vaffel til dessert? Denne vaffelen var så varm og perfekt til anledningen. Jeg valgte å spise den med melis men det var også muligheten for å ha nutella og jordbær på. Kanskje jeg kommer til å velge det neste gang. Belgiske vafler i Nederland er så gode men jeg må si at de faktisk er enda bedre i Belgia haha.

Jeg klarer nesten ikke å gå to uker uten å spise favoritt maten min pho. Denne er laget hos pho restaurant i Rotterdam og der ser du meg ofte hehe. Pho er en vietnamesisk nuddelsuppe og består av kjøttboller, risnudler og selve suppen er kokt oksehale og løk. Det er det diggeste i hele verden.

Siden jeg var på date med kjæresten min så bestemte vi oss for å prøve noe nytt. Dette er to vietnamesiske brød med svinekjøtt. Dette er en forrett, men den kan også spises som en lunsj.

Venninnen min anbefalte meg dette produktet. Dette er popcorn men med karamelisert sukker og salt. Det er utrolig digg å spise og jeg håper at dette er et produkt som blir enda mer tilgjengelig. Akkurat nå kan jeg bare kjøpe det i butikken “Albert Heijn” som er nesten som Rema 1000. Dette popkornet er vegansk og glutenfri. Dette merket har også sjokolade popkorn og søt kokosnøtt og vanilje popkorn. Det er spennende. De vil jeg gjerne teste om jeg ser de i butikken.

Jeg elsker å spise stekt ris. Det er billig og bra for studentlivet. Man kan også ta det med på skolen og på universitetet så har vi mikrobølgeovn. Det du trenger er løk, hvitløk og kjøtt, også to egg og ris. Stek dette sammen i en panne og pass på at du koker risen ferdig først før du legger den i pannen. Tilsett salt og pepper om du har lyst.

I går fikk min kjære skikkelig lyst på pannekaker. Derfor ble det pannekaker til dessert. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke er verden største fan av pannekaker så jeg pleier å spise max 2 stykker. Det endte med at han spiste 8 stykker. Men min favoritt om jeg skulle spise det er enten med nugatti eller melis.

Håper du ble sulten og kanskje synes dette innlegget var litt interessant.

Vi blogges <3
– A

Mine Høst favoritter 2019 (video)

Hei dere! Nå har det kommet ut en ny video på kanalen.

I denne videoen snakker jeg om mine høst favoritter. Denne gangen er det ikke bare sminke og klær men også andre ting.

Jeg har gledet meg til å legge ut denne videoen og koser meg så mye denne høsten.

Tanker:

Jeg har så lyst til å filme flere hverdagsvlogger. Det er jo noe nytt som skjer hver dag, men ikke alt er like spennende. Men så fort jeg får mulighet så kommer jeg til å legge ut flere videoer. Målet mitt er å klare å legge ut en video hver eneste dag i en uke. Kanskje det blir i Desember eller kanskje før. Men jeg skal hvert fall klare det en gang.

Ønsk meg lykke til hehe!

Vi blogges og ikke glem å abonnere.

-A

Tester nye produkter (video)

Hei fine !

I dag la jeg ut en ny video på kanalen hvor jeg har testet nye produkter i tre dager

Jeg har også filmet en liten tutorial på hvordan vi lagde en vegansk pasta rett

Håper du likte videoen og gjerne abonner på kanalen asap! Få med deg neste gang jeg legger ut en ny video

– A

To nye videoer på kanalen !

Hei fine!

Jeg har glemt å oppdatere bloggen. MEN nå ligger det to nye videoer på kanalen. En av videoene handler om at min tvilling bestemmer spørsmålene mine for en spørsmålsrunde om studier i utlandet. Den andre videoen er en vlog.

Jeg er så fornøyd med sminken i spørsmålsrunde videoen.

I helgen var jeg på en innflyttningsfest hos en venninne. Det var så koselig. Nå bor hun ganske nærme meg og leiligheten var utrolig koselig. Hun bor med en venn som vi begge kjenner og det ble en liten reunion. Vi har ikke sett hverandre siden mai. Mine venninner har startet på master og de trives så med det.

Akkurat nå skriver jeg på bachelor oppgaven min. Det er det jeg bruker nesten all ekstra energi på. Tiden går så fort at det er litt skummelt. Om noen uker så er vi i 2020!

Planene for denne uken. Denne uken skal jeg på en bursdag på fredagen. Venninnen min vil feire på en restaurant hvor de har gourmet burger. Det er et nytt sted. Jeg drar vanligvis til de samme stedene fordi da vet jeg at jeg kommer til å like maten. Men stedet heter Ellis og de har en student rabatt hvor du kan få pomme frites og burger for en hundrelapp. I morgen skal jeg også intervjue en fransk jente. Dette er til en oppgave som skal presenteres om 3 uker, men jeg var glad for at venninnen min fikk tak i en fransk person på så kort tid. Jeg skal også på et møte med min rådgiver om oppgaven min.

De neste ukene så har jeg fri. Det er så deilig. Utenom en eksamen så jeg tre uker fri. Derfor jobber jeg nå på spreng for å bli ferdig med en stor oppgave sånn at jeg ikke trenger å dra tilbake til skolen før jeg har eksamen. Jeg bor to byer unna skolen min, så derfor hadde det vært litt deilig å slippe å dra til skolen bare for å printe ut og levere oppgaven.

Se på denne solnedgangen. Jeg kan sitte å se på solnedganger hver eneste kveld. Om jeg hadde hatt muligheten så hadde jeg gjort det også haha. Det er så vakkert. Dette bildet ble tatt på lørdag.

I neste video som kommer snart så har jeg filmet en “jeg bruker ting fra FRETEX i 4 dager”. Denne ideen fikk jeg når jeg plutselig ble veldig dilla på videoer som handler om miljøvennlighet.

Gleder meg til å poste den snart. Ikke glem å abonnere på kanalen!

-A