Ny video! Tester mascara og drar til dyrehagen

Hei dere!

I dag drar vi til Dyrehagen! Det er så utrolig koselig å dra på steder som dette en gang i blant. Vi ser blant annet tiger, hai, sommerfugler, giraff og neshorn.

I vloggen tester jeg også snapscara som er en mascara fra Maybelline.

Håper du liker videoen!

ikke glem å abonnere på kanalen !

Nå har jeg startet på tredje året på universitetet. Tiden går skikkelig fort. Det var sykt koselig å se venner igjen. En venninne av meg har reist rundt i Asia. Hun dro for eksempel til Thailand, Japan og Sør-korea. Det er utrolig kult.

Vi blogges <3
– A

Ny video! Back to School Haul

Hei fine!

I dagens video har jeg filmet en Back to school try on haul. Jeg prøver på klærne jeg har kjøpt og tester ut nettsiden Everything5pounds.

Jeg ble ikke fornøyd med alt men gjerne sjekk ut videoen for å finne ut av mine favoritter.

Håper du liker videoen!

Vi blogges <3 – A

HENTER NYE UTVEKSLINGSSTUDENTER PÅ FLYPLASSEN

Hei fine!

Nå er jeg på vei til flyplassen. Jeg sitter på bussen og jeg er ganske spent på hvordan denne dagen blir. Det kommer omtrent 200 nye utvekslingsstudenter. De gleder seg nok. Noen er sikkert jet laged fordi de nettopp har sittet i fly i over 13 timer. De er jo både spente og nysjerrige på hvordan dette blir. De neste 6 måneden skal de bo i Nederland. På flyplassen så henter vi studenter fra hele verden. Vietnam, Kina, USA, Australia, Polen og mange mange fler.

Jeg kommer til å møte dem igjen. Noen av dem kommer jeg til å møte igjen fordi vi kommer til å ha introduksjonsuke sammen. Det blir koselig.

Jeg gleder meg til å se venninnene mine igjen. Det er fortsatt 2 uker til jeg starter. Det blir godt å komme inn i gode rutiner og jeg håper at timeplanen er laget kjempe bra. Dette halvåret som var hadde jeg forelesningene rundt 11-12 som er helt perfekt. Jeg har også hatt forelesninger klokken 13 på mandager og fri på fredagen mens jeg tok minors.

WOW jeg starter på siste året. Det er helt uvirkelig for meg at jeg starter det siste året på bacheloren. Fy som tiden har flydd. Dette året skal jeg skrive på bacheloren, ha prasis plass, søke på master og mye mer.

Jeg kjøpte et nytt sminke produkt. Jeg gleder meg masse til å vise dere dette i en ny video eller i et nytt innlegg på bloggen hehe.

HELT HEKTA
Jeg fant en ny serie som heter The masked singer. Wow for et fantastisk show. Det er en synge konkurranse på et helt nytt nivå. Her er det berømte artister som kler seg i kostymer. De er alt fra stand up komikere, artister, fotball spillere, NFL og superbowl vinnere. Det kan være hvem som helst. I den første sesongen starter vi med 12 artister. Vi har blant annet en bie, enhjørning, en alien, en kanin, rådyr, monster og påfuglen.

Juryen er blant annet Jenny McCarty, Ken Jeong (fra Hangover og Crazy Rich Asian blant annet), Nicole Scherzinger (fra Pussy Cat Dolls) og mange fler. De pleier å ha gjester på besøk som også får være med i jury panelet.

Man får “clues” altså hints i løpet av episoden før de skal synge om hvem de er. Og med dette så kan juryen komme litt nærmere når de gjetter hvem som er under masken. Det er salen som bestemmer hvem som sang best og hvem som kommer videre sammen med juryen. Den som får minst stemmer blir eliminert og må ta av seg masken.

En av artistene hadde vunnet så mange som 10 Grammys og det kunne man høre. For en fantastisk stemme og opptreden!

Elsker denne serien! Gleder meg masse til sesong 2 som kommer september 2019.

Vi blogges <3
– A

VLOG: OMVISNING PÅ RÅDHUSET, OPERAEN OG VIGELANDSPARKEN

Hei dere!

En ny video er lagt ut på kanalen nå så gjerne sjekk den ut.

Vi går rundt på Vigelandsparken, Operaen, Vigelandsparken og jeg snakker om sminken min. Jeg elsker sommerferie og endelig fikk jeg tid til å redigere ny video. Jeg reiser også tilbake til Nederland og filmer på flyplassen en taxfree innkjøp del.

Jeg setter kjempe stor pris på om du abonnerer på kanalen (dette er gratis). Da får du med deg når jeg legger ut ny video.

Planene for i dag er å vlogge litt. Jeg tenkte å challenge meg selv litt når det kommer til youtube og jeg vil gjerne få inn en god rutine når det kommer til å legge ut ny video. Det kommer til å bli en god blanding av alt mulig på kanalen.

Nå starter skolen veldig snart så da kan det bli vanskeligere å filme, men jeg har lyst til å ta med dere i min hverdag.

– Alissa

Mine favoritter: Leppeprodukter

Hei fine!

wow august kom veldig brått på følte jeg. Plutselig så var vi allerede i den siste måneden av sommerferien. Men snart starter den vanlige rutinen. Jeg gleder meg faktisk til å starte igjen og se venninnene mine. Jeg starter også tidligere i år siden jeg går det siste året på universitetet. Denne høsten kommer jeg til å ha en super travel timeplan. Jeg må blant annet søke master til neste år og praksisplass til januar. Det er mye annet som også skal være på plass før Desember.

Men her er noen av mine favoritt leppeprodukter:

1. Chanel

Den første favoritten er Rogue Coco Chanel i fargen Jour 90. Denne fargen er fantastisk bra til hverdag og fargen blir ikke for mye eller for sterk utover dagen. Fargen holder lenge. Jeg elsker at man får nok fuktighet på leppene så man ikke ser tørr ut også. Den passer kjempe bra alene eller så kan man kombinere den med andre leppeprodukter for å få en sterkere farge.

2. Lancome

Favoritt nummer 2 er Lancome sin “L’Absolu Lacquer Lipgloss” i fargen 35 Energy shot. Dette er også en perfekt farge til hverdag. Selv om den ser veldig intens ut på hånden så blir det noe helt annet på leppene. Den er også kjølig når man tar den på. Når jeg hadde på den for første gang så sa typen min “wow du har skikkelig fin farge leppene dine”. hehe! Svaret mitt var “takk 😀 Lipglossen er ny ;)” Denne lipglossen har en tint så du får farge på leppene med lipgloss. Det er nesten som en kombinasjon av leppestift og lipgloss.

3. Fenty Beauty

Den siste favoritten min er Fenty Beauty sin Gloss Bomb. Om man vil ha veldig fyldige glossy lepper så er denne en garantert vinner. Man får skikkelig bra fuktighet og applikatoren er veldig stor. Jeg elsker at den har et lite speil som gjør det enkelt å ha alt i et. Jeg har tidligere laget en video om denne lipglossen som ligger ute på kanalen. Denne kolleksjonen har 3 farger. Men denne fargen er min favoritt og derfor har jeg to stykker hehe. Lipglossen er litt vanskelig å få tak i akkurat nå. Dette er fordi de selger det bare på Sephora eller på nett. Det er utrolig irriterende at vi ikke har det i Norge eller i Nederland. Men håper at det kommer veldig snart hehe.

Har du prøvd noen av disse?

Vi blogges <3
– A