Design forandringer

Hei fine og velkommen til et nytt innlegg her. Så jeg tenkte å skrive litt om design. Jeg synes det er så urolig vanskelig å velge hvilke design jeg foretrekker og hvis man melder seg inn på partnerskap programmet på blogg no så har de bare et partnerskap design.

 

Designet er veldig basic men ikke veldig langt fra det forrige designet jeg hadde fra før av. Men det er jo greit å vite hvis du skriver blogg selv og tenker at du vil være med. Samtidig kanskje gjort som mange andre bloggere å betalt eller brukt masse tid på å få det perfekte designet på bloggen din. Eller har valgt et design du er veldig fornøyd med.

 

For min egen del er det nye designet nå på bloggen veldig praktisk og man får litt nettavis følelse når man leser innleggene. Noe som jeg ikke har noe i mot at all.

Det jeg liker er at bildene fyller nå hele skjermen og det er noe som jeg ikke hadde før.

 

Det var hvertfall det jeg ville skrive om design kategorien. Det finnes så mange hjelpemidler der ute for at du kan få det du vil av design på din blogg. Noe er gratis og andre vil ha betalt. Men hvis du betaler så får du det litt mer som du selv vil. Altså customized.

 

Hva er ditt favoritt design?

 

Vi blogges <3

//A

 

#blogg #design #partnerskap #betale #ikkebetale

 

Sommer og svett i Budapest #vlogg

Hei fine og velkommen til en helt ny video HER! Jeg svettet som en gris på ferie i Budapest og hvis du ikke liker banning så vil jeg ikke anbefale å se videoen. Haha men vakker utsikt og en heelt utrolig by er det. Jeg må få bedre kondisjon men det er bare realiteten. For å komme helt til toppen på Citadel er det ca 235 meter oppover. Det var nok ikke nok vann i flasken når vi nådde toppen men påfyll ble det. Gled deg til part 2 som er fra samme dag.

Hvis du likte denne videoen og vil se mer så blir jeg super glad om du abonnerer til min kanal. Jeg laster opp hver uke og noen ganger flere ganger i uken hvis jeg har tid og har gjort noe eller har filmet noe.

Sjekk ut min kanal også ses vi i neste video!

I N S T A G R A M:

@alissa._c

F A Q:

Hvor gammel er du? Jeg er 20.

Hvilket program redigerer du med? Det blander jeg mellom Final cut pro, adobe premier pro og imovie. Det kommer ann på videoen.

Hvorfor filmer du på engelsk også? Jeg er student i utlandet og mange av vennene mine her liker å se på kanalen min. Da er det som regel lettest å snakke på engelsk fordi da kan alle forstå hva jeg sier.

Takk for at du så på og vi ses i neste video!

Du kan sjekke ut vloggen på denne linken HER

Vi blogges <3

#vlogg #youtube #kanal #abonner #sommer #svetter #budapest #ferie #travelvlogg

Vakker by og den perfekte ferien

Hei fine! Velkommen til at nytt innlegg her. Vi tenkte i dag å dra på spa. Jeg gleder meg masse til det. I går var vi på Buda Slottet og Budapest er delt inn i Buda og Pest så på hver side av elven er det en del hver. Dette visste jeg ikke før jeg kom hit. Men jeg håper også at jeg får spist litt biff i dag.

Sååå utrolig vakker utsikt men svett blir man ja. I går var det 38 grader. Heldigvis var det noen skyer i ny og ned og det reddet meg fra å smelte bort.

Kategori utfordringen blir satt litt på vent nå som jeg er på ferie men det kommer tilbake på onsdag. Hvis du ikke vet hva jeg snakker om så sjekk mitt tidligere innlegg om det på bloggen.

Hvor skal du på ferie?

Vi blogges<3

//A

#budapest #vakkerby #reisesommer #sommeren2018 #ungarn #perfekt

Budapest dag 2

Hei fine og velkommen til et nytt innlegg. Budapest dag 2 har jeg filmet vloggen på norsk og vil anbefale og ikke se videoen hvis du ikke liker banning. Jeg gikk opp et fjell i dag men det var verdt det for utsikten var the bomb dot com men jeg svettet som en gris for å si det mildt. Ikke veldig flatterende men vlogg ble det likevel.

Vi var på citadel og Buda Castle og fishermen’s bastion.

Jeg legger nok bilder av det ut senere fordi jeg må se gjennom hvilke som ble bra osv.

Her kommer et lite HUJI dryss fra i dag:

Som du ser på første bilde så er det veldig fin utsikt. Bedre bilder kommer Seff snart

Vi spiste middag på Vapiano i dag fordi det var det første vi fant etter å ha gått langt og lenge.

Du ser mer på vloggen når den kommer ut snart!

Vi blogges <3

//A

#budapest #sommer #reise #ungarn #vapiano #bilder #huji

Flere bilder fra Budapest turen

Hei fine! Velkommen til et nytt innlegg. Jeg har tatt så mange bilder og da ville jeg jo selvfølgelig dele dette med bloggen.

Bildedryss kommer nå:

Flere bilder ligger på instagram @alissa._c

Vi blogges ^^

//A

#alissa #budapest #bilder #reise #wow #sommer2018 #instagram #ungarn #sommerferie #blogg

Budapest, Ungarn Dag 1

Hei fine og velkommen til et nytt innlegg her. I dag har jeg fått sett så utrolig mye av Budapest. Det skuffet ikke for å si det mildt. Jeg er sååå glad for at vi valgte dette til vår ferie destinasjon i år.

Jeg er jo så glad i å ta bilder så nå kommer det et lite Bildedryss eller et stort dryss haha.

Vi spiste på en vietnamesisk restaurant og vi hadde det så koselig når vi dro til parliamentet. Det var ikke travelt der i det hele tatt siden det begynte å regne, men vi bare ventet noen minutter også gikk det over.

Det var helt perfekt egentlig siden da var det ikke så varmt og det var perfekt vær til sightseeing.

Maten var utrolig god så jeg vil absolutt anbefale å spise her hvis det er noen som skal til Budapest. Hvis du lurer på hvor dyrt det er her så kan jeg meddele at mat er rundt 5-6 euro som da er rundt 60 kr.

Send gjerne spørsmål i kommentarfeltet og jeg svarer alltid !

Flere bilder kommer selvfølgelig på bloggen og denne gangen har jeg vlogget på engelsk.

Vi blogges <3

//A

#reise #budapest #bilder #dagen #dagens #parliamentet #ungarn #ferie #sommerferie #sommerkonk2018 #besteminnene

Ankommet Budapest, Ungarn

Hei fine! Etter at Vi landet så fant vi bussen og tok ut litt penger fra minibanken. Dere kommer selvfølgelig til å se mer av Budapest på vloggen men det gikk så utrolig fint å komme seg fra flyplassen til hotellet. Det begynte allerede å bli mørkt ute rundt 20:30 så vi ankom sentrum en halvtime senere. Vi måtte gå et stykke før vi rakk hotellet og det var utrolig mange uteliggere ved metroen og på gatene. Det er litt kjøligere her enn i Nederland så rundt 26 grader. Det er enda kaldere på hotelrommet haha. Vakker lobby og rent og pent .

Denne turen er ikke sponset men en kjæreste tur bare meg og min kjære. Min tvilling reiste også i dag tidlig og hun er nå i vakre byen med Eiffeltårnet.

Vakker by om kvelden. Så etter vi hadde sjekket inn dro vi til McDonald’s som lå nesten rett ved siden av hotellet. Det var allerede ganske sent så vi måtte bare ta det første som vi så var åpent.

Vi har planer om å ta en tur ut og se litt på shopper og sånt. Det er utrolig fint at de har Rossmann her som er en type Vita butikk men mye rimeligere.

Heldigvis er min kjære god i matte også så han er flink til å regne valuta og tar raske beregninger. Veldig kjekt når man skal kjøpe ting og ikke dra ut kalkulatoren hele tiden haha.

Vi blogges <3

//A

#budapest #ungarn #paris #østeuropa #reise #hotell #kjærestetur #bilder

På flyplassen (Kjæreste tur)

Hei fine! Velkommen til et nytt innlegg her. Vi hadde noe trøbbel med toget og vi måtte rekke å dra til flyplassen under to timer. Jeg skriver altså nå fra Nederland og vi er på flyplassen nå og er på vei til et nytt og spennende sted.

Jeg har gledet meg masse til denne turen så jeg kommer til å vlogge.

Her kommer noen bilder:

Vi ble litt stressa når alle togene ble kansellert. Vi har heller ikke vært på denne flyplassen før og den er mye mindre enn den som er i Amsterdam. Men heldigvis kom vi på en lur ide og ta taxi.

Reise tips: del taxi med andre

Vi spurte to andre fremmede som også hadde koffert om de ville dele taxi sammen med oss. Det ordnet seg og vi trengte bare da å betale halvparten. Den orginale prisen var svimlende 1400 kr men en av de vi delte taxi med var flink til å prute på nederlandsk.

Jaja litt spenning i hverdagen haha. Vi får håpe på at resten av turen går smooth.

Jeg oppdaterer snart! Vi blogges <3

#reise #flyplass #tog #trøbbel #bilder #pris #prute

Kategori: Data og alternativer for skolestart

Hei fine! Velkommen til et nytt innlegg her. Så siden min søster nå jobber på en elektronikk butikk så får jeg en god inside av hva som er av bra teknologi akkurat nå. Derfor tenkte jeg at det var en god ide å dele forskjellige laptoper og dataer som er perfekt til skole start. Dette innlegget vil også innholde også alternativer til laptoper osv. 

Min #1 er jo selvfølgelig min egen baby Macbook Pro. Ja jeg har tidligere skrevet et innlegg (tror jeg) om at Macbook er verdt pengene. Det er en investering som jeg har tatt i mange år og grunnen til at jeg elsker den er nettopp på grunn av at service er bra og lang levetid. Jeg bytter ut macbook ca hvert 5-6 år, men jeg bruker mac-en flere timer om dagen. 


Denne filmen var bra så jeg vil anbefale den om du liker spennende filmer. 

Et annet alternativ hvis du ikke er så glad i Apple produkter, men er veldig glad i looken. (ja min andre søster liker ikke apple fordi hun foretrekker microsoft). Dette alternativet er Huawei Matebook x Pro. Det beste er 13″ som er standard, for min egen del synes jeg 17″ ble for stort og 11″ for lite, men du kan alltid gå til din nærmeste elektronikk butikk og sjekke ut str selv :D. 


Elkjop.no (Screenshot) 

Andre alternativer til din nye hverdag i skolegangen er ipad og chromebook. De har også alternativer som ideapad. Med Chromebook kan du ikke laste ned ting på dataen, men det finnes muligheter for word, excel ved å gå inn på google drive. Man må ha internett til en hver tid hvis du skal bruke den men den funker som en laptop, utenom at man alltid må ha nett rundt seg. Det var en av grunnene til at jeg ikke kjøpte chromebook var fordi jeg laster ned bilder og musikk på min bærebare pc og jeg foretrekker også å bruke den noen ganger offline (som på flyet og på toget). 

Ideapad og chromebook har de modeller som er alt mellom 2000 kr- 8000 kr og mer. Dette kommer selvfølgelig ann på modellen og hva som er inni og hva den kan gjøre osv osv…  

Den nye Ipad pro er veldig fin til multi-bruk. Hvis du er glad i å ta notater for hånd så er dette en mulighet med apple pennen. Tegne og skrive er et stort pluss og selvfølgelig har du de vanlige appene som du bruker på mobil tilgjengelig og internett med safari. For å laste ned “word” blir det bra å bruke OneNote eller EverNote til skole/jobb. 

Det er fordeler og ulemper med alle disse alternativene, men jeg håper at dette innlegget hjalp deg litt til å tenke hva som kan være fint til høsten. Om det er til jobb eller skole sammenheng så håper jeg at du finner et bra valg som passer for deg. 

Senere når vi kommer over til kategori: Teknologi så skal jeg skrive mer om andre teknologiske duppeditter. 

Vi blogges <3 
//A 

#data #teknologi #kategoriutfordring #ideapad #chromebook #macbook #pro #skolestart #høsten #alternativer #modell #elkjop