Ankommet Budapest, Ungarn

Hei fine! Etter at Vi landet så fant vi bussen og tok ut litt penger fra minibanken. Dere kommer selvfølgelig til å se mer av Budapest på vloggen men det gikk så utrolig fint å komme seg fra flyplassen til hotellet. Det begynte allerede å bli mørkt ute rundt 20:30 så vi ankom sentrum en halvtime senere. Vi måtte gå et stykke før vi rakk hotellet og det var utrolig mange uteliggere ved metroen og på gatene. Det er litt kjøligere her enn i Nederland så rundt 26 grader. Det er enda kaldere på hotelrommet haha. Vakker lobby og rent og pent .

Denne turen er ikke sponset men en kjæreste tur bare meg og min kjære. Min tvilling reiste også i dag tidlig og hun er nå i vakre byen med Eiffeltårnet.

Vakker by om kvelden. Så etter vi hadde sjekket inn dro vi til McDonald’s som lå nesten rett ved siden av hotellet. Det var allerede ganske sent så vi måtte bare ta det første som vi så var åpent.

Vi har planer om å ta en tur ut og se litt på shopper og sånt. Det er utrolig fint at de har Rossmann her som er en type Vita butikk men mye rimeligere.

Heldigvis er min kjære god i matte også så han er flink til å regne valuta og tar raske beregninger. Veldig kjekt når man skal kjøpe ting og ikke dra ut kalkulatoren hele tiden haha.

Vi blogges <3

//A

#budapest #ungarn #paris #østeuropa #reise #hotell #kjærestetur #bilder

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg