McDonald’s kalender

Hei fine!

Hele desember så skal det være forskjellige priser på mat haha. Noe av det beste jeg vet er pomme Frits fra McDonald’s. Naturligvis elsker jeg også nuggets.

Så akkurat som i fjor har McDonald’s i Nederland adventskalender.

Jeg vurderte også å kjøpe kalender fra noen av sminke merkene men når jeg tenkte meg godt om så var det ikke så mange av produktene jeg faktisk ville bruke.

Akkurat nå kommer er jeg litt i julestemning. The Holiday og Home Alone serien. Så koselig.

Det har ikke snødd i det hele tatt her i Nederland. For å være ærlig så synes jeg det er like greit haha. Det er allerede kaldt her men ikke like kaldt som i Norge.

Jeg vurderer om jeg skal gjøre vlogmas eller ikke men jeg har mye skolearbeid som skal leveres før jul haha. Jeg har også eksamen i januar.

Vlogmas er at man legger ut en ny vlogg hver eneste dag til jul. Jeg elsker jul og synes det er koselig med venner og familie. Jeg elsker også julelysene og stemningen.

All i want for Christmas og last Christmas sangene er alltid en hit.

Denne helgen skal jeg til Amsterdam med venninnene mine. Vi skal på bursdag og kanskje dra til en bar. Denne baren er litt annerledes fordi de har såå mange typer shots.

Jeg drikker ikke alkohol men men… det er koselig å være med venninnene.

Vi fikset julelys over sengen og det er utrolig fint og gjør leiligheten litt mer avslappende.

Uff jeg så på youtube at det var flere store youtubere som selger sine egne kalendere. Og noen av dem er helt forferdelige. For 500 kr burde være en kalender inneholde masse bra ting. Det er bare min mening.

En uke senere venter jeg ennå spent på pakkene mine fra black friday. I det minste har jeg fått inn det meste nå.

Vi blogges <3

-A

Forandringen

Hei fine ! Wow jeg hadde en så bra opplevelse i salongen. De spurte om jeg ville ha noe å drikke og stedet var utrolig fancy.

Her kommer resultatet

Jeg elsker resultatet og du kan sjekke ut det forrige innlegget mitt på hvordan hårfargen var før. Denne forandringen er perfekt. det var akkurat det jeg ville ha.

For de som lurer så er dette bayalage og jeg farget også resten av håret. Men jeg ville ikke at fargen skulle være lys på toppen av hode så derfor er det mørkere. Min naturlig hårfarge er sort så når det kommer ettervekst så ser man det ikke så godt.

Dette steder er så bra. Det het Rob Peetoom og de hadde andre steder rundt i verden. Blant annet New York og Bali. Det er utrolig kult. I Bali hadde de også svømmebasseng og greier. Denne hårsalongen var like fancy som bildene på nettsiden dems.

De hadde tre etasjer.

Jeg fikk så mange komplimenter på håret og jeg hadde også på meg nye bukser som du kan sjekke ut når vloggen kommer ut. Når det kommer til outfit så synes jeg det er lettest å dele via vloggen.

I dag hadde vi gjeste foreleser fra Ambassaden USA i Nederland. det var veldig spennende og vi hjalp ambassadøren med litt research til hans andre master.

Jeg elsker å farge håret. Det å være hos frisøren er også en utrolig fin opplevelse. Jeg elsker følelsen av at håret blir vasket og jeg elsker lukten av nytt farget hår.

Fargingen tok 2 timer så det var ganske raskt.

Frisøren anbefalte meg å vaske håret to ganger i uken. Og passe på at jeg brukte riktig type shampoo for å beholde hårfargen.

De i kassen ga meg et magasin og den er utrolig fin. Det var mange bilder av forskjellige stiler og hårfarger. Fine bilder også. Det fikk meg til å tenke på hvordan jeg kan være mer kreativ i bildene mine. Hehe

Vi blogges <3

– A

Tvillingene klare for forandring

Hei fine! Da er jeg også klar for en liten forandring. Det var utrolig morsomt at både min tvilling og jeg drar til frisøren i dag. Vi hadde ikke snakket om det på forhånd men på mandag tekstet hun meg og sa at hun skal farge og klippe håret.

Men nå er jeg på vei til min frisør avtale.

Jeg skal farge håret lys brunt tror jeg og Caroline skal ha blondt balayage.

To store bokser kom på døren haha. Litt sånn #afterblackfriday.

Vi skal også levere noe tilbake fordi det ikke passet.

Venninnene mine og jeg planlegger en middag rett før nytt år. Vi tenkte å spise på et burger sted i byen.

Jeg fikk vite at det blir en liten tur til den andre siden av Nederland til jul. Det blir så koselig.

Jeg er veldig fornøyd med denne. Jeg likte ikke så godt elektrisk tannbørste før men jeg ser fordelene med det.

Den var også pakket med en reise boks som var super søt. Ikke liten men stødig.

I går skrev jeg ned flere video ideer og vurderer kanskje vlogmas om det ikke blir for stressende. Ellers så gjør jeg bare som vanlig og laster opp 3 ganger i uken. Bloggen prøver jeg å skrive et innlegg annenhver dag.

Jeg elsker å farge håret og synes det alltid blir en stor forandring når jeg gjør det. Det er også koselig haha.

Vi blogges <3

-A

Dukker ikke opp

Hei fine! Du vet når du venter spent på at en pakke skal komme også sitter du hjemme hele dagen for å passe på at du kan ta den imot. Ja… også dukker den ikke opp.

Den følelsen. Det eneste de skrev var at vi ikke var hjemme så de kommer i morgen. Men vi var hjemme haha.

Tror at black friday gjør at pakker ikke kommer i tide uff. Sikkert sykt mange som har bestilt alt mulig på nett. Inkludert meg selv… men jeg fikk en pakke i dag. Så vi får se når de andre kommer.

Jeg fikk også en god nyhet i dag at L’òreal gjerne ville sende meg flere produkter jeg kunne teste ut og anbefale. Altså det er veldig spennende. Produktene de sender til meg er selvfølgelig gratis. Det er så gøy og spesielt siden jeg elsker å teste ut nye produkter.

Om 2 dager skal jeg til frisøren. Jeg gleder meg til å farge håret. Det er noe jeg ikle har gjort i år men det er fint å ha nytt og fresh hår før jul.

Jeg skal selvfølgelig legge ut et lite blogginnlegg om det også.

Det er jo litt annerledes å dra til frisøren når man er i utlandet.

Vi fikset på gardinene i leiligheten og tenkte å oppgradere den litt. Da jeg var hos venninnen min, la jeg merke til at vi kan bruke rommet mye bedre.

Jeg har tre ganger så stor plass som henne haha så jeg må bare omplassere møblene.

Vi blogges <3

A

Små gleder i hverdagen

Hei fine! wow bare en måned igjen til jul. Jeg gleder meg masse. Akkurat nå venter jeg spent på pakker fra black friday salget. Jeg har også satt av tid denne helgen for å selge litt unna ting jeg ikke bruker. 

Blant annet selger jeg Samsung galaxy S7 edge, sony a5000 og gopro hero 5 black. Alt ser helt nytt ut men jeg har allerede iphone 7 og canon g7x mark ii. Så dette ligger bare i skapet. Jeg har også tenkt til å gå gjennom skapet en tredje gang fordi jeg ikke passer mange av klærne lenger. Med årene har jeg definitivt lagt på meg haha. Samtidig har jeg en veldig annerledes stil enn det jeg hadde før. 

Jeg har også tatt masse bilder i dag av tingene jeg selger fordi jeg tenker at det er greit med litt professjonelle bilder hvis man skal selge ting. 

I posten i går kom disse lysene som dere ser på bildet. Jeg elsker lys og blir kjempe glad i vintertiden. Dette + en god bok gjør helgen så mye bedre. Jeg har også tenkt litt mer på interiør ting og hvordan jeg vil forandre på leiligheten litt i det små. Det er ikke noe galt med leiligheten nå, men det føles ikke veldig hjemme og koselig ut ennå. 

Jeg skal også forandre litt på youtube kanalen min men så langt er jeg fornøyd med de nyeste vloggene mine. Jeg elsker tilbakemeldingene jeg får fra dere og det gir meg selvfølgelig motivasjon til å fortsette. Sosiale medier som jobb er ikke lett. Det er ikke lett å finne nye ideer og man må virkelig gå ut av komfortsonen, men det er vel kanskje det som gjør dette så spennende. 

Jeg elsker å ta bilder og føle at jeg er produktiv når jeg laster opp en ny video eller legger ut et nytt bilde. Det er litt som den følelsen når man har jobbet hardt med en oppgave også leverer man den inn hehe. 

Akkurat nå slapper jeg litt av og ser på “the last holiday”. Jeg sjekket også ut noen julefilmer på netflix. Jeg elsker jul. God stemning, mat og ferie. I januar drar jeg til Norge for å se familien og venner. 

Hva er planene for neste uke? 
Dra til IKEA og kjøpe en Kallax, en hylle. Veldig fint ved siden av sengen hvis man har et studio. Jeg ble også invitert til en bursdag neste uke, så vi får se om jeg drar. Bursdagen er i Amsterdam. 

Hva skal du spise til middag ? 
Pizza fra dominos. uff er det noe jeg gjør fortiden er det å spise mye ute.

Hva er favoritt suppen din? 
Det heter “Boeren groentesoep” Som er oversatt til Bonde grønnsakssuppe. 

Hva handler den neste vloggen om? 
Den neste vloggen handler om at jeg drar på kino med kjæresten hehe. Jeg drar på premieren til Fantastic Beasts 2. Filmen var kjempe bra. 

Vi blogges <3 
– A 

Black weekend – fullt kaos!

Gjesteinnlegg av Caroline

Hei dere!

Denne helgen har jeg gjort noe virkelig utenfor komfortsonen. Det er nok ikke alle som ville sagt ja til dette, men jeg er full av energi om dagen! Det er deilig å tenke på at man ikke trenger å stresse hele tiden, og jeg var heldig som var tidlig ute med jule-gaver! 

Shopping er nok noe av det jeg syns er både gøy og slitsomt. Samtidig som jeg syns det er helt forferdelig, dersom jeg ikke er i shopping-humør.

Både fredagen og lørdagen fikk jeg nemlig jobbe, og det betyr at jeg jobbet på black weekend! 

Jeg har alltid trodd at det må være gøy, å jobbe på black friday… men det var noen ganger det ble HELT KAOS! Når man gikk i senteret føltes det ut som man var sild i tønne. 

Med andre ord: Man vet virkelig ikke hva det vil si å jobbe på Black weekend, før man står i det!

All ære for de som gjør det, og de som tar seg tid til å våkne gry-tidlig for å dra på senteret å få early bird- tilbudene!

Det var ikke en eneste parkering som var ledig på senteret, og jeg er sikker på at bussene var stapp-fulle når de dro frem og tilbake! Det var kø på motorveien, og jeg tenker at ikke alt skyldes shopping-gærne folk. 

Det var tross alt fredag også! Folk skal gjerne andre ting, som å dra på hytten, eller reise hjemover. Det ble nok ekstra fullt grunnet shopping i tillegg til rush-trafikk!

Glad det er et helt år til neste gang, samtidig som jeg skulle ønske det var slik litt oftere.

For å jobbe på black weekend var både krevende, morsomt og utrolig lærerikt!

 

Har du benyttet anledningen til å shoppe?

– Caroline C <3

 

Black Friday

Hei fine! Wow for et kaos det var i byen. På senteret i Nederland hadde det vakter for å passe på at det bare var noen få av gangen som fikk gå inn på de dyre stedene. Merker som for eksempel Michael kors, LV Osv…

Jeg må minne meg selv på at 20% avslag på noe dyrt er fortsatt dyrt Hahaha.

Men jeg tenkte å gi dere mine tips på hva dere burde se etter i dag før salget er ferdig. Hvis du er litt sånn som meg og glemmer litt i mengden av hva som er verdt å kjøpe.

Når jeg ser for mye ting i butikkene så legge jeg merke til at jeg shopper mer av det jeg tror jeg trenger enn det jeg faktisk trenger.

Elektriske tannbørster. Dette er noe tvillingen min har investert i men nå er det faktisk bra salg på dette.

Tidløse klær. Du vet den type klær som man faktisk kan bruke selv om det har gått 10 år. Jepp det er på tide å se etter dem type klær enn trender.

Parfyme. Armani eller Viktor & Rolf kan koste 1000 kr men i denne helgen la jeg selvfølgelig merke til at gavesett var på salg

Reiser. Tro det eller ei men flybillettene mine var billigere nå enn før. Da blir det en liten hjemreise i januar . Gleder meg til å spise norsk kebab, være med familien og venner!

Koffert. Jeg elsker håndbagasje kofferten min akkurat nå. Den er så enkel å ta med seg og den har hjul. Eller kanskje det er en bag du har ønsket deg lenge?

Merkeklær. Dette kan være ganske dyrt så man kan slå til nå med en god deal.

Dette innlegget er ikke sponset men du kan spare noen kroner ved å shoppe på nett så trenger du ikke å gå gjennom alt kaoset.

Ikke glem cyber monday denne mandagen. Elektronikk på salg er alltid bra for min del. Jeg elsker tek!

I går kveld dro jeg på master åpen dag for å sjekke ut universitetene og kanskje hvilken master jeg vil søke på neste år. Det er viktig å søke tidlig fordi det er mye papir arbeid og andre ting som må gjøres før man søker.

Noen skoler vil at man skal ha høye karakterer og det er litt kijpt om man ikke kommer inn fordi man mangler 0.1 i snitt.

Det kommer selvfølgelig en liten black friday Haul på bloggen når alt har kommet til leiligheten men det tar sikkert litt tid siden det er så mange som shopper på nett haha.

Det var en liten oppdatering fra meg.

Vi blogges <3

-A

Baker med venninner

Hei fine! I dag etter forelesning bestemte venninnene mine og jeg at vi burde bake litt.

Jeg ville bare lage noe lett så jeg bestemte meg for sjokolade cookies. Jeg trengte bare 3 ingredienser så det var lett.

– 1 egg

– nutella

– mel

Blander du dette sammen så blir det deig og setter dem inn i ovnen.

Vi spiste også noen jordbær. De var litt dyre men Samma det Hehe. Det var girls night/ ettermiddag.

Nå er jeg på vei hjem. Sitter på toget mens jeg skriver dette innlegget.

Disse bildene er uredigert.

I dag hadde jeg bare en forelesning. Etter forelesning måtte to andre venninner og jeg vente på en annen venninne som skulle være med oss.

Det kommer selvfølgelig vlogg haha. Sammen med alle venninnene mine. De er så søte. De kommer også fra forskjellige steder. Hun dere ser bilde av er fra Brasil og Tyskland. Men hun vokste opp i Kina i noen år.

Koselig kveld !

Vi blogges <3

– A

Det beste vlogging kamera

Hei fine! Jeg har ikke snakket så mye om det nye kamera jeg kjøpte for ikke så lenge siden. Jeg kjøpte Canon g7X mark ii og jeg er super fornøyd.

Kvaliteten er så bra og den er så rask.

Det er et stort pluss at den har touch screen. Det eneste negative med den er at den fokuserer litt sakte på ting. Så noen ganger går jeg glipp av et bilde hvis jeg må dra opp kamera fort.

Det er veldig kompakt og lite så jeg kan putte den i lommen eller i vesken.

Disse bildene ble tatt med dette kameraet .

Jeg synes også det er fint at man kan koble kamera til telefonen via nett. Så jeg kan legge ut bilder med høy kvalitet på bloggen og på instagram raskt.

Jeg kan også sette kamera på tidsforløp og det er det ikke alle kameraer som har. Det tar også veldig fine bilder når det er mørkt ute.

Et annet kamera jeg har hatt lenge som også er bra er sonyA5000. Det er mange bloggere som har dette og det er litt billigere enn Canon.

Den har ikke touchscreen men man kan gjøre mye av det samme.

Jeg gjorde en rask unboxing i en av vloggene mine. Hvis du vil se vloggene så er navnet Alissa Cao.

Man ser en stor oppgradering i vloggene etter at jeg fikk dette kameraet haha.

Vi blogges <3

-A

Venninner, gardiner og solnedgang

Hei fine! Ååå jeg hadde en så bra søndag. Jeg slappet av og møte venninnen min på kvelden og vi spiste middag.

Vi deo naturligvis til favoritt restauranten min

Jeg lastet også opp en helt ny video på kanalen. Jeg vet dere kanskje er litt lei av å høre om YouTube men jaja Hahaha. Jeg digger det så det er bare så moro at jeg kan se tilbake på turen min og dele opplevelsen med dere.

Jeg har også satt et lite trenings mål som vil holde meg motivert også. Jeg har lagt merke til at mobilen har en skritt teller på helse appen. Jeg har også en fitbit jeg ikke bruke så ofte men i hvert fall har jeg bestemt meg for å gå hvert fall 10 000 skritt hver dag. Selv om jeg er hjemme så skal jeg holde meg i aktivitet. Hehe. Og jeg foretrekker å gå fordi noen ganger føles det ikke ut som trening. Men i hvertfall 10 000 skritt hver dag er utfordring nå.

Jeg vil ikke vente til nyttår så jeg kan putte det som nyttårsforsett haha men dette er noe jeg kan gjøre hver dag.

I morgen har jeg forelesning klokken 13:00. Så jeg tenkte å stå opp tidlig for å skrive litt ideer og på oppgaven jeg må levere neste måned. Eller den er egentlig til januar men jeg vil levere før jul.

Jeg skal også kjøpe laken i morgen haha. I butikken Hema. Det er nesten som en liten IKEA. De har alt. Sminke, klær, interiør og masse mat. Salg har de også så det er den perfekte anledningen.

Vi oppgraderte også gardinene. Jeg elsker disse og nå har vi to gardiner. En for kvelden og en for dagtid. Den for kvelden er for at solen ikke skal skinne gjennom mens vi sover om morgenen.

Jeg var på en bursdag i går. Super koselig og veldig god mat.

Kjempe fin solnedgang i Nederland hver dag.

Vi blogges <3

-Alissa