Jeg blir GÆREN…

Folk som spoiler ting fra serier eller filmer jeg ikke har sett ennå. Helt seriøst… gi meg en sjanse til å reagere selv :O Blir GAL! 

Jeg tenker på folk som skal gi en spoiler av favoritt seriene mine når det ikke engang har vært 24 timer siden den forrige episoden kom ut. Vær så snill og ikke fortell meg om hele handlingen heller hvis du vil at jeg skal lese boken eller se filmen i det hele tatt 😛 

Når jeg finner en ny serie jeg liker så pleier jeg å se alle episoder hele dag (kanskje natt) heelt til jeg må vente til neste sesong XD 

Uff.. det er spesielt hvis folk anbefaler meg en bok og de vil at jeg skal lese boken fordi den er så bra! også høres den SÅÅÅÅ spennende ut, men også MÅ de fortelle slutten i samme slengen …. UHM :O 

En gang satt jeg og Caroline på toget og snakket om serier, også satt noen ved siden av som ville “være med” i samtalen. Han satt å hørte på hva vi snakket om og dette var en super fan av samme serie. Han hadde lest bøkene også (måtte) fortelle hva som kommer til å skje i serier. Seriøst?!?!?! 

Hehehe! hater du at noen spoiler filmer, serier eller bøker for deg? 
Vi blogges <3 

#gæren #gal #spoiler #alert #filmer #serier #bøker #deg #blogger #episode #ikke #fortell 

Det handler om sex

Tenkte å skrive litt om hvilke bøker man kan lese etter Fifty Shades of Grey. Kan ikke si at jeg akkurat er redd for å si  at bøkene er bra skrevet. Tror til og med at første gangen jeg leste så begynte jeg å gråte XD 

Det var vanskelig å finne bøker som var ganske lik i romanse delen så her er bøker som var bra og kanskje bedre en Fifty shades: 
Sylvia Day: Crossfire-serie 
Bok nr.1 er Bare for deg (Bared to you), bok nr. 2 er Gjenspeilt i deg (Reflected in you), Bok 3 er knyttet til deg (Entwined with you), bok 4 grepet av deg (captivated by you) og bok nr.5 I ett med deg (One with you). Disse bøkene er bra og er litt annerledes enn Fifty shades, mer burde jeg nok ikke si. Men sjekk den ut hvis du likte Fifty Shades of Grey serien. Den første boken kom ut i 2012 og de finnes på lydbok 😛 Personlig så liker jeg ikke å høre på lydbok når det kommer til slike bøker fordi det er litt kleint haha! 


Bilde tatt av nettsiden: http://bastion.no/bok/crossfire

Audrey Carlan: Calender Girl 
Bok 1 Forført Januar, Februar Mars
I denne serier er det totalt 4 bøker. Handler om en eksklusiv eskortepike. Veldig annerledes enn Fifty, men spennende bøker. 

Jodi Ellen Malpas: This man
Denne er seriøst bra, side etter side er det alltid noe som skjer. Elsker dette paret og jeg tør å si at jeg likte denne serien best! Det er 3 bøker og kunne ikke putte den fra meg. Første bok: This man, Andre bok: Beneath this man og Tredje bok: This man Confessed. 

Liker du denne type bøker? 
Vi blogges <3 

#this #man #thisman #JodiEllenMalpas #Fifty #shades #of #grey #fiftyshades #darker #calendergirl #audreycarlan #bøker #lese #etter #annerledes #beste #serier #bøkermanburdelese #les #mer #crossfire #sylviaday #day #night #sex #gråte #veldigbra #bra #skrevet #puttedenvekk #thisman #confessed #beneath #reflected #book #1 #2 #3 #flerebøker #flere 

Kjære leser

Det er vanskelig å blogge hver eneste dag. Det står veldig stor respekt for de som klarer å gjøre det hver eneste dag i flere år. Det å kontinuerlig skrive på bloggen og skrive om noe nytt og interessant er vanskelig. I hvert fall i starten legger jeg merke til. 

Man vil prøve å skrive om noe spennende hver eneste gang og det er veldig mange som eier blogger, så det er vanskelig å være unik. Men jeg tenker at så lenge man prøver å godt man kan så er det bra nok. 


Asker

I starten burde man ikke tenke at man vil blogge for å tjene penger, men fordi man liker det selv. Gjerne skriv om ting man liker selv fordi da er det lettere å skrive om det og man vil ha få flere lesere som liker det samme som deg. 

Selv om det er vanskelig mener jeg at man burde fortsette. Det er mange bloggere jeg leser som ikke er de mest populære men veldig interessante. Det er mange av disse jeg håper vil fortsette å blogge fordi de er bra! 

Hva synes du er utfordrende med å blogge? 
Vi blogges <3 
 

#vanskelig #utfordrende #blogge #fortsette #ståpå #bra #bloggere #leser #populær #ikke #Asker #hver #dag #hverdag 

Vakkert

I dag våknet jeg klokken 4.00 fordi det plutselig var så sinnsykt lyst inne på rommet. Jeg hadde selvfølgelig glemt å trekke for gardinene før jeg skulle legge meg. Men nå kan jeg ikke være mer glad for at det skjedde for sjekk THAT VIEW! 


Dette var bare noen minutter i mellom hverandre <3 

#Blessed for at jeg kan våkne opp til så fin utsikt utenfor vinduet mitt! 
​Vi blogges <3 

#soloppgang #fin #blå #himmel #rosa #skyer #tidlig #morning #påmorgenen #morgen #Asker 

Trening er for meg…

En viktig del av hverdagen. Jeg liker veldig godt å være i aktivitet og bruker Apple Watch for å se hva klokken er, hva som står på kalenderen min hver dag, temperatur, hvor mange skritt jeg går og alt av aktivitet! 

Jeg synes det er utrolig morsomt og motiverende å se hvordan jeg oppnår målene mine og prestasjoner bare ved å gjøre hverdagslige ting. Fra å stå opp om morgenen til jeg legger meg- er jeg alltid i aktivitet

Jeg elsker å få overskudd og føle at jeg har masse energi til å gjøre ting, og det blir jeg gjennom treningsøktene jeg har på treningssenteret. 

Hva skal til for at du skal få overskudd? 
Vi blogges! 
– Caroline 

nei, ikke nå igjen

Hvert eneste år er det Eurovision! I år var den holdt i Kiev, Ukraina med tema “Celebrate diversity” <3

Alltid etter Eurovision blir jeg helt hekta på sangene <3 Jeg prøver hvert fall å få til å se på hvert eneste år, og hvis ikke på dagen så ser jeg på reprisen. I år var det trist nyhet fra Portugal, så det var veldig gledelig at han vant! 

Norge hadde sangen “Grab the moment” med JOWST og første gang jeg hørte sangen trodde jeg at jeg ikke likte den så godt. Men det er noe fengende med sangen at jeg nå ikke får ut av hode. Det samme trodde jeg om Sverige’s sang “I Can’t go on” og Belgia med “City Lights” . 

“My friend” (Croatia) = en fantastisk stemme WOW o.O ! 


Solnedgang

Meg

Norwegian airline

Jeg liker også disse sangene: 
– “Gravity” (Cyprus)
– “Never give up on you” (United Kingdom)* 
– “Lights and shadow” (The Netherlands)*
– “Beautiful Mess” (Bulgaria) 
–  “Verona” (Estonia)*
– “I feel alive” (Israel)
*Kanskje en favoritt 
Selvfølgelig var det mange andre bra sanger, men tror disse ligger på topplisten på spotify-en min akkurat nå 😉

Hva er din favoritt fra Eurovision 2017? 

#norwegianairline #norwegian #NL #eurovision #2017 #sanger #croatia #estonia #israel #cyprus #Netherlands #Nederland #Norge #grabthemoment #nevergiveuponyou #shadowandlight #alive #verona #celebratediversity #eurovision2017

Nå kan jeg endelig…

Slappe av! Sitter her med null sminke, kobler av 100% og tenker at i morgen skal ting bli gjort. Men i dag skal jeg bare sitte i sengen og slappe av. Det er vanskelig å koble av om dagen, fordi det er mange ting som skjer. Det føles ut som om det ikke lenger er 24 timer i døgnet og nettopp derfor elsker jeg søndager. 

De fleste butikker er stengt så penger flyr ikke ut av lommene. 

Trenger ikke å stå opp tidlig fordi det er ikke noe som skjer. Unntatt å ta igjen søvn fra resten av uken. Eller lade opp til neste uke.

Se på youtube, filmer og serier nesten hele dagen uten å få dårlig samvittighet. Du fortjener det fordi det er slutten på uken. 

Spis favoritt maten din og har tid til å lage den <3 


Caroline 

Ikke sponset: Mascara // Leppe 

Noen ganger trenger kroppen å slappe av. Bare puste og tenke på positive tanker. 

Les favoritt boken din om igjen eller les en ny som du har hatt lyst til å lese men ikke fått tid.

Ta på deg en facemask som pleier huden og gir fuktighet! 

Kanskje det hjelper å skrive en liste på hva du har fått til denne uken? Eller fått til frem til nå? 

Ta deg tid til å ta vare på deg selv 😀

Hva gjør du for å slappe av? 
Vi blogges <3 

#søndag #utensminke #slapp #av #slappav #sefilm #serier #les #pleie #positive #tanker #liste #søndagskos #elsk #kobleav #slappeav #lese #nybok #tavarepådegselv 

Billig fotoshoot?

For å ta fine bilder betyr ikke dette nødvendigvis at du må ha et dyrt kamera eller det dyreste utstyret. Tvert imot kan du bruke mobilen å ta fantastiske bilder. Uten å bruke 20 000 kr på kamera 😉 I dag vil jeg dele med dere noen bilder. Disse bildene er ikke tatt med et dyrt utstyr i det hele tatt! Caroline

Som en fattig student så trenger vi hver eneste krone (GUILTY), men vi trenger ikke å se helt råtten ut på instagram for det. Kan jo i hvert fall late som om vi overlever eksamensperioden og se like strålende ut hver dag :P? 

Vi blogges <3 

#fotoshoot #photoshoot #billig #men #bra #strålende #fantastisk #modell #tvilling #fattig #studentlivet #student #gøy #foto #bilder #modellfeel #modellforendag #ta #bilder #utstyr #ikkebetal #formye #studentfoto 

Skal jeg ta friår?!

Det finnes mange alternativer man kan velge i stedet for å ta friår. Etter videregående kan man bli ganske lei av å være på skolebenken. Jeg har mange venner som er på folkehøyskole eller jobber osv… men dette er et alternativ for deg som vet at du vil studere men ikke vet hva ! 

Etter videregående visste jeg fortsatt ikke hva jeg hadde lyst til å studere, så jeg bestemte meg for å prøve meg som enkeltemne student på universitetet i Oslo. Dette betyr at man kan velge fag som er ledig. Overraskende nok var det veldig mange alternativer, men fagene gikk fort. Det er lurt å bestemme seg litt på forhånd hva man kunne tenke seg, og oppdatere siden mange ganger. Med en gang noen droppet faget legges det ut på enkeltemne siden og plassen kan bli din. 


Meg 

Dette halvåret at jeg studert Nederlandsk, et fag i jus (engelsk: International Commercial law), komparativ politikk og mikroøkonomi. I starten av året prøvde jeg meg også tilbake på biologien fordi jeg var nysgjerrig på om jeg var like interessert etter videregående. Etter et par forelesninger fant jeg ut at det ikke var noe for meg og byttet. 

Det fine med dette er at man kan velge forskjellige fag og man får studiepoeng for fagene man tar. Samtidig er det mulig å få lån av lånekassen siden du er fulltidsstudent. Man kan (som er hovedgrunnen til at jeg valgte dette alternativet) finne ut hva man vil studere til høsten av. Ved å ta forskjellige fag får man en følelse av hvordan studentlivet er på universitetet, og du velger fag som du interesserer deg for. Du kan også velge å bare dra på forelesninger og ikke ta eksamen. 

Søsteren min ble akkurat ferdig med å skrive bachelor <3 SÅ STOLT <3 ^^

Forelesningene kommer på forskjellige tider, så dette må man passe på selv. Siden dette ikke er et eget bachelor løp så kan det hende at noen forelesningen kommer på samme tid. Det har jeg erfaring med, og da må man bare lese seg opp på det man har gått glipp av. Dette betyr også at det kan være noen dager du har fri, som for eksempel alle mandager eller noe sånt. Kommer helt an på hvordan de har lagt opp timeplanen for de forskjellige fagene. 

Enkeltemne kan man søke på hvert halvår. 
Det vanskelige med prosessen er at man kan melde seg på 3 års fag i en bachelor. Så man burde være OBS på hva navnet på emnet er… jo høyere tall (3000 ett eller annet) betyr dette at det er ganske avansert. Det var ikke så mange innføringsfag for vår semesteret. Dette var vel min første feil, på et av emnene sto det “videregående biologi” med videregående menes det altså master studiet 😛 

Et eksempel nå er at jeg tar NED2101 som er nederlandsk 3, men da jeg startet så var jeg bare på nybegynner stadiet, så mange i klassen hadde fordelen å kunne snakke flytende fra før av eller hatt nederlandsk i flere år på universitetet. Men man skal ikke la seg bekymre seg over dette, jeg visste at jeg var interessert i faget, og jeg var der for å lære mest mulig. 

Håper dette var noe informativt og hvis du har noen spørsmål så bare skriv i kommentarfeltet! Vi blogges <3 

#Enkeltemnestudent #enkeltemne #uio #universitetetioslo #Oslo #universitet #livet #erfaring #enkeltemneerfaring #studere #studentlivet #erfaringeravuio #enkeltemne #enkelt #emne #student 

Litt utradisjonell 17.Mai!

I går var en veldig fin dag <3 kunne høre kanonene fra Skaugum klokken 07.00, men rart at det ble skutt 6 eller 7 ganger 😛 

Tok på meg sminken, og blå klær 😀 Dro med meg kamera og vesken før jeg dro ned til stasjonen. 
Senere hadde jeg middag med familien i Oslo. Maten var skikkelig god! Koteletter, potetsalat, grønnsaker osv… Litt utradisjonell 17.Mai fordi ikke alle var hjemme blant annet.


Caroline

Meg

Meg 

Caroline 

La merke til at vennene mine i utlandet feiret med en god champagne frokost og fint dekket bord ^^ 

Etter middag hadde vi en liten “photo session” <3 
Når vi var ferdige tok jeg og Caroline (tvillingen min) toget hjem.

Meg på toget 

Når jeg kom hjem så ferdig “Planet of the apes” :'( trist film, men VELDIG BRA! Gleder meg til den film nr.3 kommer i juli ^^  

Hva gjorde du på 17.mai? Vi blogges <3 

#Oslo #17.mai #blog #film #gråtefilm #planetoftheapes #Norge #snapchat #utradisjonell #blå #rødt #hvit #skaugum #kanoner #mat #kotelett #potetsalat