Prosjekt uke (Nederland)

Hei fine! Lite blogging i det siste men endelig er jeg ferdig med eksamen uke. Denne uken er det projekt uke og dette projektet skal vare helt til januar.

 

Projektet handler om team arbeid og europeiske land. Hele klassen og i vår situasjon en annen klasse også skal jobbe sammen til å representere et europeisk land. I det europeiske landet er det opp til oss å velge en minoritet som skal presenteres. Tidligere har det vært samene i Sverige eller gypsy i Ungarn.

 

I dag fikk vi tildelt landet. Klassen min fikk Hellas. Det tror kan bli spennende og utfordrende. Jeg har bare vært på ferie der en gang i påsken for lenge siden. Men vi skal presentere kulturell, økonomisk og historiske siden av Hellas.

 

Vi skal lage et 2 timers event og vi konkurrerer med andre klasser. I dag fikk vi en liten smakebit om hvordan det er mulig å gjøre det.

 

Presentasjonen var om Irland i Nederland. Vi så sang og dans og representanter fra ambassaden. Morsomt.

 

Gleder meg også til å starte med nye klasser fordi vi er ferdig med trimester 1.

 

Dette trimesteret har vi hovedfokuset på business og politikk og skal fortsette med Intercultural communication.

 

Hvordan ser uken din ut?

Happy Halloween.

Vi blogges <3 -Alissa

#politikk #business #thehague #nederland #trimester #projekt #ukenmin #alissa #halloween #klasser #hellas #irland #NL #kommunikasjon #team #skole #studentiutlandet

Fredagen

Hei fine! I dag har meste av dagen gått til å slappe av og lese til eksamen på mandag. Jeg møtte noen venninner og vi leste sammen og spurte hverandre spørsmål som kan komme på prøven.

Hvordan gikk min aller første guidet tur. Helt fantastisk! Jeg er veldig glad for at moren som var med på turen fikk svar på alle spørsmålene hennes. De sa også at det var den beste turen de hadde vært på. Yey. De hadde vært på andre universiteter før og sjekket de ut. Dessverre så var skolen helt tom på grunn av ferie men det var jo også litt bra fordi det ikke ble så masete med mange folk overalt og bråk.

Senere den samme dagen gikk jeg ut med en venninne som jeg studerte med før og vi dro på favoritt restauranten min. Vietnamesisk restaurant rett ved siden av stasjonen. Så det var så fint å se henne igjen.

Det neste eventet vi skal på sammen er ganske interessant. House serien har mange medisinske definisjoner så de skal vise en episode på skolen og det skal komme en lege som skal fortelle om hva som er sant og ikke. Morsomt.

Jeg fikk også vite en gladnyhet i dag. Min tvilling kommer på besøk i desember. Det blir så bra. Håper jeg klarer å vise henne rundt så mye som mulig mens hun er her.

Hva gleder du deg til?

Vi blogges

-Alissa

Spennende

Hei fine! I morgen tror jeg blir både spennende og litt av en erfaring. Jeg skal ha min aller første guidet tur rundt skolen. Heldigvis skal jeg ha med en som har erfaring og jeg skal prøve så godt jeg kan å svare på spørsmål om skolen og studiet. Jeg husker hvor spent jeg var første gangen jeg var på besøk så jeg håper jeg kan gi en god opplevelse og klarer svare på alle spørsmålene de måtte ha. Jeg både gruer meg og gleder meg samtidig.

Akkurat nå har jeg en liten ferie men nesten all tiden går til å lese til 4 eksamener neste uke.

Wish me luck!

-Alissa

#guide #student #ambassadør #universitetet #høyskole #Nederland #Den #Haag #Rotterdam #Studentiutlandet

Student ambassadør

Hei fine! På mandag var jeg på en kick off for de som har blitt valgt til student ambassadør teamet. Føler meg Veldig heldig for at jeg fikk være med på laget. Det var intervju og hele pakken. Vi får ekstra studie poeng for jobben vi gjør og allerede neste uke starter jeg med å guide på skolen.

Student ambassadørene er med på å promotere studiene og holder stand på open dag. Samtidig som vi guider turer rundt på universitetet og gir student for en dag for alle de som ønsker å oppleve det.

Ikke alle som ble intervjuet ble valgt fordi det var veldig mange interesserte. Enda en ting som er spennende er at noen ganger så tar de med student ambassadørene til andre land for å promotere. For eksempel Russland, Vietnam, Kina eller Ungarn. Mye i Europa og alt er kostnadsfritt. Jeg håper jeg kan være med på en av turene. Hvem vil vel ikke bli med på en kul reise.

Gjerne følg med på instagram @SAT_Hhs

Her kommer noen bilder fra kick-offen:

Har dere student ambassadører på din skole?

Vi blogges <3 -Alissa

#student #ambassadør #promotere #instagram #følgmedvidere #alissa #blogg #universitet #livet

Ønskeliste BooHoo.com

Hei fine! En venninne av meg sendte denne nettsiden til meg og siden har jeg ikke stoppet å sjekke ut det enorme utvalget de har. Dette innlegget er ikke sponset.

Det var så sinnsykt mye fint på nettsiden. Akkurat nå leter jeg etter en ny skinnjakke og nå har jeg funnet mange fine til en god pris. Noe litt dyrt men det er også vanskelig å finne.

Disse tingene ligger på ønskelisten min foreløpig

Jeg skal på shopping med noen venninner på fredag fordi neste uke har vi ferie. Rett før eksamen selvfølgelig så det blir mest lese dager.

Mens jeg er på shopping skal jeg prøve å holde øye åpne for billigere alternativer eller noe lignende. Personlig er jeg ikke veldig fan av p shoppe på nett. Jeg liker følelsen av å dra til storsenteret og prøve klærne selv.

Jeg prøver også å lete etter noen fine sko til hverdags. Høy hælene jeg bruker nå begynner å bli utslitt siden jeg har brukt dem så mye.

Liker du å shoppe på nett?

Vi blogges <3

– Alissa

#shopping #ønskeliste #boohoo #ikkesponset #nettside #onlineshopping #klær #jumpsuit #svart #beige #shop