En god fredagskveld

Hei fine! I dag har jeg vært halvveis produktiv og bare slappet av også. Jeg snakket med min tvilling Caroline og hun skal nemlig flytte snart så da var det på tide for henne også å rydde i skapet og kaste klær som ikke passer lenger. Jeg lagde meg en tise konto der jeg legger ut ting for bare 20 kr. Her er noe av det jeg selger. 

Andre ting jeg har gjort i dag er å oppdatere youtube kanalen min. Men mer på design siden av den. Jeg kan legge ut bilder på neste innlegg ellers så blir kanskje dette innlegget litt langt? ååh jeg gleder meg masse til å oppdatere bloggen mer jevnlig. Jeg trives med å skrive, create og alt mulig slags hobby. Det kommer og går litt, men det er jo egentlig litt synd fordi jeg blir aldri verdensmester i noen ting haha. 

 

hvordan er deres fredag? 

vi blogges <3 //A 

Ferien

Hei fine! Nytt innlegg her sent om kvelden. Nå som jeg har ferie så har jeg både hatt mer tid til å tenke på hva slags videoer jeg vil poste og oppdatere instagram. Det er så utrolig deilig å slappe av og koble helt ut. Jeg ser på gamle serier som Desperate husfruer og filmer som Brain on fire. Jeg ble veldig overrasket over Brain on fire som er på netflix her i Nederland.

Samtidig har jeg nå tid til å lese bøker, og neste uke drar jeg tilbake til Norge. Jeg gleder meg kjempe mye til å se gamle venner og familien igjen. Jeg er ennå ikke helt sikker på hva jeg skal pakke og ta med. Jeg er den typen som alltid drar med meg for mye ting og pakker ekstra ekstra ekstra. Jeg har så mye klær i Norge, men jeg tenker alltid hva om? Hva om jeg blir invitert på byen og bare har klær jeg brukte for 8 år siden. Eller hva om det blir kjempe varmt og jeg ikke har favoritt sommerkjolen min fordi den er i Nederland. 

I det siste har jeg kjøpt nye ting for å forbedre produksjon og bilder til bloggen og youtube. Jeg trives med å ha det gøy med de korte og lange youtube videoene. Er det noe jeg vil bli flink i er redigering og videography. Jeg blir kjempe inspirert av casey og Peter McKinnon. Det er så utrolig gøy at de deler livene sine og lærer bort på youtube om ting de kan. 

Jeg vurderer å lage en serie på youtube som kommer til å være en gang i uken. Jeg er usikker på om youtube kanalen min burde være på norsk eller engelsk. Jeg trives med begge deler, så vi får se hvordan det går. Jeg prøver å varme opp foran kamera og bli mer og mer komfortable. Det kommer nok med tid og etterhvert når jeg har gjort det mange ganger så blir det definitivt bedre. 


Her er et bilde fra Aker Brygge som ble sendt til meg av min tvilling <3 Utrolig koselig! 

Hva er dine planer for uken?

Vi blogges <3 

Spørsmål og svar

Hei fine! I går hadde jeg en liten livestream. Denne sommeren skal jeg være aktiv på youtube, bloggen og instagram. Dette er noe jeg virkelig vil bli god i så derfor skal jeg legge inn arbeidet. Jeg trives med dette og synes det er utrolig gøy at jeg lærer mange nye ting. Jeg lærer mer om kamera, data og tekniske ting. Jeg kommer også til å ha videoene mine lenge senere som jeg kan se tilbake til når jeg blir eldre osv. Jeg lurer fortsatt på om jeg burde lage videoer på engelsk og på norsk eller ha en egen kanal for begge. Men de fleste skjønner engelsk, men kanskje foretrekker å se på youtube videoer som er på norsk osv.. jeg personlig vil bare bli flink til å snakke foran kamera, dele mine erfaringer og ha det gøy. Lære nye ting er så utrolig gøy og det skader aldri. 

Her er videoen av min aller første livestream og en spørsmål og svar som er litt random. Jeg kommer også til å blogge en vanlig spørsmål og svar for de som liker å bare lese det fra bloggen. 

 

Vi blogges <3 
// A 

 

7 outfits ! Ønskeliste fra instagram

Hei fine! Så i de siste dagene har jeg vært ganske aktiv på instagram. med ganske så mener jeg hele tiden på instagram. på instagram følger jeg så mange forskjellig nettsider og her kommer altså ønskelisten som jeg har sett. 

dette innlegget er altså ikke sponset,men ting jeg synes selv er fint og er ting jeg ville kjøpt om jeg ikke var en fattig student. 

Har du sett noen fine looks på instagram?

vi blogges <3 // A 

Etter et år med youtube

Hei fine! Håper du har en fin søndag 😀 Her i Nederland er det farsdag og det er så utrolig koselig. Jeg har sett så mange fine gaver til foreldrene til vennene mine og gitt dem ideer. Det er også veldig fint å se reaksjonene deres og høre hvordan gaven ble tatt imot. Min kjære ga til faren sin en grill som man kan ha inne. Man kan bruke den til å varme opp panini og steke hamburger. Utrolig kult! 

Nå har jeg i det siste hatt veldig lyst til å ta youtube mer seriøst. Grunnen til at jeg startet med youtube var fordi jeg vil bli flink til å filme videoer og dokumentere livet mitt via vlogger. Samtidig vil jeg bli god til å snakke foran kamera så øving gjør mester. Det er nok hva sommeren kommer til å gå til. Jeg lagde nettopp nytt banner. Det kommer nok en video per uke eller mer. 

Jeg startet å filme mer jevnlig for 2 måneder siden. Men for 1 år siden startet jeg youtube kanalen og en av videoene har 7000 seere. Det er utrolig kult! Men den er veldig shaky osv. men jeg prøver å bli bedre og bedre. Har du noen mål for denne sommeren? 

I det siste har jeg tenkt på gopro fordi den er på salg, men jeg er ikke helt sikker ennå. Jeg vet at et kamera som er veldig populært for vlogging er Canon G7X Mark 2. Så etter at jeg ble mer introdusert til youtube verdenen i fjor så har jeg blitt helt oppslukt. Jeg elsker å se på sminke videoer, spørsmål og svar og vloggere for eksempel. 

Jeg kan definitivt tenke meg å filme når jeg reiser til østrike. Jeg føler også at jeg er kjempe glad nå for at jeg filmet en vlogg når jeg var i Brussel fordi da kan jeg se tilbake i detaljer hvordan hotellrommet var og hva jeg og min kjære gjorde. 

Hvis du vil abonnere til kanalen min (som er mest på engelsk) så er linken HER.

Grunnen til at jeg har valgt å ha kanalen på engelsk er fordi vennene mine i Nederland kan også forstå hva jeg sier. Jeg har filmet noen videoer på norsk, og kanskje det blir flere på norsk. jeg har også hatt tanken om jeg skal lage en annen kanal med bare norske videoer, men jeg vil i det minste starte et sted og se hvordan dette går. 

Vi blogges <3 

Rydder klærne mine ! Dette SKAL vekk!

Hei fine! I går leverte jeg inn de siste innleveringene for dette skole året. Så utrolig deilig det føles. Alt er ikke ferdig ennå fordi resultatene må komme ut først. Jeg gleder meg masse til sommeren, men jeg var så klar for å rydde, kaste og organisere klærne mine. Helt utrolig at jeg har så mye klær jeg ikke bruker. Selvfølgelig skal klærne gå til fretex. 

Dermed filmet jeg en liten porsjon av noe av klærne som skal vekk. 

Excuse den forferdelige vinkelen osv,men jeg tenkte at det er klærne som er i fokus. Derfor tenkte jeg at det var det som var det viktigste XD men jeg prøver meg litt og litt frem på lys og vinkler også må jeg nok kjøpe en tripod asap. Men men… vi får bruke det vi har. 

Hva foretrekker du? At jeg vlogger, blogger eller alt mulig?

Vi blogges <3