Hverdagssminken min (Video)

Hei fine!

I dag filmet jeg min aller første hår video. Jeg viser dere litt tips og triks. Dette er det jeg gjør når jeg har dårlig tid.

I kveld:
Jeg gleder meg masse til i kveld. Typen og jeg skal nemlig på date! Vi skal til en all you can eat steakhouse. Vi skal spise ribbe og pommes frites. Jeg elsker alt som er fritert så dette passer meg helt perfekt!

Tanker:
Tenker mye på at jeg elsker all you can eat restauranter. Det er så mye deiligere å ikke tenke på at man spiser eller bestiller for mye. Samtidig så koster det rundt 100-200 kr pr person.

Jeg la ut i tillegg en ny video i dag, der hvor jeg viser dere min hverdagssminke! Denne videoen er ikke sponset, men jeg tenkte å vise dere de produktene jeg bruker til vanlig.

Håper DU likte videoen og ikke glem å abonnere på kanalen ❤

Vi blogges❤️
– Alissa

England !

Hei fine!

Gjesteinnlegg av Caroline !

Hei dere!
Nå er det en stund siden jeg har oppdatert om livet mitt på bloggen, så jeg tenkte det var på tide med et gjesteinnlegg! Første eksamen er overstått, og jeg kjenner meg kjempe lettet! Jeg dro til England rett etter eksamen, rett og slett for å besøke en kompis. Jeg føler jeg slår to fluer i en smekk, besøke en kompis, samtidig som jeg får ferie! Super deilig!

Ukens gråtemoment:
Jeg så på en fantastisk film i går. Den heter Everyday og jeg begynte gråte skikkelig. Den er utrolig trist, sjarmerende og kjempe søt! Anbefales for de som elsker søte kjærlighetshistorier!

Her er noen knips fra England:

Dag 1:
Det første vi gjorde var å shoppe på Primark! Jeg fikk tak i to super fine kjoler! Disse gleder jeg meg til å bruke til sommeren! Jeg skal nemlig til Mallorca! Derfor er det perfekt å kjøpe inn litt sommerklær.

Været:
Sola skinner og været er helt fantastisk. Det er rundt 15 grader her. For første gang på lenge fikk jeg vår-følelsen tilbake! Ugh, som jeg hater snø og sludd!

Spisesteder:
Vi spiste på Five Guys! JEG ELSKER MILKSHAKEN HER!Det er en av de beste milkshakes i verden. Utrolig digg og kald. Sjokolade milkshaken er min favoritt. Jeg vet at det også finnes Five Guys flere steder i Europa… for eksempel Paris, hvor jeg var i sommer!

Dag 2:
I dag var jeg på sightseeing! Jeg besøkte Colchester Castle Park. Det var utrolig fint! Koselig og rolig. Jeg dro inn i slottet for å se hvordan det var i gamle dager. Lærte kjempe mye nytt! Deretter gikk jeg en del i byen! Colchester er et stort sted, men utrolig deilig at ting er nære.

Resten av kvelden skal brukes på middag, film og slappe av!

Gleder meg masse til å fortelle mer senere!

Vi blogges !
– Caroline❤️

DERFOR DRIKKER JEG IKKE | VLOG

Hei fine!
I dagens vlog forteller jeg dere hvorfor jeg ikke drikker alkohol. Jeg forteller også mine erfaringer med alkoholpress og hva jeg tenker om dette.

Jeg har heldivis en tvilling som også ikke drikker alkohol. Det er dermed lettere når det gjelder å stå på sitt. Vi har alltid støttet hverandre og jeg forteller i tillegg en ukomfortabel opplevelse vi hadde da vi var yngre. Dette var da vi gikk på ungdomsskolen.

Det er helt greit å ikke drikke. Jeg har tidligere skrevet et blogginnlegg om dette. Samtidig som jeg føler at jeg kan nå fler, hvis jeg snakker om det

I dag:
Har jeg vært på universitetet. Jeg hadde en presentasjon om likestilling mellom menn og kvinner. Gruppen min la fokus på likestilling både på universitetet og mellom studenter. Vi fikk mange gode tilbakemeldinger! Super gøy!

Neste uke:
Har jeg ferie! IGJEN ?! Jeg hadde ferie for 3 uker siden, men jeg skal ikke klage! Det blir bra 😀 Jeg tenkte å dra på kino med typen. Denne ferien kom så brått på at jeg ikke fikk bestilt meg noen tur, men kanskje vi tar en liten togtur til Tyskland, Belgia eller Frankrike. Det er bare noen timer unna så det er enkelt å komme seg rundt. Jeg tenkte også at det hadde vært spennende å dra til andre byer i Nederland.

Barndommen:
Jeg elsker å reise. Da jeg var ung, tok mamma med seg hele familien til Vietnam, Kina og USA blant annet. Jeg tror jeg reiste hvert år. Nå reiser jeg kanskje 3-4 ganger i året! Det er så gøy!

I fjor:
Dro jeg til Ungarn, Østerrike og Norge. Den beste tiden å reise på, er definitivt på sommeren! Det var sinnsyke opplevelser. Det beste jeg visste var å spise god mat, være på tur og nyte livet!

Vi blogges ❤

– A

Tvilling i nød

Hei fine!
I dagens vlogg viser jeg litt av leiligheten min! Jeg snakker litt om produkter jeg elsker, i tillegg til en super digg middagstips! Jeg er alene hjemme, så jeg hadde muligheten til å vlogge i leiligheten!

Jeg prøver å legge ut en helt ny video hver uke. Noen ganger, sånn som denne uken, legger jeg ut flere videoer i løpet av en uke.

Update:
I dag har vært en veldig avslappende søndag. Jeg fikk solgt Goproen og fikk lest litt skolegreier.

I tillegg har vi laget middag, kyllingsuppe og baguette! Baguetten innholder ost og chorizo! Jeg har blitt skikkelig dilla på det i det siste.

Ukens planer:
Planene for neste uke er at jeg skal på middag med venninnene mine. Jeg gleder meg utrolig mye! Vi skal på sumo! Super deilig sushi restaurant!

Ny stil:
Jeg kjøpte litt nye klær og ny sekk. Jeg gleder meg masse til alt kommer! Sekken er fra Kapten and Son! Dere skal få se herligheten når den har kommet!

Tvilling i nød…
Min tvilling, Caroline, kjøpte nettopp ny bikini. Vi diskuterte hvilke som var fine i 2 timer før hun fikk bestemt seg! Haha! Hun skal en liten tur til Mallorca i sommer, og hun gleder seg skikkelig! Vi snakket sammen over face-time og fikk tid til å snakke om stort og smått! Veldig glad for å kunne hjelpe henne med noe så enkelt og gøy!

Vi blogges!

– A ❤

Valentine’s dagen

Hei fine !

Akkurat nå har jeg pause. I dag har jeg bare et fag ; Journalism and Media. Dette er en minor som handler om journalistikk og vi skal blant annet skrive artikler. Vi lærer om hva er journalistikk og hva er forskjellen mellom nyheter og journalistikk. I tillegg snakker læreren om alle kan være journalister.

Det er veldig spennende. Da jeg gikk i 10 klasse så ville jeg bli journalist. Jeg hadde også skyggedag hos Drammens tidene. Der lærte jeg veldig mye om hvordan det var å være journalist i DT og hva de gjorde og fulgte en som jobbet der en hel dag.

Vi snakker også om journalistikk i forskjellige land. Nederland har annerledes regler om å svise fullt navn og bilder i media. Mens i Tyskland er det helt annerledes. En i klassen kommer fra Bermuda og en annen kommer fra Brazil og USA, så de begynte å diskutere hva slags regler de har. Det er spennende å få innsikt i hvordan nyheter er skrevet annerledes og hva som ligger på topp nyheter i forskjellige land.

Jeg slutter i dag klokken 12, dermed er det en veldig kort dag.

Sola skinner og det er så varmt! Våren er her!

Gårsdagen:
I går var det valentine’s dag. Jeg hadde en fantastisk aften sammen med typen. Vi dro på middag, favoritt restauranten min Pho. Pho er en vietnamesisk suppe. Vi fikk en liten overraskelse der: en rose etter vi hadde betalt!

Som en liten valentine’s gave ga jeg en bok og te til typen. Te-en var fra Pukka og det var ingefær og sitron smak. Boken jeg valgte var på salg: en kokebok. Kokeboken setter fokus på budsjett. Jeg tenkte at dette var en perfekt måte å få litt inspirasjon til fremtidige middager.

Vi blogges ❤
– A

NY VLOGG : BURSDAGSFEST I NEDERLAND

Hei fine !

I dag lastet jeg opp en helt ny norsk vlog på min kanal. Den norske kanalen heter «Alissa Xox»

Grunnen til at jeg har valgt dette navnet, er fordi jeg har navnet mitt på den engelske kanalen. Jeg elsker også Gossip girl. Det var også det navnet jeg tenkte på med en gang jeg skulle lage den norske kanalen.

Dette kan endres når man vil. På den norske kanalen snakker jeg blant annet om sminke, mote og hverdagslivet i utlandet. Jeg bor i Nederland og er universitetsstudent. Jeg kommer også til å snakke om videregående og har en del tips til eksamen.

Tips til eksamen kommer ikke til å være «drikk masse vann», men mer hvilke bøker du burde ha med deg og at det går ann å finne andre kilder som du kanskje ikke vet om enda!

Jeg kommer også til å snakke om hvorfor jeg ikke drikker alkohol og hvordan jeg har unngått alkohol press. I tillegg å snakke noe om gruppe press.

Her kommer linken til den nye vloggen:

Vi blogges <3

Fenty Beauty Lipgloss

hei fine!

Nå har jeg endelig fått kloa i mitt aller første Fenty beauty produkt. Kort sagt så ble det ikke helt som forventet…

Fenty beauty er av Rihanna. Rihanna er en RnB artist som jeg nesten forventer alle har hørt om. Hun kom ut med sitt eget sminke merke og det kalte hun for Fenty. Det er en del av Rihanna sitt ekte navn. Sminke produktene tok helt av. Blant annet har hun foundation med 40 forskjellige shades og det er utrolig inkluderende og ikke minst, populært i markedet.

Fenty beauty selges blant annet i Sephora. Det er en stor sminke og kosmetikk butikk. Typen skulle til Spania og jeg gjorde et lite google søk og fant ut at de hadde Sephora der. Dermed ble det en liten overraskelse til meg, når jeg kom hjem i igjen fra Norge. Jeg visste faktisk ikke at han kom til å kjøpe det, men venninnen min hadde også kjøpt den til meg.

Venninnen min dro til Praha, Tjekkia. Super fin by! Jeg visste at de også hadde Sephora der. Så dermed bestilte jeg litt ting fra henne!

Dermed fikk jeg to lipglosser fra Fenty beauty! Det gjør meg ingenting i og med at lipglossene var litt vanskelig å få tak i.

Hvis du vil ha veldig glossy og fyldige lepper så anbefaler jeg denne lipglossen. Den er ganske «sticky». Det er mye av produktet som kommer ut av applikatoren så man må passe litt på. Lipglossen fra Fenty koster rundt 170 kr. Den er ganske stor i størrelsen så man får mye for pengene.

Jeg tror ikke jeg kommer til å kjøpe den på nytt, etter at jeg har brukt opp de to jeg har nå. Jeg la merke til med en gang at produktet ofte «glir» inn i munnen. Dette gjør at leppestiften også kommer på tennene, noe som jeg ikke liker. Jeg liker også ikke å smake gloss som er på leppene.

MEN…leppene blir definitivt større og det ser litt ut som om man har tatt «fillers» for å få fyldige lepper. Så anbefaler for de som ønsker den effekten på leppene.

Vi blogges <3
-A

De beste butikkene for beauty produkter! (salg)

Hei fine !
I dagens blogginnlegg tenkte jeg å skrive litt om de største merkene på salg akkurat nå!Dette innlegget er ikke sponset, men jeg ser alltid etter gode dealer hvis jeg har tenkt til å shoppe.

På kicks kan du blant annet få MAC foundation for 20%. En av de beste foundationen jeg har prøvd er Studio fix fluid foundation. Den gir en jevn og lett coverage. Samtidig som at den føles lett på ansiktet.

Kicks har også salg generelt på forskjellige merker (foundation). Blant annet merker som NARS, DIOR, Cover FX , Guerlain , Sensai , Estee Lauder, Smashbox og Lancôme.

En annen butikk som har masse salg på kosmetikk er Douglas. De har ingen nettside for Douglas Norge, men det er alltid noen gode dealer der.

Hvis du alltid vil ha kosmetikk for en rimlig penge så anbefaler jeg Loco eller Normal. Her kan du blant annet få Maybelline mascara for 60 kr. Du kan også få tak i en av mine favoritt concealere Maybelline age rewind for 91 kr.

Et annet produkt jeg liker veldig godt fra Loco er W7 Banana dreams loose powder for under øynene.

Hva er dine favoritter?
Vi blogges ❤

-A

Bli kjent med meg! Er jeg singel?

Hei fine!

Nå har jeg akkurat lastet opp en ny video på den norske kanalen min :

Jeg prøver å bli litt flinkere til å filme på norsk. Beklager for at det ble et overdrevent mye bruk av “også og så” men jaja jeg la faktisk ikke merke til det haha!

Gjerne kommenter under fakta om deg selv !

Tusen takk for at du så på og gjerne abonner gratis på kanalen.

Vi blogges <3

Pakketips til deg som skal studere i utlandet

Hei fine !
I dag har jeg fri. Jeg har fri hver tirsdag fremover, noe som er utrolig deilig! Forhåpentligvis blir det flere blogginnlegg fremover.

I dagens innlegg så skal jeg snakke om hvordan man kan pakke til utveksling. Jeg har snakket med venninner, i tillegg bor jeg selv i utlandet så dette er noe jeg har erfaring med. Alle disse tipsene kan kanskje hjelpe deg med å pakke bedre og smartere til din neste tur!

Mitt aller første tips er å ta med det grunnleggende. For eksempel favoritt buksene og skjortene som du bruker mye til hverdags. Ta med undertøy og pakk dem i små lommer så du har alt på et sted.

Tips nummer 2 er å ikke ta med for mange sokker. I utlandet så er sokker veldig billig og du kan spare en del plass i bagasjen ved å bare ta med noen par. Jeg kjøpte 27 par sokker til min tvilling Caroline og det tok en stor del av håndbagasjen.

Tips nummer 3 er å ikke ta med for mye toalett saker. Det holder med det viktigste for de første dagene du bor i utlandet, men som regel så har de andre produkter eller de samme produktene for billigere pris i butikken. Du sparer masse plass!

Tips nummer 4 er å ikke ta med klær til alle årstidene. Det er ikke sikkert det trengs. I landet du skal til, så kan det hende det ikke regner like mye eller er like kaldt. Derfor anbefaler jeg å finne ut så mye som mulig om studentlivet i landet du skal bo i før du tar med deg alle klærne.
Her i Nederland for eksempel er det aldri snø, derfor trengte jeg ikke å ta med vinterjakken.

Tips nummer 5 : det holder med max 2 kofferter. Det jeg la merke til når jeg hentet utvekslingsstudenter forrige uke var at det var mange kofferter. Noen hadde med så mye som 6 kofferter! (Utvekslingsstudentene jeg hentet skulle bare være i Nederland i 6 måneder). Når du flytter til utlandet så er det greit å kunne bære alle tingene dine selv og sørge for at det ikke blir for mye styr. Det er også en mindre risiko for å miste bagasjen hvis du har færre kofferter.

Håper at dette hjalp deg

God tur!
Vi blogges <3
– A