Det lønner seg

Hei fine! Åh jeg Fikk meg en overraskelse i mailen min i dag og håper jeg kan fortelle mer om noen dager.

Jeg fikk også enda en glad nyhet i dag om en god karakter fra et prosjekt så jeg er veldig fornøyd.

Akkurat nå leser jeg litt fransk fordi jeg har eksamen på fredag. Uff jeg er så spent til det som skjer neste uke at jeg ikke klarer å tenke ordentlig.

En annen ting jeg gleder meg til og gruer meg til. I kveld må jeg registere minor som er fagene jeg skal ha i et halvt år fra januar.

Jeg kjøpte mitt aller første Chanel sminke produkt. Gleder meg masse til å filme en review og teste ut produktet.

Jeg kjøpte også en mini highlighter fra Becca i fargen Opal. Jeg tenkte at hvis jeg kan bestille produkter i travel size så gjør jeg gjerne det fordi jeg bruker lang tid på å bruke opp produkter til vanlig uansett.

Vi blogges <3

-A

Julegave ideer

Hei fine ! Jeg vet at det er rett før Halloween og greier men det er faktisk bare 8 mandager igjen til jul. Så her kommer noen ideer til dere som kanskje vil ta tak i salg fordelene. Jeg kjøper julegaver til venninner nå så jeg slipper å betale fullpris når tiden kommer.

En genser. Dette er en fin gave til både han og henne. Det eneste du kanskje må finne ut av er hvilken størrelse hun/han bruker. Jeg kjøpte genser fra Superdry til kjæresten til jul i år. Elsker at han går med den.

Et gavekort. Ja dette er litt som å gi penger men hvis man virkelig ikke vet hva man skal gi til en person som har alt så er det ikke noe problem å gi gavekort. Jeg vil anbefale at gavekortet kan brukes overalt så for eksempel universal.

Såpe. Jeg elsker når pakningen lukter av såpe. Jeg gir blant annet Rituals (ikke sponset) haha men akkurat nå koster det ca 60 kr fordi det er salg. Og det lukter fantastisk. Andre steder kan være LUSH eller bodyshop.

En middag for to. Dette er hyggelig og veldig koselig om man tar med den man er glad i ut på middag. Kanskje et sted hvor dere elsker maten. Fridays, olivia eller Jensens bøffhus eller big horn om du liker kjøtt haha. Asiatisk mat eller italiensk på vapiano for eksempel.

Smykker. Dette kan være litt vanskelig om man skal gi ring men et kjede kan være litt lettere. Jeg synes det er utrolig kijpt at jeg aldri kan gå med smykker som venninner gir fordi jeg har nikkel allergi, men jeg setter alltid stor pris på det.

Deksel. Telefon deksel er koselig og få siden man bruker mobilen sin ofte. Med et fint design eller kul funksjon så kan dette være en perfekt gave. Jeg liker veldig godt at jeg kan putte noen kort i dekselet på mobilen for da kan jeg dra opp bankkortet fort i butikken blant annet.

Leppestift. Jeg elsker å få sminke i gave men det er kanskje bare meg. Blant annet hvis den du er glad i har snakket om et produkt hun/han har alltid hatt lyst til å prøve så er dette perfekt mulighet til å gi kanskje en mini utgave. MAC miniatyr leppestifter er blant annet fint og koster ikke full pris.

Håper noen av disse tipsene var gode.

Vi blogges <3

– Alissa

Ukens spørsmål #6

Hei fine i morra er det eksamen så jeg glemte neste å blogge for dagen haha.

Hva har du sett denne uken?

Jeg fikk litt tb følelse så jeg så prinsesse på prøve 1 og 2. Så ikonisk

Hvilken bok vil du anbefale?

Jeg leste nettopp «you are a badass» av jen sincero. Veldig bra og anbefaler

Hva er ukens sang?

Denne ukens sang for meg er Kiss and Make Up av Dua Lipa

Hvilke middags retter er lette å lage?

Spagetti med saus, taco og pizza, salat

Hva elsker du med høsten?

Jeg liker at det blir litt kjørligere. Definitivt er klesskapet mitt mest for denne sesongen.

Hva er den nyeste highlighteren du har kjøpt?

Jeg kjøpte nettopp Becca highlighter i fargen Opal og jeg kommer til å gjøre en review og forteller hva jeg synes

Er det mye salg nå?

Ja og jeg personlig elsker det men lommeboken ikke så mye Hahaha. Det kom selvfølgelig akkurat etter at jeg har kjøpt nytt kamera så må bare passe på at jeg ikke kjøper for mye .

Hvilket fag er det du har eksamen i ?

Faget heter The Hague summit 20+ og handler mye om Rio 20 og bærekraftig utvikling. Mye spennende informasjon men mye informasjon

Hva er planene for denne uken?

Denne uken har jeg to eksamener så jeg må nok lese til dem. En innlevering i morra og en annen på fredag. Presentasjonen må lages for uken etter men når alt dette er ferdig så skal jeg slappe av haha. Jeg har prøvd å ikke stresse dette semesteret og det gikk nesten bra helt til nå Hahaha.

Kunne du tenke deg å dra på ferie til Frankrike?

Definitivt, jeg håper at når ting roer seg litt ned så får jeg muligheten til å booke reise til Paris. Jeg kan jo bare ta tog så det er bra.

Når kommer neste vlog?

På tirsdag hvis jeg får filmet noe i morra. Jeg tenkte at å se meg studere er kanskje ikke det mest interessante i verden.

Vi blogges

-A

Når eksamenstiden er over

Hei fine! Her kommet et lite, raskt innlegg om hva jeg skal gjøre etter fredag. Endelig får jeg litt frihet fra eksamens lesingen og dermed har jeg laget en liten liste over ting jeg skal gjøre når eksamensperioden er over. 

Det aller første jeg skal gjøre er å redigere en ny video. For meg er dette også en måte å slappe av på. Jeg synes det er så gøy å finne musikk som passer og kanskje filme litt. 

Jeg må lage en presentasjon og har 3 andre innleveringer. hehe selv om eksamen er ferdig så har vi fortsatt mye å gjøre. Jeg skal spise på favoritt restauranten min. Det har blitt en liten tradisjon for meg å dra dit når jeg føler et ekstra lite boost og jeg elsker at restauranten ikke er kjempe dyr. 

Dra på kino med kjæresten er den neste tingen på listen. Jeg gleder meg masse til Fantastic Beasts 2 kommer ut i November så jeg vil gjerne dra ut med min kjære og se den sammen med han. 

 

Gleder meg! 

vi blogges <3 

Personlig Q and A og nær døden opplevelser

Hei fine! I dag publiserte jeg en ny video på min kanal som er litt mer personlig og jeg forteller blant annet to skumle episoder som skjedde når jeg var yngre. Basically hvordan jeg nesten døde. 

Jeg tenkte faktisk ikke på at det passer litt med Halloween som kommer snart, men kanskje dere vil like denne videoen. 

 


 

Gjerne fortell meg hva dere tenker som spørsmål og svar i video form. Selvfølgelig svarer jeg alltid på ukens spørsmål hver søndag på bloggen, men noen ganger kan det være fint å få det i video form. 

Jeg føler meg super motivert til å gjøre begge deler. Både vlogge livet mitt som student i Nederland og blogge. #jatakkbeggedeler. 

I dag skal jeg skrive mer på en innlevering, starte med en presentasjon og jeg har eksamen på mandag. #hverdagslivettilenstudent #universitetslivet 

ååå hver gang jeg får en følelse av at en karakter tikker inn på siden (vi får vite det via email) så begynner hjerte mitt å dunke kjempe hardt og fort. Jeg vet at det ikke er noe jeg kan gjøre noe med men jeg blir fortsatt nervøs. 

I det siste elsker jeg å se på unboxing videoer for å slappe av haha eller bare ha som bakgrunnstøy hvis jeg er alene hjemme. En annen hysterisk morsom videoer jeg elsker er haunted house med Ellen hvor produsenten hennes går inn i forskjellige hjemsøkte hus i universals studios. Herregud, jeg er så sinnsykt pyse når det kommer til sånne ting at jeg hadde ikke turt å gå inn. 

Vi blogges <3 
– A 

Ønskeliste fra River Island

Hei fine! En butikk jeg har shoppet veldig lite i er River Island. De har en kjempe stor butikk her i Nederland, men i det siste har jeg foretrukket å shoppe via nett. haha det gjør definitivt lommeboken mindre og lettere. 

Men her kommer noen av klesplaggene, som jeg har forelsket meg i fra River Island. Dette innlegget er ikke sponset og bildene er fra nettsiden dems. 

Harper – Donkerblauwe denim jeans met hoge taille en knopen​


Beige blazer met dubbele knopenrij​


Marineblauwe jas met strikceintuur met blokprint en rand van imitatiebont


Grijze geruite double-breasted blazer

Alle navnene er på nederlandsk naturligvis siden jeg shopper på nederlandske nettsider hehe. Jeg bor i Nederland så da er det jo viktig at tingene kan bli shippet til Nederland. Jakken med gul og hvit stripe er kjempe fin på modellen og det er vanligvis ikke min stil, men denne synes jeg var kjempe fin. ååå JEG ELSKER disse klærne. Mye av det jeg finner på nett er så kjedelig, men noen ganger kommer jeg over ting som bare skriker min stil. Litt business casual stil. 

Dette ligger på ønskelisten hvert fall. Har du kjøpt noe fra River Island før? 

Før jeg shopper på nett pleier jeg alltid å legge inn alt jeg ser og liker i handlekurven for å se gjennom om stilen min har forandret seg litt og hva slags klær som kan passe med hverandre. 

Vi blogges <3 
-A 

#RiverIsland #shopping #ønskeliste 

Bruke penger for å spare penger

Hei fine! åå så utrolig koselig at jeg får tilbakemelding om den nye videoen på kanalen. Jeg gleder meg masse når jeg endelig får tid igjen til å slappe av haha. Litt eksamen stress akkurat nå, men “heldigvis” er det “bare” 2 eksamener. Vanligvis på denne tiden har jeg rundt 5-6 eksamener så dette semesteret har vi hatt mange innleveringer og projekter. Jo mer jeg jobber jo mer legger jeg merke til at jeg fortrekker innlevering haha. 

Jeg blir kjempe nervøs for presentasjoner som jeg har rett etter eksamen. 

Men definitivt spennende tider nå fordi det er så sinnsykt mye salg nå. Herregud det høres kanskje rart ut, men salg er liksom min måte å bruke penger for å spare penger. Blant annet til jul så starter jeg allerede innkjøpene nå. Siden det er 20-70% salg så kan man spare en del på dette. Blant annet koster Rituals 140 kr nå. Dette er et produkt jeg kommer til å kjøpe mye av til jul #ikkesponset haha. 

Jeg kjøpte akkurat et nytt kamera! ååå elsker det, det er definitivt en oppgradering fra det andre kameraet. Oppgraderingen med dette kameraet er at den gjør alt som mine to andre kameraer gjør til sammen. Jeg elsker kvaliteten på bildene og det beste er at den passer rett i lommen. Dette var det kameraet jeg ønsket meg lengst og jeg ville egentlig ha dette som første kamera haha, men nå var det salg så da tenkte jeg at jeg går for det. Jeg sparte rundt 2000 kr. 

Jeg tviler på at jeg får muligheten til å filme en Halloween look før halloweek. Dette er noe jeg vil prøve men selvfølgelig kommer skole først haha, og den siste eksamenen er 2. November. uff da jeg skulle filmet den før haha, men jeg tror jeg kan ta meg en 5 minutter pause fra lesingen for å filme en video. Jeg har blant annet filmet min første get ready with me video og den ble jeg veldig fornøyd med. 

Vi blogges <3 
– A 

GET READY WITH ME

Hei fine! I går postet jeg en hely ny video hvor jeg filmer en get ready with me video. Dette er en video hvor jeg viser dere litt produkter som jeg elsker akkurat nå og som jeg bruker for å få en liten naturlig makeup look. Jeg snakker naturligvis på engelsk fordi da slipper jeg å legge undertittel på alt jeg sier hehe. Men hvis du vil ha en liten guide på hvordan man kan få en litt naturlig sminke look så sjekk den ut. 


Genseren jeg har på meg er fra Vietnam og buksene er fra bikbok for 5 år siden. haha jeg er bare hjemme i dag så jeg tok på meg litt chill outfit. 

Akkurat nå øver jeg masse til eksamen, vel jeg prøver men jeg har litt vanskeligheter med å konsentere meg hehe. Det er så mye som skjer men i det minste har jeg et sammendrag på 21 sider som kanskje kan hjelpe meg. Og enda et dokument til på 42 sider. Naturligvis så inneholder ikke dette alt jeg trenger å lese før eksamen men bare for å starte med det mest basic greiene. 

Jeg skal ut med en venninne i kveld for å spise og hun fløy inn fra Irland i dag morges. Sååå utrolig koselig overraskelse <3 
 

vi blogges <3 

Tvillingen på tur!

Gjesteinnlegg:

Hei!

Denne helgen har jeg vært så heldig å få være med til Geilo, nærmere bestemt Ustaoset på hyttetur!
Det var utrolig deilig og avslappende, og ikke minst koselig. Å få være med kjæresten sin på tur er noe jeg setter ekstra pris på. 

Tid til å pleie kjærligheten. Tid til å gjøre akkurat det man vil. 

Det tok nærmere 4 timer å kjøre, hvor vi pratet, lo og hørte på masse forskjellig musikk. Jeg har en tendens til å sovne i bilen, men denne gangen var det litt annerledes. Jeg hadde kjempe mye energi! Sang med full hals til spillelisten og hadde det utrolig artig med musikkquiz. Utrolig hva man lærer av hverandre på 4 timers biltur! 

Vi stoppet underveis for å kjøpe is, mat og drikke. Rett og slett nyte tiden. 

Vi brukte tiden på hytten til å slappe av, se på film og ikke minst; sove! Spesielt når vi kom opp første dagen, var det iskaldt i hytten! Vi måtte sove med jakker, ullsokker og de varme klær for å ikke fryse. Kjæresten og jeg elsker å spille spill, hvor vi konkurranse-innstinktet noen ganger tar overhånd…Samtidig som vi blir fort glade igjen rett etter en match! Haha!

Vi leste masse og brukte en del tid på skolearbeid, samtidig som vi lagde god mat. På hytten fant jeg virkelig roen til å lese og konsentrere meg. I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å finne roen. Hytten låner vi, og vi har vært kjempe heldig med været også! Det er så utrolig deilig å komme seg litt vekk. 

Jeg anbefaler å finne roen enten ved å gå seg en tur, trene eller meditere – rett og slett fordi det er bra for alle å kunne slappe av. Absolutt noe man trenger i en hektisk hverdag. 

Hva gjør du for å slappe av?

– Caroline C <3

Ukens Spørsmål #6

Hei fine! I dag er det naturligvis ukens spørsmål på bloggen som du finner hver eneste søndag. 

Hvilke tv-serier liker du ? 
Jeg kan nevne noen: Game of Thrones, Bates motel, American Horror Story, True Blood, sex and the city og Sense8 

Hva er det siste du kjøpte? 
En mascara fra essence og et nytt kamera. Jeg kan fortelle dere mer om kameraet i neste innlegg. Jeg er super fornøyd.

Kommer det en sminke video?
JA jeg har filmet og redigert den ferdig så jeg vil vente litt for å se hvilken dag jeg synes passer bra haha. Det er av denne sminke looken. 

Hva ligger i din sminke bag?
krem, Foundation, highlighter, brush, bronzer, eyeshadow stick, setting pudder, concealer, mascara og leppestift. 

Hva gjorde tvillingen din denne helgen? 
Min tvilling Caro var på hyttetur i Geilo og hun sendte et bildet naturligvis. Jeg håper jeg får overtalt henne til å skrive et gjesteinnlegg om turen men vi får se. 

Hvor ofte får du snakket med familien mens du er i Nederland? 
Jeg snakker med hvert fall en av familie medlemmene en gang i uken. Nå har jeg fri (lese til eksamen) så jeg har mer tid nå. Vi har også en felles gruppe chat på snapchat om vi vil sende snap som alle ser hehe. 

Hvor mange grader er det der du bor?
I Rotterdam er det 13 grader akkurat nå. 

Hva ligger på din ønskeliste akkurat nå? 
Jeg har litt sminke som jeg kanskje skal kjøpe med gavekortet mitt tenkte jeg, en genser, t-skjorter (er så dårlig i å kjøpe dem) og iphone xs wow! 

Hvilken butikk er den billigste du shopper på? 
Hvis det ikke er online, som jeg har begynt med myee i det siste, litt dumt haha fordi det er så lett. Primark naturligvis. Jeg elsker at det er så mye hverdagslige ting som koster 10-20 kr og mye av det er også basert på ting som er populært 

Hva drikker du mye av på høsten? 
Akkurat nå er det Tomatsuppe hele tiden, det er ikke like tykt som tomatsuppen i Norge så det er litt mer som te hehe. Elsker det og det begynner å bli litt kjørligere men jeg føler meg alltid kald. 

Dette er definitivt favoritten. 

Vi blogges <3 
– A