VLOGGER OM STUDENTLIVET

Hei dere! I det siste har jeg vært super aktiv på youtube kanalen min. I den nye vloggen snakker jeg mer om at vi burde ha flere studieplasser i ulike retningen på både bachelor nivå og mastergrader. Jeg misliker sterkt at det er så få plasser på mange universiteter. Det er også bare mulig å komme inn på master en gang i året på mange studier noe som gjør at man blir ekstra stresset over situasjonen om man vil ta mastergrad.

Jeg er drit stolt av tvillingen min! Hun kom inn på mastergraden hun ville ta og jeg har en liten storytime på den nye vloggen om hvordan hun fant det ut. Jeg gjenforteller hennes historie. Jeg ble faktisk mer stolt av at hun kom inn på masteren enn når jeg kom inn på mine haha! Hun er min aller bestevenn i hele verden og vi har stått sammen i tykt og tynt.

Tro det eller ei men jeg har faktisk lastet opp jevnlig på kanalen i det siste. Jeg skal begynne å blogge igjen tenker jeg. Jeg har så mange bilder og jeg elsker å dele med dere livet som student. Det kommer til å være ny skole, nytt studie og et helt nytt liv fra høsten av. Det er drit spennende!

Her kommer bilder av de siste videoene som nå ligger ute på youtube kanalen!

Det er så gøy å ha sommerferie nå. Det er veldig avslappende og jeg tilbringer selvfølgelig mye av tiden min hjemme. Jeg kommer ikke til å dra til Norge denne sommeren, blant annet fordi det ikke er mulig for typen min (ennå) å bli med fordi han ikke er norsk statsborger. Situasjonen kan også snu veldig fort. Jeg vil også ha muligheten til å utforske Nederland litt. Jeg har aldri dratt nord i Nederland. Jeg elsker også byen jeg bor i. Kanskje jeg skal sjekke ut forskjellige cafeer og steder i byen min. Som student så leser jeg mye hjemme.

Til høsten av blir det både online forelesninger og noe på universitetet. Vi har ikke fått all informasjon ennå og ting går litt tregt siden det er sommerferie for veldig mange også.

Ikke glem å abonnere for å følge med videre. Vi blogges!

-A