Middag og fest

Hei dere

utrolig digg middag. I går spiste jeg på Deli burt i Nederland. Dette er en thai restaurant like ved der jeg bor og maten var super digg. Vi valgte å bestille en hel fisk og biff i hvitløk saus med ris. Venninnen min spiste hele fisken alene og hun var fortsatt sulten etterpå. Hun hadde skikkelig appetitt. Men utrolig gøy å se henne igjen selv om hun var drit stressa. Alle har mange deadliner i mai, for nå begynner snart sommerferien og helt ærlig jeg kan ikke tro at tiden går så fort. Jeg blir svett av tanken. Vi er snart i juni.

Det er ganske skummelt å tenke på. Jeg føler at jeg ikke har nok tid i døgne, men jeg elsker jobben min. Det er så gøy å jobbe at det ikke føles ut som jobb. det er den beste følelsen. Det er ganske fantatisk at jeg har funnet min passion så tidlig i livet. Jeg kan ikke tro det selv. Det er mange som går ut i jobblivet og ikke trives med det de gjør men for meg så kunne det ikke passet meg bedre.

Neste uke skal vi ha glitter fest på jobben. Jeg har bestemt meg for at jeg skal ha to kjoler. En kjole på starten av festen også skal jeg bytte i løpet av kvelden til en mer attraktiv danse kjole. Jeg gleder meg masse. Jeg har allerede begynt å tipse andre hva de kan ha på seg. Vi kommer til å være det teamet med mest glitter tror jeg. Jeg har highlighter og øyenskyggen klar som er så mye glitter at man kan se det fra andre siden av veien. Siden glitter festen er på en torsdag så kommer jeg nok til å være kjempe sliten på fredagen. Men det blir kjempe hyggelig uansett.Det skal komme artister, vi skal ha dansegulv og god mat. Jeg gleder meg spesielt til å møte nye folk for jeg elsker å være sosial.

Dagen før festen skal jeg på meet and greet. Min tidligere professor lurte på om jeg ville være med på en meet and greet med tidligere studenter som også har blitt ferdig med studiet. Jeg tror det kan bli spennende å møte nye folk men jeg har fortsatt sykt mye annet jeg må forberede. Jeg håper kvelden bli bra og at det ikke tapper meg helt ut av energi. Det er typisk at alt skjer samtidig. Jeg skulle gjerne verdt med på alt men jeg må også prioritere. Men jeg skal prøve å ikke være der altfor lenge fordi jeg vet at dagen etter kommer jeg nok til å være ute til 00.00 på natten.

Her kommer bildet av maten