Disse Norske Youtuberne Ser jeg mest på (video)

Hei fine! Ny video ute på den norske kanalen. Jeg har ikke fått lastet opp en ny video på en stund. Den største grunnen er fordi jeg driver å filmer en dokumentar video. Dokumentaren er for en innlevering på skolen og siden video er litt min greie nå, så vil jeg virkelig vise hva jeg kan og forhåpentligvis få en god karakter.

Men her kommer den lille listen av folk som filmer på norsk, som jeg ser på akkurat nå.

I denne videoen forteller jeg også litt hva slags type videoer jeg liker å se på. Det er gjerne sminke, humor eller vlogg. Jeg digger at Norge får flere og flere folk som filmer og lager videoer.

Ikke glem å abonnere på kanalen så du får med deg neste gang jeg legger ut en ny video!

Vi blogges <3

Gratulerer Nederland

Hei fine!

WOW for en fest det var i helgen når Nederland vant Eurovision 2019. Jeg elsker sangen og gleder meg masse til neste år! Jeg håper selvfølgelig at ESC kommer til å være i Rotterdam. Artisten som vant, Duncan, er fra Rotterdam. I avisene har byen annonsert at de er villig til å ha det her. Det samme gjelder byene Maastricht og Utrecht. På nyhetene var det full fest og på flyplassen hadde mange fans dukket opp for å ønske sangeren velkommen tilbake. Det var utrolig koselig å se! God stemning.

Hvis Rotterdam er byen som blir valgt til å holde Eurovision 2020, så skal jeg definitivt prøve å skaffe billetter. Jeg elsker musikk! Eurovision er noe jeg vil oppleve hvert fall en gang i livet mitt. Jeg skal også prøve å dra med typen selv om han ikke er like glad i Eurovision som jeg er. Men disse eventene pleier å vare ganske lenge utover kvelden og det er bra å ta med noen jeg kjenner.

I år satt jeg hjemme og så på med typen. Vi gjettet på hvilke land som kom til å få flest stemmer. Jeg trodde naturligvis Nederland fordi det er så mange som har sagt at det er deres favoritt. Jeg gjettet også Italia, mest fordi jeg likte sangen selv. Vi ble utrolig overrasket over at Nord Macadonia fikk så mange stemmer av juryen.

Et land jeg skulle ønske var med i finalen er Kroatia. De hadde en bra sang både i fjor og i år så det hadde vært kult om de hadde opptred på scenen.

Jeg ble sinnsykt sjokkert når programlederne sa “I am sorry, zero points” til Tyskland. Det ble en veldig rar stemning på direkte sendingen også.

Spennende helg:
Jeg kan ikke tro at Game of Thrones er ferdig. Den aller siste episoden ble lagt ut klokken 03.00 på HBO og jeg var våken så jeg kunne se på episoden. Personlig synes jeg at de var litt for raske med å ende serien på denne måten. Jeg forventet litt mer. Jeg har fulgt med siden sesong 3 skulle starte og leste den første boken før jeg så sesong 1.

Siden HBO har ganske mange bra serier så har jeg laget en liten liste over serier jeg vil se fremover.

Krypton
Trust
Killjoys
Blinded by the Lights
Freakish
The strain
Sharp objects
C.B. Strike (J.K Rowling
Success?

You’ve been tagged
All night
Famous in love
Channel zero season 2
Manifest continue
Heathers?
Guidance
Ja’mie: Private School Girl
Roswell, New Mexico
Liar

Jeg sjekket ut the act og den var veldig bra. Serien var spennende og basert på en sann historie.

Vi blogges <3

Klar for del 2

Hei fine!

I kveld er det altså semi-finale del 2 for Eurovision og jeg gleder meg! Jeg følger med via nettsiden og har satt på alarmen så jeg får med meg sendingen klokken 21.00. Det er gratis å se på og hva er vel ikke bedre enn det?

De landene jeg håper kommer videre til finalen er Norge, Nederland, Frankrike, Armenia, Italia og Malta. Disse er landene jeg hører aller mest på akkurat nå. Jeg håper at det høres like bra ut på live sendingen som på spotify haha!.

Jeg ble overrasket over at semi-finalen del 1 var super rask. Tidligere har jeg ikke sett på semi-finalene, men bare selve finalen.

Selvfølgelig gleder jeg meg aller mest til The Grand Finale! Det er alltid rundt 17 mai og nå er det bare 3 dager igjen. Jeg føler at det er litt ekstra fest fordi man får se alle tallene fra hvert land. 12 poeng er den beste scoren et land kan få av et annet land. Det er så synd at man ikke kan stemme på sitt eget land. Dette året skal jeg stemme på Frankrike eller Italia på Eurovision appen.

Hvis Nederland eller Norge vinner så skal jeg definitivt prøve å skaffe billetter. De hadde sagt at det optimale stedet for Eurovision (om Nederland vinner) er i Rotterdam som er byen jeg bor i nå. Prisene kommer til å bli skyhøye for hotell og opphold. Dette er også en av grunnene til at jeg aldri turt å dra til Eurovision landet. For eksempel i år er ESC i Tel Aviv Israel og det var ikke utsolgt på semi finalene blant annet fordi hotellene kostet 18 000 kr. WOW for en pris!

Tanker om semi-finalen del 1:
Er det bare jeg som ble overrasket over at San Marino kom videre? Sangen hørtes helt annerledes ut og jeg er enig med scoringen til VG på denne sangen. Men jeg håper det blir enda bedre på selve finale dagen.

Jeg digget Austrialia! For en stemme og jeg tror at hun kommer langt. Sangen er utrolig fengende synes jeg og det er så kult med krone på hodet. Hvor kult og rart hadde det ikke vært om Eurovision var i Australia neste år? haha! Det hadde vært veldig interessant.

Jeg synes også Belgia og Kypros hørtes litt annerledes ut på live sendingen enn “vanlig”, men disse er også veldig kule sanger. Veldig trist at Beligia ikke er med i finalen.

I dag:
I dag hadde jeg en skikkelig bra dag med en venninne. Vi dro til Dortdrecht og tok fine bilder. Vi dro også til Pho som er min favoritt restaurant.

Her kommer et bildedryss fra i dag:

Venninna mi har 2 søte hunder. De heter Sunny og Dash. De er utrolig kosete og snille og jeg får alltid lyst på hund etter jeg har vært på besøk. Dessverre så er jeg ikke nok hjemme til å kunne ha så mye ansvar. Jeg vil at jeg skal være tilgjengelig når som helst for kjæledyret mitt om det skulle skje noe. Det koster også en del å ha hund. Men men det er utrolig koselig at hun tok med dem når hun flyttet fra USA. De har til og med sine egne pass.

Vi blogges <3

UKESVLOG – Studentlivet i utlandet

Hei fine!

En ny video ble akkurat lastet opp på kanalen og i dag viser jeg dere hvordan universitetet ser ut.

Jeg trives så utrolig mye. Det at jeg studerer i utlandet er noe jeg alltid har ønsket. Hvis du vil vite mer om hvordan det var når jeg flyttet hit så gjerne sjekk ut videoen der hvor jeg har en Q and A om akkurat dette.

Jeg kommer til å fortsette å laste opp en video hver uke på denne norske kanalen.

Tusen takk for at DU så på.

Vi blogges <3

NY SERIE

Hei fine!

I dag har jeg sett på en ny serie. Serien heter Clique. Det er sykt spennende synes jeg. Det handler om universitetslivet og tilhørighet. Kriminalitet, drama og thriller. Den kan inneholde sensitive temaer så om du ikke tåler denne type serie så anbefales det ikke å se denne.

Det handler om en jente som heter Holly og hun har en beste venninne som blander seg inn i en clique. Denne clique (gjengen) har en ting til felles. De er alle praktikanter i en prestisje firma. De er ambisiøse, rike og har en god sans for mote. De har alle hver sin rolle. Bestevenninnen til Holly får være med og Holly vil også bli en del av gjengen. Men ikke for å være populær…

En av skuespillerne i serien er Rachel Hurd-Wood som spilte i Parfymen og Peter Pan (ekte mennesker 2003).

Dette er definitivt en serie som kan slukes. De snakker britisk, noe jeg syns er kjempe fint! Denne serien følger jeg med på HBO.

Clique har 2 sesonger og ble filmet mellom 2017-2018.

Hvilken serie følger du med på akkurat nå?

Vi blogges ❤

-Alissa

Kapten and Son Sekk Malmø / Video

Hei dere!

Nå har jeg filmet en Kapten and Son Sekk review video. Denne videoen ligger ute på kanalen akkurat nå. Jeg snakker blant annet om designet, om pris og hva jeg tenker om sekken.

Denne sekken har jeg sett masse på instagram. Kanskje det er noen der ute som lurer på hvordan denne sekken ser ut i virkeligheten. Jeg ville også snakke litt om kvaliteten er god. Sekken koster 900 kr.

Gi meg gjerne tilbakemelding på hva du vil se på neste video!

Vi blogges <3
– A