Grotten i Maastricht, Nederland

Hei fine !
I går kom jeg hjem fra en fantastisk reise!
Maastricht ligger sør i Nederland og vi dro tidlig på morgenen torsdag. Jeg hadde med en liten koffert for vi skulle sove på hotell.

Hotellet var fantastisk fint. Det var luksuriøst og lå midt i sentrum. Her kommer noen bilder fra turen:

Vi var på et julemarket og valgte å prøve pariserhjulet. Julemarket var rett utenfor hotellet og ble utsikten under frokosten. Frokosten var utrolig deilig!
Som vanlig var det buffet. Jeg valgte bacon, croissant, egg og serrano skinke. Det var så mye å velge!

Jeg elsket å sove på hotell! Sengen var en av de aller beste jeg har sovet i. Jeg spiste også reinsdyr biff. Definitivt den diggeste biffen noensinne.

Vi dro også til en 230 km lang grotte! Dette vil jeg anbefale alle å dra til om du er i denne byen. Det var definitivt verdt å besøke. Grotten var som en tunnel og det har vært 350 000 flaggermus der. Det var helt mørkt og under krigen ble det brukt som et gjemmested. Det var kult å høre masse om historien. Vi fikk også vite at det var to ungdommer som hadde prøvd å snike seg inn! Grotten var så stor og lang at man går seg vill utrolig fort. Fire uker senere så var ungdommene funnet død!

Det var også malerier inne i grotten. Det var ikke laget av olje, men naturlige ingredienser.


Vi ble plukket ut til å være de bakerste personene så vi skulle sørge for at det ikke var noen som gikk bak oss. Vi fikk en lampe, som jeg er utrolig glad for at vi fikk. Den lyste opp hele veien!

Vi dro dit med båt. Vi hadde fantastisk utsikt over grensen, og kunne se Belgia fra båten!

Jeg shoppet også litt i byen, men tenkte å skrive om det i et annet innlegg.

Vi blogges ❤
– A

Cozy outfit

Gjesteinnlegg av Caroline

 

Hei dere!

Nå begynner det å bli kaldt ute! Fryser hele tiden føler jeg. En av de verste følelsene man kan ha!

Her om dagen skjønte jeg ikke hvorfor det var så kaldt på rommet. Jeg tenkte det kanskje var fordi jeg hadde glemt å skru på varmeovnen. Så jeg undersøkte vinduene nærmere, og fant ut at det lekker fra vinduene! Uff! Det betyr at det kommer kulde inn fra vinduene, og da hjelper det hvertfall ikke med varmeovn. Den varme luften går bare ut!

Uansett er dette den perfekte tiden til deilige gensere!

 

Jeg elsker å gå i store posete gensere, hvor man ikke trenger å tenke på hva man har under. Spesielt denne genseren var både deilig og komfortabel!

Dette er ikke spons, bare en liten anbefaling til dere.

 

 

Jeg lette lenge etter en genser som ikke klør. For det er så typisk at man kjøper en genser, som man tror er varm og deilig. Prøver den på. Den passer perfekt. MEN, selvfølgelig så klør den når du har den på. Så det ender med at du må ha på deg en genser under den varme genseren, fordi den klør. UFF!

 

Hele poenget er jo at den skal være deilig å ha på seg, uten at det klør – mener jeg.

 

 

En annen ting er når genseren er strikket, men så blåser det litt.. Og jeg føler at jeg fryser med genseren på.

Det er strikket-genseren, men den har “hull” som gjør at man fryser med en gang det blåser litt. Jeg er nok ikke den eneste som har hatt slike gensere.

 

Med dette ønsker jeg å gi et lite tips, for denne genseren er både fin og varm å ha på seg. Det var ei hyggelig dame som hadde den på seg, og jeg syns den var super fin! Jeg gikk rett bort til henne og spurte henne hvor hun hadde kjøpt den.

Jeg vet- veldig rart å gå bort til en fremmed å spørre om hvor hun har kjøpt genseren sin.

Jeg lærte hvertfall at hvis jeg ikke hadde gått bort til damen, hadde jeg hvertfall ikke funnet ut av det. Hun syns nok det var litt rart, men hun fikk samtidig et kompliment av ei fremmed. To fluer i en smekk!

 

Har du noen tips til gensere som er deilig å ha på?

 

– Caroline <3

God jul! Overrasker kjæresten min

Hei fine! Lille julaften og alle gavene er pakket inn.

I år gir jeg 2 gensere fra Superdry, julete, håndkler fra Hugo Boss og Ralph Lauren. Til min tvilling: en flaske fra Dopper som er miljøvennlig. Søstrene mine ønsket seg Rituals! Super digg og i tillegg får de ekstra sjokolade. De vet allerede at de får dette, haha! Jeg er ikke hjemme denne julen, dermed får de dette til januar.

Over til neste spennende ting! I dag bestemte jeg meg for å overraske kjæresten min! Noe som er utrolig koselig! Siden vi bor sammen er det litt vanskeligere å få gjort noe uten at han legger merke til det. Jeg var på mobilen og bestemte meg endelig å gjøre det. Jeg fant ut at Dominos-appen gjør at man kan bestille pizza og få det levert på døren. Jeg måtte selvfølgelig passe på at han ikke startet å lage middag, for hvis ikke hadde det ikke gått. Det var viktig at han skulle bli virkelig overrasket! Han skjønte ingenting når døren ringte på. Han trodde at det var enda en pakke på døren. Liten side-historie: Det er noe av det jeg elsker med å bo i Nederland. Postmannen kommer med pakker på døren, og hvis ingen er hjemme…så er det heldigvis snille naboer som tar imot pakken. Vi har tatt imot for naboen mange ganger… jeg har mine tanker om at de renoverer.

Tilbake til historien..Jeg tenkte at det var litt ekstra spesiell overraskelse, ettersom han skulle åpne døren! Han ble veldig overrasket over at det var pizzabudet på døren! Haha! Han fortalte litt senere at han hadde tenkt til å si til pizzabudet at han hadde gjort en feil. Heldigvis sjekket han kvitteringen! Jeg hadde skrevet navnet hans på kvitterigen og skrev en liten beskjed: GOD JUL! Når han kom opp trappen og inn i leiligheten så var det første han spurte var “har du bestilt pizza?”. Jeg måtte si ja. Han ble utrolig glad og fortalte at han ble skikkelig forvirret! Haha! Vi snakket blant annet om at han ville gi den til naboen om han ikke hadde sjekket kvitteringen, fordi han trodde det kanskje var dem som hadde bestilt pizza. Ansiktsuttrykket hans var definitivt verdt overraskelsen!

Håper dere får en riktig god jul og jeg gleder meg masse til å feire i morgen.

Vi blogges <3
– A

Julekos & små gleder

Gjesteinnlegg av Caroline

Hei fine!

Nå er det bare 4 dager igjen til jul! Så sinnsykt fort tiden har gått!

Håper de fleste av dere er ferdig med eksamener og kaos, og får slappet av. Det kjenner hvertfall jeg at jeg trenger.

I det siste har jeg vært skikkelig i jule-humør. Pakket inn gaver, og stått skikkelig på, for å få alt klart til jul!

Julen er virkelig det koseligste, men også den mest stressende tiden! Alle skal ha klart julegaver, bånd, vasket rent og all bakst klart før jul. Virkelig stress utenom det vanlige.

Jeg syns det er utrolig gøy å gi gaver! Samtidig som jeg håper at de jeg er glad i, blir glad for det de får. Det er uansett tanken som teller!

Her er et eksempel på en av gavene jeg skal gi bort:

Som dere ser, er det kaos og skikkelig juleverksted hjemme!

Det er spesielt tre ting jeg gleder meg til denne julen:

<3 Tilbringe tid med mine nærmeste og de jeg er glad i.

<3 Fri fra stress og slappe ordentlig av med film.

<3 Julemiddager og super gode desserter.

Her om dagen pakket jeg inn gaver, og jeg fant ut at jeg ikke hadde til-og-fra lapper! Det er jo nesten komisk, ettersom alle gavene blir pakket inn og det ble nesten umulig å finne ut av hvem som var til hvem!

Heldigvis fikk jeg raskt tak i lappene, så da ble det ikke kaos da jeg skulle levere julegavene!

Klar for julekos & slappe av!

Hva gleder du deg mest til de nærmeste dagene?

– Caroline <3

Ukens musikk

Hei fine! Jeg tenkte at i dagens innlegg ville jeg blogge om musikk.

Hvis det er noe jeg gjør hver eneste dag så er det å høre på musikk. Enten det er i toget, hjemme mens jeg lager mat eller om jeg er i dusjen. Det er så avslappende.

En stjerne skinner i natt. En av de beste julesangene etter min mening. Jeg får skikkelig julestemning av denne sangen selv om jeg ikke er i Norge.

Last Christmas og All I want for Christmas. Disse sangene må jeg høre på i juletiden.

Generelle sanger jeg hører på fortiden er :
Next Summer av Sophie Elise, Paradise av Within Temptation, Best friend av Jason Chen, Thank you,next av Ariana Grande, I’m a mess av Bebe Rexha, Telepatia av Matoma, Close to Me with Diplo av Ellie Goulding, Kiss and Makeup av Dua Lipa, Born to be yours av Kygo, Right now av Nick Jonas, Stranger Things av Kygo og In and out of love av Armin van Buuren.

Jeg liker også Imprint av Felix Sandman.


Jeg gleder meg til i morgen. Jeg skal spise all you can eat igjen med en venninne. Hun flyttet tilbake til Nederland i dag. Det blir så koselig og vi skal også spise med resten av gjengen rett før nyttår.

I dag redigerte jeg 7 videoer. De er ikke helt ferdige ennå, men i det minste så har jeg noen videoer klare. Akkurat nå har jeg bestemt at jeg skal prøve å legge ut hvert fall 3 videoer i uken. Youtube kanalen min er på engelsk og den heter “alissa c”.

I den nye videoen jeg la ut i går så snakker jeg litt om forandringer på kanalen, den ble filmet før jeg lagde endringer på kanalen men det er fortsatt en morsom vlogg så jeg la den ut likevel.

Vi blogges <3

  • A

Reise destinasjoner på budsjett

Hei fine ! I dag tenkte jeg å skrive litt om reise destinasjoner du burde sjekke ut om du har lyst til å reise men fortsatt vil spare penger.

Jeg kommer naturligvis til å nevne steder i Europa, men om du vil ta deg en weekend tur, så er disse stedene perfekte. 

1. Budapest. Dette er en kjempe fin by og jeg dro hit i år. Definitivt billig med mat og hotel. Det var vakkert og parliamentet kommer jeg til å huske for alltid. Vi dro også til et spa og det er så mange fine og gratis turist attrasksjoner i byen.


2. Praha. Veldig fin by om du ikke liker å reise veldig langt. Opphold og mat var billig og jeg anbefaler denne byen til både de som er studenter eller hvis du bare vil reise med et billig budsjett.

3. Berlin. Så utrolig vakker by. Jeg ble faktisk overrasket over hvor godt jeg likte denne byen. Anbefaler Mall of Berlin om du vil spise en pizza for 30 kr.

4. Amsterdam. Litt dyrere enn Budapest og øst europa men definitivt under 1000 lappen for flybilletter. Flybilletter er alltid billigere om man bestiller tidlig.

5. Brussel. Anbefaler denne byen hvis du vil dra bare en helg. Jeg følte at vi fikk sett det viktigste på 48 timer. Hotellet var super fint og veldig fint plassert. Maten er også ganske billig. Belgiske vafler kostet 10 kr. Fanastisk god og varm.


Bonus! London. Dette er ikke budsjett men fortsatt burde nevnes siden det er en fin by å shoppe i. En annen by jeg elsket var Roma men det vil jeg heller ikke si var veldig billig. Maten var kjempe god og hotellet fikk vi billigere siden vi bestilte tidlig, men om du vil ta tog rundt i Italia så er det litt ekstra kostnader.

Alle bildene er tatt av meg, når jeg var i disse byene. Nå som jeg bor i Nederland så er det mye lettere å reise rundt osv fordi blant annet Brussel er bare 2 timer unna og flyplassen i Amsterdam har fly som flyr over hele verden.

En reise er etter min mening den perfekte julegave. En annen grunn til at jeg fikk muligheten til å reise så mye er fordi jeg dro på interrail. Det er mange som ikke vet om dette men det er at man kan reise rundt i hele europa med denne billetten. Dette er ikke sponset, men bare mine tips til dere.

Jeg gleder meg masse til å besøke en by sør i Nederland. Jeg skal dit rett før nyttår så det blir nok en del bilder på bloggen.

Jeg kan ikke tro at det er så kort tid igjen til jul. Jeg føler ikke samme julstemningen som før, men jeg tror jeg bare må høre mer på jule musikk. Jeg tok noen bilder, til instagram storyen min, av juletrær på universitetet. Treet var perfekt pyntet. Jeg elsker at byen gløder opp.

Vi blogges <3
– A

ENDELIG JULEFERIE! Nye produkter

Hei fine! ÅÅÅÅÅÅ det føles så utrolig deilig å ha ferie. Jeg har naturligvis innleveringer som burde bli skrevet, men jeg kan ta meg god tid fordi de trenger ikke å være ferdige før neste år (januar). Det er helt sykt at julaften er om 10 dager. Er dere klare?

Det var 25% salg på sminke så jeg tenkte å teste ut noen nye produkter. Dette er noe jeg gjerne ville spare til så jeg er glad for at jeg ventet litt med å kjøpe det.

Jeg er så fornøyd med dette bildet. Det ble tatt i går og det var faktisk den siste gangen jeg dro til universitetet før neste år.

 Endelig fant jeg litt ut mer av hvordan man blogger på det nye layouten. Hvis dere blogger på blogg.no nå så er det blitt til wordpress. Jeg liker wordpress, men det så litt annerledes ut enn hva jeg var vant med. Derfor var det andre innlegget jeg la ut i går litt rart.

De nye produktene jeg kjøpte var Born this way concealer, Zoeva øyeskygge pallette og Bourjois lipliner. Jeg gleder meg masse til å bli flinkere og mer kreativ. Jeg har bare hørt gode ting om concealeren og den var faktisk ikke så dyr som jeg trodde. Jeg har allerede testet litt ut Zoeva pallettet fordi en venninne av meg hadde det hjemme hos seg. Men da tenkte jeg at det var bedre at jeg kjøpte mitt eget for å øve meg mer på å legge fin øyeskygge. Det var ikke en svimmlende pris heller til vanlig, men å få 50 kr avslag er alltid bra.

Det jeg synes er fint med Douglas og Nederland (utlandet generelt) er at man alltid får en ekstra vareprøve om man kjøper noe. Derfor har blant annet venninnen min en full boks med små parfymer. Det er så bra etter min mening. Det får meg også lyst til å prøve ut flere type parfymer og finne den rette også.

Det er såå koselig at gatene lyser opp med julelys. Overalt så skinner det så  vakkert. Det er ikke noe snø her i Nederland, men vinden er sterk.

Dette innlegget er ikke sponset. Jeg har bare kjøpt produktene med egne penger. I morgen kommer det ut en ny video på min kanal “Alissa C”. Der snakker jeg om hva mine planer er til jul, hvordan jeg feirer jul og alt om julen haha.

Antrekket på bildet har jeg på meg en jakke fra Zara, Hatten er fra HM og skjerfet er fra Tommy Hilfiger. Vesken er fra Michael Kors.

hehe, er det bare meg som ikke vet hva jeg skal gjøre med hendene mine når folk tar bilde? Det burde jeg øve meg mer på, men jeg var veldig glad for at jeg så at koppene ved kaffemaskinen matcher antrekket. Det var litt spontant. Jeg spurte venninnenen min om hun kunne ta et bilde. Også sa hun “ja hvor da?”, også la jeg merke til at jeg synes at dette stedet var ganske kult og fint.

Vi blogges <3
– A

Alt du kan spise Sushi for hvor mye?!

Hei fine! I dag hadde jeg muntlig eksamen og det gikk heldigvis bra. Tiden gikk så fort også følte jeg en stor lettelse når jeg var ferdig . Venninnene mine og jeg dro og feiret med å dra til Sumo. Vi hadde all you can eat sushi. Det aller beste med dette var at man kunne bestille alt fra menyen i hver runde.

Det var til sammen 5 runder og i hver runde kan du bestille 5 ting. Men da var det for eksempel en liten bolle med biff, liten bolle med stekt ris, 2 sushi maki og en liten bolle med stekte grønnsaker og 2 stk laks sushi.

Det var sykt mye mat så jeg var ferdig etter bare to runder. Venninnene mine begynte å le fordi de sa «men herregud vi har nettopp startet.» jeg begynte allerede å føle meg litt søvnig etter den første runden. Vi valgte også å bestille forskjellige ting så til sammen hadde vi 25 forskjellige retter på bordet.

Det kostet 200 kr pr person. Det var definitivt verdt det. De hadde også grønn te is for 10 kr.

Vi ble veldig Mette så ingen av oss klarte å gå til runde 5. Det var utrolig koselig. En aller siste middag før vi ses igjen til neste år. Venninnene mine pleier å dra hit en gang i måneden. Men som dere vet så foretrekker jeg favoritt maten min pho.

Jeg digget hele konseptet. De hadde en iPad på alle bordene så du kan velge på appen hva du ville bestille. Det var også en fantastisk måte for meg å prøve nye ting. Jeg hadde aldri prøvd biff sushi før. En venn av meg hadde blekksprut på pinne. Jeg filmet litt av det i vloggen så dere kan få en liten smakebit av hvordan atmosfæren var i restauranten.

Det var god mat og man fikk også masse forskjellige sauser til hver rett. Dette passet meg perfekt fordi jeg elsker buffe.

Har du vært på sumo før?

Vi blogges

-A

Alt du kan spise Sushi

Hei fine! I dag hadde jeg muntlig eksamen og det gikk heldigvis bra. Tiden gikk så fort også følte jeg en stor lettelse når jeg var ferdig . Venninnene mine og jeg dro og feiret med å dra til Sumo. Vi hadde all you can eat sushi. Det aller beste med dette var at man kunne bestille alt fra menyen i hver runde.

Det var til sammen 5 runder og i hver runde kan du bestille 5 ting. Men da var det for eksempel en liten bolle med biff, liten bolle med stekt ris, 2 sushi maki og en liten bolle med stekte grønnsaker og 2 stk laks sushi.

Det var sykt mye mat så jeg var ferdig etter bare to runder. Venninnene mine begynte å le fordi de sa «men herregud vi har nettopp startet.» jeg begynte allerede å føle meg litt søvnig etter den første runden. Vi valgte også å bestille forskjellige ting så til sammen hadde vi 25 forskjellige retter på bordet.

Det kostet 200 kr pr person. Det var definitivt verdt det. De hadde også grønn te is for 10 kr.

Vi ble veldig Mette så ingen av oss klarte å gå til runde 5. Det var utrolig koselig. En aller siste middag før vi ses igjen til neste år. Venninnene mine pleier å dra hit en gang i måneden. Men som dere vet så foretrekker jeg favoritt maten min pho.

Jeg digget hele konseptet. De hadde en iPad på alle bordene så du kan velge på appen hva du ville bestille. Det var også en fantastisk måte for meg å prøve nye ting. Jeg hadde aldri prøvd biff sushi før. En venn av meg hadde blekksprut på pinne. Jeg filmet litt av det i vloggen så dere kan få en liten smakebit av hvordan atmosfæren var i restauranten.

Det var god mat og man fikk også masse forskjellige sauser til hver rett. Dette passet meg perfekt fordi jeg elsker buffe.

Har du vært på sumo før?

Vi blogges <3

-A

Planer for Januar 2019

Hei fine! Nå skal jeg en liten tur på trening. Jeg tenker at det er bare å hoppe i det selv om sengen føles utrolig god akkurat nå. Jeg har eksamen i morgen så jeg er litt stressa. Jeg hater muntlig høring fordi da må man svare med en gang og jeg tenker alltid på at jeg skulle sagt det og det etterpå. 

I dag tenkte jeg å skrive litt om mine planer for det nye året. Første så starter jeg året med 3 eksamener hehe. Det er veldig vanlig og for å være ærlig skulle jeg ønske at de var før ferien, men samtidig er det bra at jeg får ekstra tid til å lese til alle tre. De er rett etter hverandre så man på prioritere litt hvilken karakter man kan forvente. Hvis man vil ha en veldig høy karakter så kan de andre to gå dårlig på grunn av det. Trist nok. 

Naturligvis skal jeg besøke familien rett etter eksamen. Vi har to uker fri før skolen starter igjen. Venninnene mine drar på utveksling så de drar allerede etter eksamen. {

Andre planer jeg har for 2019 er at på nyttårsaften skal jeg naturligvis dra til favoritt stedet mitt og se på fyrverkeri show. Siden vi bor i en stor by så er nasjonal fyrverkeriet alltid spektakulært. I fjor på nyttårsaften skulle vi skåle og champagnen var forferdelig hehe. Jeg drikker ikke alkohol som dere vet, men til og med vennene mine synes det smakte høgg. 

I januar vil jeg prøve å få inn så mye trening som mulig. Jeg liker å dra til treningssenteret, men jeg trener aller mest for å kunne spise akkurat det jeg vil. Jeg synes det er en super følelse når jeg er ferdig og jeg får mer energi ut av det. 

Naturligvis blir det flere videoer på min kanal. I dag la jeg ut en Amsterdam vlog. 
 

I denne vloggen viser jeg dere hva vi spise og black friday haul. Jeg vet at den er litt sen, men jaja det var jo kaos på black friday så endelig fikk jeg den aller siste tingen jeg kjøpte. 

Har du noen planer for det nye året?