Dobbel date <3

Hei fine!
I dag har vært en skikkelig bra dag. Venninna mi og jeg hadde dobbel date! Det var Kongens bursdag i Nederland og derfor var det full fest i hele landet. Vi bestemte oss for å gå rundt å sjekke ut hvordan stemning var i byen! Typen og jeg drakk 7-up, mens venninna mi og hennes kjæreste tok seg en øl. Det var utrolig koselig!!

Det var så mye musikk i byen og masse forskjellige stands av ting du kunne kjøpe.

Etter en stund bestemte vi oss for å dra på Happy Italy. Vi bestilte litt mat og koste oss. Det var meldt regn, men vi slapp heldigvis unna.

Rett etter dro vi til leiligheten vår. Vi spilte et nederlandsk spill som heter Sjoelen. På svensk heter dette spillet Jakkolo. Dette spillet er over 400 år gammelt. Vi har hele boarded hjemme, og det er så koselig å spille med mange.

Vi satte på radioen på full guffe og lagde middag sammen. Taco lørdag !! Det ble ordentlig suksess.

På Kongens bursdag er det vanlig å ha på seg oransje. De bruker oransje på grunn av historien til Nederland om William of Orange.

Det er utrolig gøy på Kongens dag, fordi det er masse forskjellige aktiviteter rundt omkring i byene. Du kan dra på gratis festivaler og feste på båt. Du kan planlegge en fest hjemme hos noen og det er alltid mange artister som spiller. Den travleste byen er Amsterdam. Mine venninner inviterte oss å bli med, men det er stappfullt og ganske dyrt å dra dit. Det er et hav av mennesker og mange fulle folk. Men stemning i byen Rotterdam var det!

Min kjære og jeg dro til Avengers Endgame dagen før. Utrolig bra film! Her kommer noen bilder av kinoen

Vi blogges ❤
– Alissa

Bohemian Rhapsody

Hei fine!

EN SYKT BRA FILM! Her om dagen så jeg på Bohemian Rhapsody. Jeg har tidligere ikke vært Queen fan, men etter at jeg så denne filmen så endret jeg mening. Denne filmen handler om Freddie Mercury’s liv og hvordan Queen ble til.

Først trodde jeg at det var en biografi som This is it av Michael Jackson eller Katy Perry: Part of me. De kan du se på Netflix. I disse dokumentar filmene følger man artisene og følger med på opptredener og får et lite innblikk. Men denne er helt annerledes. Her blir historien fortalt som en historie. Det er noen feil med selve historien i filmen, men ikke noen feil med hvordan musikken er laget og budskapet.

Jeg snakket med en venninne av meg om denne filmen etter at jeg så den. Hun fortalte meg at moren hennes hadde vært på Live Aid. Etter at du har sett filmen så skjønner du hvor sykt det er.

Jeg har også aldri tenkt på at jeg kunne så mange sanger som var av Queen. Når jeg hørte på sangene i filmen så har jeg hørt dem før, men ikke vist at det var Queen.

På barneskolen måtte vi alltid synge the Beatles.

Dette er en film som definitivt er verdt å se. Rami Malek er utrolig talentfull. Han er hovedpersonen i filmen og spiller Freddie Mercury. Jeg anbefaler å sjekke ut intervjuene med han. Han snakker om hvor vanskelig det var å spille inn filmen.

Mine favoritt sanger fra Queen er Bohemian Rhapsody, Somebody to love, Radio Gaga og We are the Champion.

Liker du Queen?

Vi blogges
– A

Stranda, tips til lappen (video) og ukens planer

Hei fine!

I går kveld dro jeg og typen på en lang sykkel tur. Det var sykt koselig!

Her kommer bilder av antrekket jeg hadde på meg i går:

Den gule tunikaen fant jeg i Thailand for noen år siden. Jeg elsker fargen. Det er ikke ofte jeg går med gult, men denne er super fin. Shortsen er fra Tommy Hilfiger. Sokkene er fra puma. Under tunikaen har jeg på meg en hvit singlet.

Vi var en strand som jeg aldri har sett før og det var utrolig koselig. Vi ankom akkurat ved solnedgang. Stranden var litt gjemt og man måtte gå gjennom en liten skog.

Her kommer noen bilder fra standen:

Det var utrolig koselig og jeg elsker strender. Vi kunne dessverre ikke være der så lenge fordi det ikke er lov til å være på stranda når det er mørkt ute. Samtidig måtte vi hjem og det var et stykke unna.

Denne ukens planer:
Denne uken skal jeg lage en dokumentar som er en oppgave for faget journalistikk og media. Det tror jeg blir ganske interessant.

En annen ting Jeg har tenkt til å gjøre denne uken er å sykle en del. Det er så fint vær ute. Akkurat nå er det 22 grader. WOW jeg visste ikke at det kom til å være så varmt ute. Men jeg elsker å ha på sommerkjolen, bluser og shorts.

På lørdag er det King’s day i Nederland. Da blir det mye musikk og glede. Det er nesten som 17 mai i Norge. Alle går i oransje og drikker litt. Jeg har veldig gjerne lyst til å se hva som skjer i byen.

Ukens nye video på kanalen: De beste tipsene til lappen
Det jeg tenkte på før jeg filmet denne videoen er “hva ville jeg gjerne vite før jeg tok lappen”. Alle tipsene er for at det skal bli litt lettere under oppkjøring osv.. så gjerne se videoen

Håper du koser deg denne uken!

Vi blogges <3

Quicksand – Størst av alt

Hei fine!

Wow for en serie. Quicksand Størst av alt er en svensk serie på Netflix og den er virkelig verdt å anbefale. Den handler om en skyting på videregående skole og Maja som er en av karakterene som blir mistekt for drapsforsøk og medvirkende drap. Den ga meg “13 reasons why” vibe. Man får innblikk i livet til karakterene og hvordan rettsaken foregår. Serien er veldig godt fortalt uten at man minster oversikt over hva som skjer. Saken er spennende. Det er totalt 6 episoder.

Foto: Netflix

“Etter at en tragedie på en skole sender sjokkbølger gjennom en velstående forstad til Stockholm, blir en tilsynelatende veltilpasset tenåring tiltalt for drap.” står det på Netflix.

Jeg vil anbefale denne serien om du leter etter noe å se på.
Jeg ble veldig positivt overrasket over denne serien. Faktisk så endte jeg opp med å se alle episodene i dag.

Hvordan jeg fikk høre om den
Caroline, tvillingen min, sa at den var skikkelig spennende. Vi har veldig lik smak. Vi liker som regel de samme seriene og samme type film. Faktisk, så pleier vi å ringe hverandre på skype om vi finner eller har sett en bra serie.

Denne serien er også skrevet i bok. Jeg sa på instagram story at Sophie Elise likte denne serien så godt at hun kjøpte boken. Boken er kåret til årets beste svenske kriminalroman.

Kommer du til å se den?

Vi blogges
-A

Reagerer til BTS (video) og i kveld SKJER DET!

Hei fine !

I dagens video reagerer jeg til BTS som er en kpop gruppe.

Mine to favoritt sanger fra denne gruppen er IDOL og Airplane pt.2. De er skikkelig talentfulle.

Tanker:
Herregudddddd i kveld klokka 03.00 kommer den nye sesongen av Game of thrones. Game of thrones er en av de aller beste seriene som finnes. Jeg startet GOT rett før 3 sesong skulle komme ut og det er helt sykt at det snart over. Jeg kommer til å våkne klokken 06.00 i morra tidlig for å se den nye episoden. Jeg har gleder meg helt vilt til dette og venta 2 år. Jeg vil passe på at ingen spoiler noen ting for meg. Det skal være en kino premiere av den nye sesongen på universitetet.

hehe så utrolig mange GOT fans. Til og med på toget så snakker folk om det. Det er overalt. Jeg har hørt at den aller første episoden er på 1 og en halv time. Så SPENNENDEE!. Det kommer bare til å være 6 episoder totalt, men hver episode kommer til å være ekstra lange.

Gleder du deg til den nye sesongen av GOT?

Vi blogges <3
– A

Norske youtubere jeg ser på

Hei fine!I dagens innlegg tenkte jeg å skrive ned noen av de norske youtuberne som jeg ser på for øyeblikket. Jeg har nettopp kommet meg litt inn i youtube Norge og det er utrolig spennende å se så mange kule videoer. 

Dette innlegget er ikke satt i noen rekkefølge men jeg bare skriver litt om hva jeg liker med kanalen osv. Jeg vil også nevne at denne listen er bare noen av youtube kanalen som jeg ser på. Jeg ser også på mange fler. Denne listen er også basert på at youtuberen snakker norsk på kanalen. Noen youtubere som både har videoer på norsk og engelsk er emma ellingsen og erica kvam.Eveline Karlsen

Ukesvlogger, sminketips, livsstil og god energi. Jeg digger energien og blir utrolig inspirert av Eveline. Ærlig videoer med gode tips og følelser. Hun har blant annet filmet med Funkygine og mange andre youtubere.Isabelle Eriksen

Tidligere Paradise hotel deltager er helt rå når det kommer til å laste opp videoer. De er morsomme og åpne og man ser en annen side av Isabelle enn det man har sett før via Paradise Hotel. Det er utrolig kult. Masse humor og crazy challenges.Martine Lunde

Vinneren av Paradise Hotel. Masse sminke og mote relaterte videoer og man får et innblikk i hvordan livet til Martine er etter paradise. Reiseblogger og litt av hvert. Utrolig morsomt å se på.Isabel Raad

Masse reise videoer og vlogger, skrevet bok , og vi følger med på livet som toppblogger i Norge. hun er også en tidligere Paradise hotel deltager.Mina Jacobsen
Årets stjerneskudd pris vinner. Veldig fortjent. Redigeringen er morsom og utrolig bra laga. Hver video er gjennomtenkt og gjennomført på en kul måte. Mye mote og antrekk videoer, sminke, samarbeid med andre youtubere og challenges. Bullet journal og masse mer.SandrathBeauty.

Veldig flink youtuber. Morsom og er ikke redd for å filme challenges. Ærlig og bra redigerte videoer. På kanalen er det alt fra samarbeid med andre youtubere, Sandra tester, q and a, vlogger og masse forskjellig. Yvonne Sollien

Mote videoer, reise og livsstil. Utrolig kul serie som heter I Hodet på, der hvor hun fikser og styler håret til forskjellige youtubere og spør dem spørsmål. Love it. Jeg digger trendsetters. Den nye videoen hun la ut i dag fra Roma var sinnsykt bra redigert.

Tim Kristian

Sminke og challenges og masse forskjellig. Utrolig dyktig og et sinnsykt talent. Noen av videoene på hans kanal er lese hat kommentarer, 5 minutter sminke challenge, tester forskjellige merker, og sminker i alfabetisk rekkefølge.Trine Weydahl,

Treningsvideoer, blogger og reiser. Thailand vlog, Bali vlog, unboxing, tinderdate, flyttevlogger Q and a og tips er blant annet noen av videoene du finner. Jeg liker at hun deler sine erfaringer med sine seere.

Isabel Hamre
Hun hadde en liten pause fra youtube, men forklarte det bra i videoen sin. Sminkevideoer og blogger. En av de youtuberne jeg nettopp har funnet.Magnus Nordlund

Jeg fant denne kanalen via Mina Jacobsen når de filmet Gutt gjetter pris på jenteting. Veldig flink og mange vlogger, q and a, mote, reise, challenges og story times.Sara Høydahl

Forsvinningsfredag er absolutt noe jeg elsker. Det er så morsomt å se på og jeg synes sånne type saker er utrolig spennende selv. En av de beste videoene i denne serien synes jeg er der hvor hun intervjuer han som overlevde Halloween drapet. Wow sterkt. Andre ting vi ser på denne kanalen er challenges, vlogger, q and a og samarbeid med andre youtubere.Agnes Lovise 

Sminke, flytte vlogger, mote, trening og q and a. Matlagings videoene er også utrolig bra. Spennende med how we dew highlight palettet med Makeup Mekka og ærlige titler på kanalen.Celina Karine 
hvis jeg vil ha ro og fred så er denne kanalen helt super. Veldig avslappende videoer om mote, vlog, hverdag. Sminke. Utrolig kult at hun har en podcast også. Digger den.

Amalie Olsen

mote, challenges, reiser og q and a. vlogger og sminke. Jeg liker at hun er ærlig i videoene sine.Hanna-Martine

Bali vlog, sminke og challenges. Tips til hår og sightseeing. Utrolig kult at hun møtte Jefferee Starr. The FML show 
En kanal med Marte og Fredrik. Challenges, vlogger og sminke. Koselig og fint par. Jeg elsker serien jeg bytter liv med. Det er utrolig kult og spennende. De spør de spørsmålene til youtubere som mange lurer på. Definitivt en serie jeg håper kommer til å fortsette.Emilie Paulsen

Vlogger er det vi ser mest på kanalen. Mote og venner. Reise, russetiden og en serie som heter på kjøkkenet som er kul. 

Victoria Skau
Challenges, sminke og grøsser videoer (noen ganger) Jeg digget Mission Impact serien og håper at det kommer en sesong 2.Marlene Pedersen 

mote, vlog, sminke, mat, reise. Hun bor også i utlandet så det er noe vi har tilfelles. Hun har også challenges og har en utrolig kul stil og fin garderobe.

Jeg liker at hun er personlig i videoene sine også.


Hvilken norsk youtuber liker du å se på?Vi blogges <3

Ukens som gikk

Hei dere! 

Denne uken har vært fantastisk!I dag:
I dag var det 21 grader og sol i Nederland. Typen og jeg hadde 5 års jubileum. Jeg kan ikke tro at tiden har gått så fort. For 5 år siden var jeg i Nederland for aller første gang og møtte min kjære på togstasjonen.Ukens høydepunkt: Jeg dro til Erasmus Universitetet på onsdag. Jeg hadde nemlig kjøpt billetter til et show hvor venninna mi skulle være med å danse. Det var utrolig gøy. Ikke bare var det dans, men også sang og Theater. Shower varte i en og en halv time.Ukens sang: Jeg elsker Billie Eilish akkurat nå. Hun kom nettopp ut med et nytt album og jeg elsker det. Favoritt sangen min er Bad Guy. Sangen er så annerledes enn de sangene jeg normalt hører på.Ukens film: I går så jeg på Bohemian Rhapody. WOW. Jeg har så mye respekt for Freddie Mercury og Queen etter jeg så den filmen. Jeg visste heller ikke at det var så mange av sangene jeg har hørt på som var av dem.Ukens spontan ting: Typen og jeg syklet en tur til Hotel New York og over en utrolig fin bro som ikke var så langt unna der vi bor. Vi tenkte at det kunne være hyggelig å tilbringe litt tid sammen alene også, spesielt i dag.

Her kommer et lite bildedryss:Ukens serie: Jeg har nettopp startet med serien The Good wife. Den er veldig bra om du liker Suits og drama. Det er også utrolig mange kjente skuespillere som er med og det gjør det litt ekstra gøy å se på. Ukens ønskeliste: Jeg så en utrolig fin blazer på Na-KD. Den er litt dyr så jeg vet ikke om jeg kommer til å kjøpe den. Men definitivt et kult klesplagg.Ukens matrett: Jeg spiste pho igjen på favoritt restauranten min. Det er seriøst det diggeste jeg vet om.Ukens dessert: Kroneis med sjokolade er min favoritt denne uken.Ukens nettsted: Er det en nettside jeg sjekker ut hver eneste dag, så er det youtube. Jeg elsker å se på norske youtubere blant annet.Hvordan var uken din?


Vi blogges <3

- A

RITUALS INNKJØPSVIDEO

hei fine !

I dag lastet jeg opp en ny video. Dette er ikke sponset eller annonse men jeg elsker produktene fra Rituals.

Jeg kjøpte blant annet bursdagsgave til typen. Han ble utrolig glad og vi elsker Rituals. Det er sykt digg å kunne være litt ekstra når man dusjer.

Gjerne sjekk ut video og jeg håper du synes den var bra.

Hvilken er din favoritt?

Vi blogges <3 -A

Er Fenty Beauty Lipglossen verdt det? (Video)

Hei dere!

I dag har jeg lagt ut en ny video på den norske kanalen. I dagens video snakker jeg om lipglossen til Fenty Beauty by Rihanna. Rihanna er en artist og du har sikkert hørt en av sangene hennes fordi hun er MEGA kjent. Fun fact: Fenty er etternavnet til Rihanna.

Fenty Beauty ble lansert i 2017. De startet lanseringen med 40 forskjellige foundation farger. Dette var en revolusjonerende bang start og det satte i gang en forandring i skjønnhetssamfunnet. Etter dette så ble mange store merker kritisert for å ha for få foundation farger i de nye lanseringene sine. Dette er merker som for eksempel BeautyBlender. Det er utrolig bra med 40 forskjellige farger fordi det er mer inkluderende.

Det er utrolig synd at man bare kan få tak i Fenty Beauty på Sephora og Harvey Nichols akkurat nå (i butikk), men vi får håpe at det snart kommer andre steder også.

I denne videoen snakker jeg om pris, pakning og gir den en score fra 1-10 om hva jeg synes om produktet. Jeg forteller dere også fordeler og ulempen med produktet. Gjerne gi meg tilbakemelding om hva du synes om videoen. Denne videoen er ikke på noen måte sponset og er heller ikke annonse.

Er dette noe du vil kjøpe?

Vi blogges <3
– A

Reagerer til Eurovision sangene (video)

Hei fine!

Herregud! Har dere hørt sangen til Norge. Keiino skal representere Norge i Eurovision og jeg måtte lage en reaksjonsvideo av sangen. Jeg forteller dere også hva jeg synes.

Jeg har aldri fått så god respons på videoene mine på youtube kanalen min før og derfor ble jeg plutselig litt engstelig. Jeg ble litt redd for å poste videoene på bloggen fordi jeg ikke ville fremstå som masete. Men så kom jeg på at dette er min blogg og dere klikker dere inn på bloggen for å lese og se alt jeg vil dele med dere.

Derfor skal jeg være enda mer aktiv på bloggen enn det jeg har vært før. Selv om det blir mange blogginnlegg med videoer fremover. Jeg har to kanaler på youtube nå. Den norske kanalen som heter AlissaTV og den engelske kanalen som heter Hi Alissa. Jeg gjør alt selv. Alt fra filming til redigering. Jeg har så lyst til å bli flinkere og få erfaring. Det å filme videoer er faktisk ikke like lett som det ser ut.

Hvorfor startet du den norske kanalen?
Jeg vil bli flinkere til å filme på norsk også. Samtidig så kan typen lære en del norsk av å se på videoene mine.

Hvis det er noe jeg har lagt merke til er at jeg burde bare fokusere på det jeg elsker. Det er film, musikk, serier,redigere og foto (på fritiden).

Her kommer link til reaksjonsvideoen min av sangen Spirit in the sky – Keiino:

Herregud, det er helt sykt at en av reaksjonsvideoene mine er på 16 000 seere. Det er helt utrolig. Jeg elsker musikk! Jeg elsker å se på denne type videoer også. Jeg kan gjøre det i timesvis.
Samtidig er det utrolig kult at jeg kan dele hva jeg synes om sangene jeg hører på. Det blir litt mer personlig når jeg deler mine tanker på video.

Link til den norske kanalen :

Planer:
Jeg kommer til å gjøre litt annerledes videoer på den norske kanalen også. Så det er bare å abonnere på begge kanalene.

Gleder meg til å høre hva du synes. Liker du Eurovision? Hva er din favoritt sang?

Vi blogges <3
– A