Dobbel date <3

Hei fine!
I dag har vært en skikkelig bra dag. Venninna mi og jeg hadde dobbel date! Det var Kongens bursdag i Nederland og derfor var det full fest i hele landet. Vi bestemte oss for å gå rundt å sjekke ut hvordan stemning var i byen! Typen og jeg drakk 7-up, mens venninna mi og hennes kjæreste tok seg en øl. Det var utrolig koselig!!

Det var så mye musikk i byen og masse forskjellige stands av ting du kunne kjøpe.

Etter en stund bestemte vi oss for å dra på Happy Italy. Vi bestilte litt mat og koste oss. Det var meldt regn, men vi slapp heldigvis unna.

Rett etter dro vi til leiligheten vår. Vi spilte et nederlandsk spill som heter Sjoelen. På svensk heter dette spillet Jakkolo. Dette spillet er over 400 år gammelt. Vi har hele boarded hjemme, og det er så koselig å spille med mange.

Vi satte på radioen på full guffe og lagde middag sammen. Taco lørdag !! Det ble ordentlig suksess.

På Kongens bursdag er det vanlig å ha på seg oransje. De bruker oransje på grunn av historien til Nederland om William of Orange.

Det er utrolig gøy på Kongens dag, fordi det er masse forskjellige aktiviteter rundt omkring i byene. Du kan dra på gratis festivaler og feste på båt. Du kan planlegge en fest hjemme hos noen og det er alltid mange artister som spiller. Den travleste byen er Amsterdam. Mine venninner inviterte oss å bli med, men det er stappfullt og ganske dyrt å dra dit. Det er et hav av mennesker og mange fulle folk. Men stemning i byen Rotterdam var det!

Min kjære og jeg dro til Avengers Endgame dagen før. Utrolig bra film! Her kommer noen bilder av kinoen

Vi blogges ❤
– Alissa

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg