Burde jeg lage en snapvlogg bruker

Hei fine!

I dag kom jeg over enda en gang en ide som kanskje kunne vært interessant. Jeg følger vloggere på Snapchat som snakker om sminke og det er veldig gøy å få litt mer personlig respons på spørsmål osv.

Så jeg tenkte kanskje at jeg hadde hatt lyst til å lage en snapvlogg men vet ikke om det hadde bare vært det samme hver uke siden jeg går på skole og alt det der. Kanskje det hadde blitt lott for kjedelig. Uansett skal jeg prøve å gjestevlogge for en Snapchat bruker på mandag. Så vi får se hvordan det blir. Det hadde vært morsomt å kanskje starte en vlogsnap med flere folk sammen?

Dette er bare en ide enn så lenge.

Følger du noen snapvloggere?

Vi blogges <3 -Alissa

#snapchat #vlogg #idee #lørdag #snapvlogger

Gratis studentboks

Hei fine! Både i fjor og i år tok jeg imot studentboksen som er helt gratis for studenter i Nederland.

Her er alt som var oppi i år og i fjor:

Det var utrolig vanskelig å sykle med denne boksen men verdt det! Måtte ta meg god tid og være forsiktig.

Men det var alt mulig rart og spesielt mye reklame med rabatt koder. Fikk en dominos pizza kupong så den kostet 2 euro(20 kr) så mange fine deals. Men mye av det hadde jeg også aldri hørt om.

Wok saus, nudler, pasta, nøkkelring, kjeks, bønner, kaffefilter og trakt og kake. Definitivt mye fint.

Jeg elsker å dra på utdanningsmesser også fordi reklame penner er de beste å skrive med. Samtidig har de alt mulig annet kult som USB og matboks, og penner som ser ut som sprøyter, highlightere og Leppomade.

Har du fått denne type student boks før?

Vi blogges <3 -Alissa

Trening på 7 minutter

Hei fine! Siden det er liten tid til å trene akkurat nå. Selv om jeg ønsker å kunne gjøre mer enn å gå til metroen så følger jeg gratis apper som gir ideer til lette treningsmetoder man kan gjøre hjemme.

Her kommer bilder:

Dette innlegget er ikke sponset. Men jeg fikk ideen fra en instagram reklame som poppet opp. Og tenkte jeg skulle prøve det ut.

Men jeg bruker denne appen "fitness for weight loss" fordi den er gratis og man kan putte inn hvor mye tid man har til overs. Det er også en liten videosnutt som forteller instruksjoner på hvordan man skal gjøre de forskjellig aktivitetene.

Sjekk det ut!

Jeg liker også å ha bildene på mobilen siden jeg kan minne meg selv på å holde kroppen i bevegelse etter å ha vært på skolen hele dagen.

Hva gjør du for å trene?

Vi blogges <3

#trening #fitness #syvminutter #litentiden #app #skole #minne #trene #blogging #bilder #instagram

Oppdatering.

Hei fine! Jeg begynner å få mer grep på skole hverdagen. (Ønsker jeg å tro) og savner Norge. I det siste har det regnet skikkelig mye her i Nederland. Men heldigvis skinner solen i dag. Paraplyen min vridde seg rundt på grunn av sterk vind. Hehe flaut.

Ellers så er det en del lesing til hver forelesing og mange presentasjoner som skal holdes. Jeg pleide ikke å bli veldig nervøs før men siden jeg er i en litt annen situasjon enn før så har det forandret seg. Professorene er forståelsesfulle.

Her kommer bilder fra rett utenfor universitetet.

Selv om det er en del å gjøre så prøver jeg å ta meg litt fri innimellom. Pauser og snakker med familien. De fleste oppdateringene mine skjer på Snapchat eller instagram.

Jeg glemmer litt bloggen når jeg slutter klokken 18:00 men alt handler om tid. Jeg vil også at bloggen skal være interessant også.

Det hjelper definitivt å snakke med familien når det kommer til motivasjon til ulike situasjoner og tenke at det ikke er alle situasjoner som jeg kan kontrollere. Og da må man bare gi blaffen. Senke skuldrene er ikke en egenskap jeg er god til men føler at jeg bare må når det er så mye som skal gjøres. Alle gjør sitt og ferdig med saken.

I dag hadde jeg forelesning fra 08:45 til 09:30 så har jeg pause i en time og neste seminar snart. Jeg føler meg heldig som får dra hjem tidlig på fredager og klar for å starte helgen.

Tror jeg blir mer og mer vant til dagene når rutinene er på plass.

Hvordan var dagen din?

Vi blogges <3 -Alissa

#denhaag #nederland #studentiutlandet #bachelor #forelesning #venne #heldig #oppdatering #rutiner #dagene #bilder #universitet #fredag #pauser

Uken som gikk #4

Hei fine! Denne uken har gått både fort og sakte. Det har vært lange dager på universitetet og en del å lese allerede den første uken.

 

Ukens høydepunkt: starten på universitets livet. Det er deilig å endelig starte med studiet og ikke bare høre om hva som kommer til å skje. Veldig gøy å vite hva som skjer de kommende årene og møte nye mennesker fra forskjellige land.

 

Ukens nedtur: å slutte klokken 18:00 tre ganger denne uken var en utfordring rett etter ferien. Så jeg var ganske sulten hver gang jeg kom hjem igjen. Også etter middag var det bare å fortsette å lese.

 

Ukens serie: Game of Thrones sesong 7. Nå som hele sesongen allerede er ferdig så venter jeg med utålmodig hjerte. Elsker denne serien.

 

Ukens lesestoff: The alchemist. En internasjonal bestselger og ganske spennende så langt. Allerede kommet meg gjennom halve boken.

 

Ukens billig mat: Japansk grønnsakssuppe. På universitetet selger de forskjellig supper hver dag og japansk grønnsakssuppe luktet så utrolig godt. Måtte bare prøve det. Det kostet bare 0,75 euro som til svarer 7-8 kr.

Ukens sang: Astronomia – vicetone. En oldie But goldie. Får meg i godt humør etter en slitsom dag.

Ukens sjokolade: Rittersport melkesjokolade. Denne kjøpte jeg mens jeg var i Tyskland. Ganske god men den slår ikke freia eller milka. Jeg spiser definitivt ikke sjokolade hver uke. Hehe.

 

Ukens youtuber : Nikkietutorials. Elsker videoene hennes og i det siste har hun postet nye ting hun prøver ut og gir en anmeldelse på hva hun tenker om produktet. Veldig talentfull sminke artist.

 

Hvordan har din uke vært?

Vi blogges <3 -Alissa

 

#youtuber #ukensomgikk #uke #sjokolade #rittersport #tyskland #Nederland #kjøp #mat #billig #sang #vicetone #nikkietutorials #slitsom #thealchemist #høydepunkt #nedtur

Fantastisk opplevelse!

Hei fine! På fredagen var jeg i Rotterdam og dro på Harry Potter i konsert. Fantastisk opplevelse med orkester som spiller alle sangene i filmen samtidig som at filmen går på storskjerm. Akkurat som kino. Helt sinnsyk opplevelse. Gleder meg masse til den neste filmen blir spilt.

Den aller første gangen jeg var på var den aller første Harry Potter filmen. Så denne gangen var det nr.2.

Det var ingen feil og alle notene var spot on.

Her kommer noen bilder fra kvelden :

Vi fikk gratis drikke i pausen. Vin, vann og masse forskjellig brus. Popcorn kostet 1 euro.

Jeg begynte nesten å gråte men klarte å holde tårene. Elsker denne opplevelsen! Fantastisk

Har du vært på noe sånt før?

Vi blogges <3 -Alissa

#blogg #brus #gratis #opplevelse #fantastisk #HarryPotter #Nederland #Rotterdam #vinvann #inconcert #secretchamber #mysteriekameret

Første offisielle skoledag

Hei fine! Timeplanen har blitt gitt ut og i dag sluttet jeg 18:00. Nå er jeg på vei hjem og skal spise en god middag. Har ikke spist siden lunsj.

I dag hadde jeg fransk og Nederlandsk og cultural dimensjon of Europe. Jeg måtte vente i to timer på at neste time skulle starte men det gikk bra fordi jeg ble bedre kjent med folk i klassen.

Håper du har en fin dag videre. Må gjøre noen lekser til i morra så snakkes!

Hvordan er dagen din?

Vi blogges <3 -Alissa

Første projekt med klassen

Hei fine! Håper det går bra på skolen og at studentlivet har startet på fullt i Norge. Her i Nederland er jeg ferdig med intro uken og det var spennende å få møte nye folk i klassen. Vi måtte vente til onsdag. De har gitt en liten smakebit på hvordan årene fremover kommer

til å bli og det er definitivt mye som skal gjøres.

Allerede i går startet vi med vårt første projekt og vi skulle presentere hva vi ville for vår fremtid som en europeisk profesjonell. Det tok mye tid med snakking og diskutering så jeg var glad når det endelige projektet var ferdig. I dag ble alle videoene presentert og en klasse vant en powerbank hver. Vi fikk gratis lunsj som en oppsummering av intro uken.

Jeg hadde jobben å redigere så det var den største jobben. Men jeg var glad for at alle ble fornøyd med video.

I klassen er det folk blant annet fra Tyskland, Tjekkia, Irland, Slovakia, Ungarn og Nederland selvfølgelig. Og mange andre land.

Jeg studerer Europa studier. Veldig fornøyd med valget fordi jeg har muligheten å jobbe forskjellig bransjer og yrker.

Vi må alle velge et språk så jeg tok fransk siden jeg hadde det på videregående så jeg håper at jeg husker masse selv om det har vært en stund siden jeg hadde faget.

Hvilket studie vil du studere?

Vi blogges <3 – Alissa