Pakk julegaver med meg Vlogmas #18 + #19

Hei dere!

Nå ligger det en ny video på kanalen <3 I dag så er det en pakk julegaver med meg video. Jeg svarer på spørsmål som "hva skal jeg gi til mine venner og familie i år?" og "hvor god er jeg til å pakke julegaver?".

Jeg spiste også middag med min venninne og på vei hjem så skjedde det noe skikkelig rart. Vi ble nesten løpt ned og jeg filmet det! Det kom plutselig en haug med folk som løp marathon midt i gaten. Venninnen min og jeg sto i midten av gaten og hadde ingen steder å gå haha. Det var over 200 mennesker som løp.

Denne videoen har jeg også middag med en venninne og hun åpner gaven jeg pakket inn for noen dager siden.

I morgen kommer det en ny video om dagene mine før jul.

Denne helgens planer:
Jeg har så lyst til å dra på kino og se på Frozen 2 også kalt Frost 2 på norsk. Det er så mange som har sagt at den er mørk og veldig annerledes fra den første filmen. Men jeg gleder meg til å gå på date med typen min.

På søndag så kommer Caroline og hennes kjæreste til Nederland! Hun er tvillingen min og det blir så koselig. Jeg gleder meg masse til hun kommer på besøk og vi skal spise så mye digg. Blant annet skal vi spise på Five guys som er en dyrere Burger King basically. Det er veldig retro stemning der.

Vi skal feire julaften hos meg og vi skal feire 25 desember hos familien til kjæresten min. Det blir så koselig og jeg gleder meg masse.

Noe jeg har så lyst til å spise nå er medistekaker. Det er noe av det diggeste jeg vet. Vanligvis så foretrekker jeg svenske kjøttboller men akkurat til jul så vil jeg ha medistekaker og poteter med brunsaus.

Håper du liker den nye videoen!

Vi blogges <3
– A

Hva har jeg i sekken min? Vlogmas #17

Hei dere!

Nå er vlogmas episode 17 ute på kanalen. Jeg føler meg så motivert til å filme og redigere og legge ut nye videoer på tuben.

I dag har vi en hva har jeg i sekken min video. Dette er en bachelor grad edition fordi som dere ser så ligger det ingen bøker oppi sekken men det er mest fordi at de ligger hjemme og man følger som regel bare med på forelesning når man er på skolen.

Håper du liker denne videoen og hvis du gjør det ikke glem å abonnere for å følge med videre.

Jeg åpner også luke nummer 17 i dag av skrapelodd kalenderen. Dette er noe jeg gjør i hver eneste vlogg.

Jeg tror fortsatt at jeg ikke kommer til å klare å legge ut videoer hver dag men så langt har jeg vært flink til å legge ut nesten annenhver dag siden 1 desember.

Internship starter i januar. Jeg gleder meg så mye til dette men før det så har jeg eksamen. Jeg gruer meg fordi jeg har to av eksamene mine på samme dag. Kanskje jeg kan snakke om dette i en annen video?

Vi blogges <3
– A

Samme spørsmål, ET år senere VLOGMAS #16

Hei fine! Nå ligger vlogmas 1-16 ute på kanalen. Jeg bestemte meg for at det kommer flere denne uken og ikke bare en som jeg sa i forrige vlog.

I dagens video så snakker jeg om mine juletradisjoner, julesanger og julefilmer. Dette er alt om jul som passer bra for nå er det mindre enn 9 dager igjen til jul.

Håper du liker å følge med på livet mitt i utlandet. Det er så gøy at det er flere folk som ser på videoene.

Liker jeg julegløgg? Har jeg noe julepynt og hva skal jeg denne julaften? Shopper jeg i siste øyeblikk?

Håper du vil abonnere gratis på kanalen 😀

vi blogges <3
-A

Har en video med 67K views, sushi og hva har jeg i vesken min

Hei fine!

I dag viser jeg dere hva jeg har i vesken min on the go. Glemte å si at jeg selvfølgelig har mobil og kamera i vesken min når jeg ikke bruker dem.

Vlogmas nr 12 og 13 er ute akkurat nå. I morgen tenkte jeg å lage lussekatter og det må jo til når det lucia dagen i morgen.

Jeg har startet å se jul i svingen. Det er så koselig og jeg får skikkelig throw back moments når jeg ser på denne kalenderen på nrk. Det er så bra at det funker i utlandet. Min favoritt karakter i jul i svingen er Klara Klegg haha.

Her kommer den nye videoen jeg la ut nettopp

Denne videoen er ute akkurat nå!

Tell me a story er så spennende. Jeg forklarer mer om hvem som er med og den er så spennende.

Nå skal jeg se på The masked singer som er mitt favoritt program. Det var så gøy at jeg her om dagen så en jente på metroen som satt og så på denne serien hehe. Det er et sang program som er veldig annerledes fordi det er kjente kjendiser under masken som synger anonymt men gir hint til hvem de er.

Abonner på kanalen for å følge med videre

Vi blogges <3
. A

Siste muntlig eksamen Vlogmas Dag 8 og 9

Hei fine!

En ny video ligger ute på kanalen akkurat nå! Gjerne sjekk den ut. I dagens video har jeg min aller siste muntlig eksamen i fransk. Denne videoen blir filmet på universitetet.

Det er så sykt at vi begynner å nærme oss juleferie.

I neste video så pakker jeg inn julegaver, jeg har en liten challenge hvor jeg går litt ut av komfort sonen og vi snakker om at jeg får besøk denne julen. Den videoen kommer ut i dag.

Ikke glem å abonnere på kanalen for å følge med videre.

Neste uke så kommer det en vlogmas uke i stedet for to dager sammen. Dette forklarer jeg i den nyeste videoen jeg legger ut. Det er mest fordi at det ikke skjer noen ting neste uke.

Jeg tester også ut Kygo headsettet og om du vil at jeg skal fortelle mer om det i en video så gjerne la meg vite det!

Vi blogges <3
-A

Åpner Kygo Headset + Sinterklaas *VLOGMAS #5*

Hei dere !

Nå ligger en ny video ute på kanalen. I dagens luke 5 så åpner jeg kygo headsettet. Dette er en ekstra lang video fordi det er Sinterklaas i Nederland som betyr at det er masse gøy som skjer. Jeg har laget dikt til kjæresten, vi feirer på restaurant og jeg åpner en gave på kamera.

Sinterklaas er annerledes tradisjon i Nederland fordi her kommer julenissen fra Spania og ankommer med tog eller båt. Han har også hjelpere som heter Zwarte Piet.

I denne vloggen åpner jeg også luke 5 på min skrapelodd kalender som er den eneste julekalenderen jeg har i år. Så hvis du vil sjekke ut dagens figur for å vinne 1 million kroner så gjerne se på videoen.

Håper du likte denne videoen og hvis du vil følge med videre så gjerne trykk på abonner.

Vi blogges <3
– Alissa

Vlogmas 2019

Hei dere!

Nå har jeg startet vlogmas 2019. Det kommer ikke vlogg hver eneste dag fordi jeg vil heller legge ut videoer med kvalitet. Men hele TRE videoer er ute akkurat nå som du kan sjekke ut.

Det har vært en veldig travel uke. De siste dagene har jeg hatt eksamen i Fransk. I dag hadde jeg eksamen i markedsføring og lagd julekaker med mine venninner. Jeg tester ut et nytt produkt. Så gjerne bli med meg rundt for å se hva jeg driver med i desember.

Jeg gleder meg så mye til internship starter. Nå er det bare en og en halv måned igjen til jeg starter internship hos et av verdens største firmaer. Det blir så spennende.

Forrige uke skjedde det noe crazy. Coca Cola ringte meg på telefonen for å spørre om jeg ville komme på intervju for en internship posisjon hos dem. Jeg elsker Coca cola og produktene deres. Søsteren min drikke cola hver dag haha. Så det var veldig stas at de ringte selvfølgelig. Hvis du vil vite hva jeg svarte så sjekk ut vlogmas fordi jeg kommer til å snakke om det i videoene mine.

Fremover så kommer det mange videoer på kanalen. Jeg åpner også en ny luke i julekalenderen min i hver vlogmas.

Vi blogges <3
– A