Ukesvlog – 85 årsdag, clickbait og haul

Hei dere! nå har jeg lagt ut en ny video på kanalen. Der drar jeg på 85 årsdag og koselig bursdagsfeiring i et fort.

Vi har jentekveld i Leiden, Nederland og jeg snakker om mine tanker rundt podkasten ClickBait. Jeg tok med en liten haul.

I videoene fremover så tenkte jeg å snakke mer om videregående og hvordan man kan bli motivert til å gå på skolen. Dette er noe som kanskje er spennende med litt tips til å gjøre hverdagen enklere og kanskje bedre.

Her kommer videoen:

Akkurat nå har jeg vært i Dortdrecht for å feire min venninne Elisa. Hun er fra USA og hun fikk bachelor diplomet forrige uke. Dette var en utrolig koselig feiring med hennes familie, meg og min kjære og kjæresten hennes sin familie.

Venninna mi har de søteste hundene. Med en gang vi ankom så fikk vi hundene på fanget. De er så utrolig rolige og de er en type maltese rase. Hundene heter Dash og Sunny. De var super komfortable med kjæresten min selv om de aldri har møtt han før. Så bare satte de seg rett på fangene våre og ville ha oppmerksomhet. Super søte! Jeg elsker å være på besøk hos venninna mi fordi da får jeg klappet og kost med hundene. Nå skal hun heldigvis flytte enda nærmere meg så det blir kjempe bra.

Derfor ble det en sen middag. Vanligvis så foretrekker jeg å spise middag rundt 18.00 tiden, men siden feiringen skulle starte 19.00 så måtte vi vente med middag til vi hadde kommet hjem igjen. Jeg prøver å ikke ta den aller letteste utveien med mindre vi absolutt må. Derfor så ble det enn lett stekt ris student middag.

Her kommer noen bilder fra i dag:

Vi blogges <3
– A

JEG HAR FÅTT INTERNSHIP

Hei dere!

Nå har jeg endelig fått internship. Jeg gleder meg så mye til å starte i januar 2020.

I dagens video snakker jeg litt om hva som skjedde på hovedkvarteret. Dette er blant annet om hva de spurte om og hva jeg følte.

Jeg har også filmet tre andre videoer i det siste som allerede ligger ute på kanalen. Der har jeg en vlogg ute hvor jeg sjekket inn på hotel i Nederland. I en annen video snakker jeg om mine høst favoritter. Jeg snakker også om hvordan jeg fikk internship og hvilke type firmaer jeg og mine venninner har søkt på. Alt dette ligger ute nå.

Bli med meg videre som livet som student i utlandet.

Vi blogges <3
– A

Planer for denne måneden (November 2019)

Hei fine!

Wow jeg kan ikke tro at vi allerede er i November. Det er helt sykt å tenke på + veldig stressende også. Her kommer mine planer for November 2019.

1. Jentefest
Denne helgen skal jeg ha en liten fest hjemme hos meg med mine nærmeste venninner. Det er slutten av året og etter jul så går vi alle sammen hver vår vei. Det høres kanskje litt dramatisk ut men etter eksamen i Januar så skal alle sammen begynne å jobbe fulltid som interns/praktikanter. Venninnene mine har bestemt seg for å gjøre dette utenfor Nederland så derfor kommer vi ikke til å se hverandre like ofte som før.

2. Bachelor oppgaven.
Hvis det er noe jeg må bli ferdig med ASAP så er det bachelor oppgaven. Må skrive + få motivasjonen til å skrive. Derfor er November og midten av Desember den siste tiden jeg får før jeg må levere inn oppgaven. Ønsk meg lykke til.

3. Intervju.
Dette er veldig spennende men jeg skal på et intervju i November for å se om jeg kan bli praktikant i Januar/Februar 2020. Jeg gruer meg og gleder meg. Men aller mest er jeg spent på hva som kommer til å skje.

4. Video
Jeg tok en liten pause fra Youtube denne uken fordi jeg hadde eksamener. Det gikk heldigvis bra og jeg fikk tilbake resultatene innen en uke. Men jeg må bli ferdig med å redigere en video så jeg får lagt ut før helgen er over.

5. Feire bursdag
Kjæresten min sin mormor har bursdag denne måneden. Det er alltid så koselig å feire med familien hans. Hun bor nærme en by som heter Utrecht og vi har planlagt å dra en tur til kirken før middag.

6. Feire bacheloren til venninnen min
Venninnen min fra USA skal feire at hun har bestått og får bacheloren sin i Dortdrecht. Hun har invitert både meg og min kjære. Samtidig så flyr familien hennes fra USA til Nederland for å feire også. Det blir utrolig koselig.

7. Trene
Jeg prøver å trene minst en til to ganger i uken akkurat nå. Jeg har heldigvis en veldig fin tvillingsøster som holder meg motivert og gir meg øvelser. Vi pleier noen ganger å trene sammen over skype. Min favoritt treningsmetode er kortstokk. Jeg har forklart denne øvelsen i en av de nyeste vloggene mine, men det er veldig effektivt og morsomt.

Dette er mine planer for November.

Vi blogges
-A