Tvillingen på tur!

Gjesteinnlegg:

Hei!

Denne helgen har jeg vært så heldig å få være med til Geilo, nærmere bestemt Ustaoset på hyttetur!
Det var utrolig deilig og avslappende, og ikke minst koselig. Å få være med kjæresten sin på tur er noe jeg setter ekstra pris på. 

Tid til å pleie kjærligheten. Tid til å gjøre akkurat det man vil. 

Det tok nærmere 4 timer å kjøre, hvor vi pratet, lo og hørte på masse forskjellig musikk. Jeg har en tendens til å sovne i bilen, men denne gangen var det litt annerledes. Jeg hadde kjempe mye energi! Sang med full hals til spillelisten og hadde det utrolig artig med musikkquiz. Utrolig hva man lærer av hverandre på 4 timers biltur! 

Vi stoppet underveis for å kjøpe is, mat og drikke. Rett og slett nyte tiden. 

Vi brukte tiden på hytten til å slappe av, se på film og ikke minst; sove! Spesielt når vi kom opp første dagen, var det iskaldt i hytten! Vi måtte sove med jakker, ullsokker og de varme klær for å ikke fryse. Kjæresten og jeg elsker å spille spill, hvor vi konkurranse-innstinktet noen ganger tar overhånd…Samtidig som vi blir fort glade igjen rett etter en match! Haha!

Vi leste masse og brukte en del tid på skolearbeid, samtidig som vi lagde god mat. På hytten fant jeg virkelig roen til å lese og konsentrere meg. I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å finne roen. Hytten låner vi, og vi har vært kjempe heldig med været også! Det er så utrolig deilig å komme seg litt vekk. 

Jeg anbefaler å finne roen enten ved å gå seg en tur, trene eller meditere – rett og slett fordi det er bra for alle å kunne slappe av. Absolutt noe man trenger i en hektisk hverdag. 

Hva gjør du for å slappe av?

– Caroline C <3

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg