Små gleder i hverdagen

Hei fine! wow bare en måned igjen til jul. Jeg gleder meg masse. Akkurat nå venter jeg spent på pakker fra black friday salget. Jeg har også satt av tid denne helgen for å selge litt unna ting jeg ikke bruker. 

Blant annet selger jeg Samsung galaxy S7 edge, sony a5000 og gopro hero 5 black. Alt ser helt nytt ut men jeg har allerede iphone 7 og canon g7x mark ii. Så dette ligger bare i skapet. Jeg har også tenkt til å gå gjennom skapet en tredje gang fordi jeg ikke passer mange av klærne lenger. Med årene har jeg definitivt lagt på meg haha. Samtidig har jeg en veldig annerledes stil enn det jeg hadde før. 

Jeg har også tatt masse bilder i dag av tingene jeg selger fordi jeg tenker at det er greit med litt professjonelle bilder hvis man skal selge ting. 

I posten i går kom disse lysene som dere ser på bildet. Jeg elsker lys og blir kjempe glad i vintertiden. Dette + en god bok gjør helgen så mye bedre. Jeg har også tenkt litt mer på interiør ting og hvordan jeg vil forandre på leiligheten litt i det små. Det er ikke noe galt med leiligheten nå, men det føles ikke veldig hjemme og koselig ut ennå. 

Jeg skal også forandre litt på youtube kanalen min men så langt er jeg fornøyd med de nyeste vloggene mine. Jeg elsker tilbakemeldingene jeg får fra dere og det gir meg selvfølgelig motivasjon til å fortsette. Sosiale medier som jobb er ikke lett. Det er ikke lett å finne nye ideer og man må virkelig gå ut av komfortsonen, men det er vel kanskje det som gjør dette så spennende. 

Jeg elsker å ta bilder og føle at jeg er produktiv når jeg laster opp en ny video eller legger ut et nytt bilde. Det er litt som den følelsen når man har jobbet hardt med en oppgave også leverer man den inn hehe. 

Akkurat nå slapper jeg litt av og ser på “the last holiday”. Jeg sjekket også ut noen julefilmer på netflix. Jeg elsker jul. God stemning, mat og ferie. I januar drar jeg til Norge for å se familien og venner. 

Hva er planene for neste uke? 
Dra til IKEA og kjøpe en Kallax, en hylle. Veldig fint ved siden av sengen hvis man har et studio. Jeg ble også invitert til en bursdag neste uke, så vi får se om jeg drar. Bursdagen er i Amsterdam. 

Hva skal du spise til middag ? 
Pizza fra dominos. uff er det noe jeg gjør fortiden er det å spise mye ute.

Hva er favoritt suppen din? 
Det heter “Boeren groentesoep” Som er oversatt til Bonde grønnsakssuppe. 

Hva handler den neste vloggen om? 
Den neste vloggen handler om at jeg drar på kino med kjæresten hehe. Jeg drar på premieren til Fantastic Beasts 2. Filmen var kjempe bra. 

Vi blogges <3 
– A 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg