Nyttårsaften vlogg (video) og nyttårsforsetter

Hei dere! En nyttårsaften vlogg ligger ute på kanalen og i dag snakker jeg om mine nyttårsforsetter. Det er ganske vanlige forsetter som trene mer og være mer motivert.

Jeg viser dere også hva jeg la ut på instagram story på nyttårsaften i videoen. Jeg feiret hjemme med min kjære og skrev på bachelor oppgaven (haha skikkelig feiring), men om noen uker så har jeg lagt bacheloroppgaven bak meg.

Jeg skal prøve å vlogge så mye jeg kan.

Stay positive for 2020. Ikke glem å abonnere for å følge med videre. Hvis du har noen video ønsker så gjerne kommenter det.

Her kommer det noen bilder fra fyrverkeri showet i Rotterdam

Jeg ELSKER å se på fyrverkeri og ta bilder av det. Det er sinnsykt koselig og jeg digger at det var så mange forskjellige farger.

På slutten av fyrverkeri showet så var rakettene satt som en regnbue. Det er så utrolig gøy. De hadde også en nedtelling med laser på selve broen. 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 GODT NYTT ÅR eller Gelukkig Nieuwjaar på Nederlandsk

Håper du hadde en fin feiring!

Planer for neste uke:

Jeg skal levere inn bachelor oppgaven på mandag tenkte jeg. Deadline er dagen etter. Bachelor oppgaven er det eneste jeg klarer å tenke på. Det er skikkelig digg at det snart er over. Jeg må innrømme at jeg har stresset litt med å prøve å finne et sted å printe og binde bacheloren. Vi må nemlig sende inn en hard kopi av oppgaven og få den stemplet.

Jeg har eksamen snart. Om to uker så har jeg tre eksamener. Siden jeg har brukt så mye tid på å skrive på bachelor oppgaven så har jeg ikke fått muligheten til å lese like mye som jeg hadde ønsket.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg