Oslo tur

Hei fine! I dag var jeg en tur innom studentboligen til Caroline og sjekket stedet før jeg drar tilbake til Nederland. Det er nok siste gangen på denne turen jeg får sett henne også snakkes vi jo alltid på skype og Snapchat når vi får tid.

Jeg skal sove over hos min andre storesøster som også bor i Oslo men en større leilighet. Jeg tenkte å legge ut en liten vlogg så dere kan se hvordan en studentbolig i Oslo ser ut for de som lurer på det. Det er jo vanlig at det er litt rotete når man nettopp har flyttet inn Hehe. Så vloggen viser også takterrassen. Vi var så heldig med sola og alt. Det var utrolig fint vær og veldig varmt.

Jeg og Tina tok oss noe raskt på burger king fordi vi var litt sultne når jeg hadde kommet frem til Oslo. Det ble også taco til middag. Disse bildene ble tatt med mobilen på en app som mange kjendiser bruker nå og det skjønner jeg godt. Jeg liker veldig godt at bildene blir forskjellige hver gang.

I morgen tenkte vi å gå litt rundt på Karl Johan og kanskje se om jeg finner noen nye sko før jeg drar hjem og pakker. Eller egentlig er jeg nesten ferdig pakket fordi jeg ikke får tatt med meg så mye. Jeg kan sikkert få filmet en pakk ut med meg video, fordi kofferten var så vanskelig å lukke. Jeg håper at alt går smooth på flyplassen. Hehe.

Vi blogges <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg