5 NEW IN

Her om dagen var jeg på en liten shopping tur. Her er 5 produkter jeg kjøpte:

1. Caps fra Primark. Den er rosa og her er et bildet mens jeg prøvde den på. Perfekt til sommer, og jeg har aldri brukt rosa caps før + den var billig. Vanligvis bruker jeg ikke caps fordi det noen gang gjør at hodet mitt ser veldig stort ut. hehe. Men denne likte jeg veldig godt. 


2. Jeg prøver å planlegge litt før jeg kjøper noe så ikke alt blir spontan-kjøp. Her er noe jeg ønsket meg og dere kan se på bildet under hvordan den ser ut i virkeligheten. Bronzeren er fra Etos, og de har også mange andre makeup revolution produkter der. Jeg liker veldig godt at den har shimmer i den, fordi det gir litt mer glowy utseende på ansiktet. Veldig masse produkt i en, så man kan bruke den lenge. 


3. og 4. To leppestifter og to parfymer fra Primark . Parfymene er perfekt til reise fordi de er så små og den gule har litt sitron-aktig frisk lukt og rosa mer blomster aktig. Fargene til leppestiftene ser litt mørke ut pga skyggen, men den ene er litt metallic som jeg tror er en god kombinasjon. Bronzer er makeup revolution.  


5. Og til slutt denne Mascaraen fra Maybelline fordi jeg virkelig trengte en ny en og tenkte at jeg burde bytte litt. Jeg har hørt at man kan få mer volume av å bruke vannfast mascara? men det er vanskeligere å få av. 

Håper dere likte dette første innlegget med nye ting jeg har kjøpt. 

Hva liker du å kjøpe når du går på shopping?
Vi blogges <3 - Alissa

#maybelline #mascara #sminke #pleie #caps #primark #etos #makeup #revolution #bronzer #kjøpe #shopping #newin #første #innlegg #vannfast #colossalvolume #vivid #baked #brons #parfymer #blomster #sitron #reise #rosa #gul #nederland #alissa

2 kommentarer

Thalia Rebecca

16.07.2017 kl.18:18

Så fine kjøp! :D

Vannfast mascara er ikke anbefalt å bruke hver dag for det sliter mer på vippene enn vanlig mascara :)

God sommer videre :D

Alissa C

16.07.2017 kl.18:43

Thalia Rebecca: Takk du også :)

Skriv en ny kommentar

Alissa C

Alissa C

20, Asker

Hei Alissa her, jeg har flyttet til Nederland og elsker å reise <3 Her på bloggen skal det skrives om alle mulige temaer jeg kommer på og jeg blogger så mye jeg får tid til <3 Gjerne følg meg på instagram : alissa_.c

Kategorier

Arkiv

hits