Prosjekt uke (Nederland)

Hei fine! Lite blogging i det siste men endelig er jeg ferdig med eksamen uke. Denne uken er det projekt uke og dette projektet skal vare helt til januar.

 

Projektet handler om team arbeid og europeiske land. Hele klassen og i vår situasjon en annen klasse også skal jobbe sammen til å representere et europeisk land. I det europeiske landet er det opp til oss å velge en minoritet som skal presenteres. Tidligere har det vært samene i Sverige eller gypsy i Ungarn.

 

I dag fikk vi tildelt landet. Klassen min fikk Hellas. Det tror kan bli spennende og utfordrende. Jeg har bare vært på ferie der en gang i påsken for lenge siden. Men vi skal presentere kulturell, økonomisk og historiske siden av Hellas.

 

Vi skal lage et 2 timers event og vi konkurrerer med andre klasser. I dag fikk vi en liten smakebit om hvordan det er mulig å gjøre det.

 

Presentasjonen var om Irland i Nederland. Vi så sang og dans og representanter fra ambassaden. Morsomt.

 

Gleder meg også til å starte med nye klasser fordi vi er ferdig med trimester 1.

 

Dette trimesteret har vi hovedfokuset på business og politikk og skal fortsette med Intercultural communication.

 

Hvordan ser uken din ut?

Happy Halloween.

Vi blogges <3 -Alissa

#politikk #business #thehague #nederland #trimester #projekt #ukenmin #alissa #halloween #klasser #hellas #irland #NL #kommunikasjon #team #skole #studentiutlandet

2 kommentarer

Victoria Larsen

31.10.2017 kl.17:18

Så spennende projekt :-)

Alissa

02.11.2017 kl.23:51

Victoria Larsen: ja tror det blir gøy

Skriv en ny kommentar

Alissa C

Alissa C

20, Asker

Hei Alissa her, jeg har flyttet til Nederland og elsker å reise <3 Her på bloggen skal det skrives om alle mulige temaer jeg kommer på og jeg blogger så mye jeg får tid til <3 Gjerne følg meg på instagram : alissa_.c

Kategorier

Arkiv

hits