Er MacBook Pro verdt pengene?

Jeg har sett i det siste at det er veldig mange som kanskje ønsker å kjøpe ny laptop eller tenker på å kjøpe før skolestart. Siden det er nytt år så kan det være lurt å ha en laptop som fungerer 100%. Her er mine erfaringer.

Mine erfaringer med MacBook Pro er at det er verdt pengene. Ja. Det er en dyr laptop, men man kan få veldig mye ved å kjøpe Mac. Blant annet hvis du vil bruke redigeringsprogrammer (som imovie) er det mye som allerede er lastet ned og gratis på mac. Personlig har jeg ikke hatt mye problemer med apple og siden jeg også har Iphone så gjør også dette lettere til å sende over bilder (det går automatisk), jeg liker utseende og den er rask. Aller beste er at den er lett å bruke.


MacBook Pro 13″

Når det kommer til størrelse har jeg både hatt 17″ (som ikke selges lenger) og akkurat nå har jeg 13″. Jeg vil anbefale 13″ fordi den er lett å bære og den passer litt bedre i sekker. Samtidig som at 17″ er ganske mye tyngre. 

Pris messig så er pro litt dyrere enn air, men etter erfaringer (søsterene mine har også mac) så er leve tiden på pro lenger. Du har også mye mer plass på pro fordi det er større hardisk. De nyere versjonene sier at pro er like lett som air nå, men at pro er raskere. 

Jeg fikk min første mac når jeg var rundt 12-13 og den varte i 5-6 år før jeg byttet den ut med en ny en. Den fungerer ennå, men er veldig treg og kan bare ha et vindu av gangen open. Så hvis jeg vil skype og se på youtube videoer så lagger den mye. Men den har verdt med meg overalt så det var på tide å bytte den ut når jeg gjorde. 
Tips: Vent til du starter på videregående, fordi du kan få en god deal på nedbetaling av macbooken. Samtidig kan du få word,powerpoint og excel gratis på macen og andre programmer som koster penger også. 

Et annet tips: Hvis du vil at macen din skal vare lenge så kjøp en laptop case/deksel. Dette hjelper veldig godt når du skal reise rundt med macen, fordi den blir beskyttet bedre og du får mindre riper.  


Fin, inspirerende og dramatisk film på Netflix. 

Hvis du skal ta IT på videregående så funker macen også til dette. Jeg klarte meg hvertfall fint, men måtte finne andre metoder til å få de samme programmene som kanskje andre i klassen fikk lettere på sin laptop, fordi de hadde microsoft. 

Det eneste MacBook ikke er så flink til er gaming. Hvis du vil game er dette absolutt ikke den rette laptopen. Mange spill er ikke i mac versjon, men du kan spille league of legends (bare beklag på forhånd at det kommer til å ta lang tid å laste opp spillet til vennene dine), runescape og andre nettspill. 

Håper dette hjalp deg hvis du ville ha litt informasjon om mine erfaringer med macbook pro. 

Ønsker du å kjøpe ny laptop? 
Vi blogges <3 – Alissa 

#apple #macbook #verdt #verdi #penger #informasjon #videregående #skole #erfaring #pro #air #iphone #tips #vare #fem #år #deksel #ta #vare #programmer #it #lettere #microsoft #penger #mye #bruke #ny #laptop #kjøpe #tenke #start #imovie #redigering 

2 kommentarer
  1. Mac er så absolutt verdt pengene! Jeg gikk derimot for en air 11″ til studiebruk og er kjempefornøyd 🙂 Nå blir den brukt til mye mer enn bare studie, og den passer meg perfekt 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg