VANT !

(ikke sponset)
Før jeg flyttet til Nederland så hadde Asker Kino premiere på Baywatch og ved denne anledningen ville holde en konkurranse i samarbeid med Egon og Risenga Svømmehall. De skulle slippe ned badeballer og på noen av badeballene var det noen av dem som hadde “premie” klistret på. Det var til sammen 10 premier, men det var veldig mange som skulle se baywatch filmen og de fleste ville heller gå inn i salen og se på reklame. Dette gjorde at det ble mye lettere å vinne. Jeg tok 2 baller og Caroline tok 2 baller. Haha! Men vi synes det kanskje var litt urettferdig så vi ga en av dem bort til arrangøren sånn at hun kunne gi den til en som ikke hadde fått. Dessverre skjønte ikke denne jenta at man kunne gi badeballen til kassen for å få den ordentlige premien. Derfor gikk premien til noen andre. 

Etterhvert så fant vi en til badeball rett ved beina våre så til slutt sto vi med 4 av 10 premier. Når vi gikk til kassen fikk vi tildelt en konvolutt etter hvilket nummer vi hadde fått tak i. 

Dette lå inne i konvoluttene:

Til sammen hadde vi vunnet: 
– 6 gratis lunsjer på Egon
– 8 fribilletter til Nordisk kino 
– 4 fribilletter til Risenga Svømmehall 
– 5 såper fra Risenga Svømmehall. 

Man kunne også vinne håndkle og diverse. Hvordan kan du sørge for at du blir med på den neste ballslippen/ballongslippen? Ved å like Nordisk Film Kino Asker på FACEBOOK. 
Da får du med deg alle oppdateringene. Akkurat nå skal de ha en sommerpatrulje som vil si at de skal gå rundt og gi ut skrapelodd. Hvis du skraper 3 riktige så kan du få gratis brus, fribillett og andre saker. Kanskje de kommer til en strand du er på? 

Vel denne opplevelsen gjorde at Kino opplevelsen ble enda morsommere. Da jeg var liten, vant jeg en kopp på grunn av hubba bubba konkurranse. haha. 

Har du noen fine kino opplevelser?
Vi blogges <3 -Alissa

#kino #asker #baywatch #vinne #konkurranse #vant #vunnet #strand #facebook #ballslipp #gratis #lunsj #egon #nordisk #kino #risenga #svømmehall #kopp #opplevelser #oppdateringer #sommerpatrulje #skrapelodd #fribilletter #såpe #premier #premiere 

 

4 kommentarer

Siste innlegg