Ferie og bøker

Endelig er det ferie i en uke og gleder meg masse til å fly hjem til Norge i morgen. I det siste har jeg likt å lese flere bøker og jeg oppdaterer hva som skjer i livet mitt på instagram @alissa._c. 

Ellers så har jeg hatt mye å gjøre på skolen og vært syk hele denne uken, selvfølgelig rett før ferien starter. Men skal bli bra å komme hjem til Norge og spise kebab og sushi. Det er blant annet de tingene jeg savner mest, produkter som ikke finnes her i Nederland. 

Jeg skal være hjemme i en uke. I det siste har jeg prøvd å lese flere bøker, og jeg har fått en del anbefalinger fra venner. Den siste boken jeg leste var “The subtle art of not giving a f*ck” av Mark Manson. 

 

Boken jeg leser akkurat nå er “De brief voor de koning” av Tonke Dragt. Jeg vil prøve å lese den ferdig men siden den er på nederlandsk så tar det litt tid. Det er en barnebok på rundt 455 sider. Den handler om en gutt som skal gi et brev til kongen og settingen er i middelalderen med riddere og alt det der. 

En anbefaling jeg har fått, som jeg håper å få lest snart, er “1984” av George Orwell. Denne anbefalingen fikk jeg av en jente i klassen som kommer fra Ungarn. Hun fikk anbefalingen av meg og leser nå “Tusen strålende soler” av Khaled Hosseini. Beste boken. 

Planene for uken er å være med venner og familie og slappe av så mye som mulig. Jeg kommer nok bare til å ta med en liten koffert og macen, men ikke så mye klær fordi jeg har en del hjemme allerede. 

Jeg vil prøve å blogge litt mer, fordi jeg har vært veldig dårlig på det i det siste. I starten var det bedre fordi da hadde jeg lagret innleggene som jeg ville poste. Også noen ganger så er det bare det samme som skjer. Dra på forelesninger til klokka 19.00 også tar det en time før jeg kommer hjem også spise middag, lese og legge seg. 

På universitetet er jeg nå styremedlem i en studentforening så det blir spennende å se hvordan det blir. Vi kommer til å arrangere fest hver måned med forskjellige temaer. For en øl og et glass med vin koster det 0.50 cent (euro) på disse festene. Den første gangen jeg var der så sto jeg dørvakt og sjekket ID men kommer helt sikkert til å ta over sosiale medier fordi jeg liker det veldig godt. Jeg elsker å ta bilder som også var en grunn til at jeg ville starte bloggen fordi da kunne jeg mimre tilbake til gode tider, også putte bildene mine et sted og dele mine erfaringer med familie og venner. 

Hvordan ser uken din ut? 
Vi blogges! -Alissa 

#Nederland #nyttinnlegg #26.feb #bøker #anbefalinger #familie #ferie #hjem #studentforening #bilder #nederlandsk #blibedre #thesubtleartofnotgivingafuck 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg