Flyturen hjem til Norge

Hei fine! Nå har jeg kommet meg på plass hjem igjen til Norge og skal slappe av her med venner og familie i en uke. Det var utrolig fint å se familien vente på meg rett utenfor ankomst klokken 12 om natten. De billigste flyturene hjem til Norge er som regel den siste flyturen som går fra Nederland. 

Til Norge så tok jeg med en liten koffert jeg kjøpte forrige uke og Mac-en min. Jeg tenkte at jeg kommer til å bruke Macbooken mye denne uken og forhåpentligvis får jeg gjort noe skolearbeid mens jeg er her. Det er så mange ting jeg vil gjøre, men det føles som om tiden går så mye raskere. 

Før jeg fløy så spiste jeg favoritt maten min i Rotterdam sammen med min kjære. Vi trodde vi hadde god tid men toget kom litt tidligere enn forventet. Så dessverre mistet jeg favoritt hårpinnen min på stasjonen når jeg skulle løpe inn i toget. 

Landingen var vond. Denne gangen var det enda verre enn før. Vanligvis så får ikke ørene mine så vondt på grunn av trykket, men når vi skulle lande var vi akkurat på den høyden hvor det føltes ut som en knyttneve presset inn i ørene. Ørene mine føles fortsatt ut som om de er inne på flyet, men jeg har blitt litt mer vant til det nå. 

Det som var bra med flyvningen var at jeg fikk vindu plassen og satt ved nødutgangen så jeg fikk litt ekstra beinplass. Jeg skulle handle noe på taxfree når jeg landet, men de solgte det på flyet også. Da bestemte jeg meg å kjøpe det på flyet. 

Det var så sinnsykt kaldt når jeg gikk til parkeringen. I Nederland er gradene rundt 0, så når jeg kom hit og det var -12, da var det bare å løpe til bilen og heldigvis ble bilen varm fort. 

Jeg ser virkelig frem til hva mer jeg kommer til å finne på denne uken. Jeg har ikke trent på en stund så kanskje jeg tar en treningsøkt sammen med Caroline. Det første jeg skal gjøre når jeg kommer tilbake til NL er så skrive meg opp på treningssenteret på skolen. Samtidig prøve å legge frem treningsklær og pakke det ned i en liten bag sånn at jeg føler meg mer motivert til å trene. 

Neste innlegg kommer til å handle om måneden som gikk. Stay tuned. 

Vi blogges! 
– Alissa 

#Fly #Norwegian #Norge #Nederland #planer #landing #trening #koffert #macbookpro 

 

3 kommentarer

Siste innlegg