Ute av “Skal vi danse” – hvem skal vi tro på?

Gjesteinnlegg:

Hei!

Denne nyheten kommer nok ikke som et sjokk for de som følger med på “skal vi danse”. Etter stuntet til Frank Løke om å stille i “Borat” -drakt i parketten, har TV2 tatt avgjørelsen om at han skal bli tatt ut av “skal vi danse”. Spørsmålet mitt er: er dette riktig?

Jeg synes TV2 burde uttalt seg enda mer hvilket grunnlag de har på å kaste han ut. De er ikke konkrete nok, og det får flere til å lure om dette er den riktige avgjørelsen. 

Det ble også skrevet tidligere den formiddagen før han skulle ut i parketten at han ville gjøre et naken-stunt. Dermed så visste man dette tidligere, og Frank Løke har også stilt i Borat-drakt når han skulle løpe maraton tidligere i år. Dette er altså ikke noe nytt. 

Løke forteller også at dansepartneren hans skulle være med som offer-rolle for å få enda mer PR, noe hun benekter til VG. 

I alt dette, så har TV2 bestemt at Aune Sand, som ble stemt ut av folket og fikk minst sammenlagt poeng av alle deltakerne, skal komme tilbake til “Skal vi danse”. HVA?! Frank Løke fikk minst poeng av dommerne, men ble stemt av folket til å fortsette videre. Hvordan kan dette være rettferdig?

Til syvende og sist sitter jeg igjen som et spørsmålstegn. Hvem skal vi egentlig tro på?

Hva syns dere?

Caroline

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg