Venom

Hei fine! Jeg kan trygt si at jeg har vært veldig sliten lol så det er litt dårlig med blogging. Plutselig ble det veldig mye på en gang. Eksamen er snart.

Men en film jeg vil anbefale som er ute på kino nå er Venom. Den var så bra når jeg så den her om dagen. Dette er ikke typisk superhelt film og filmen hadde en spennende historie.

Hvis det er noe jeg liker når jeg skal koble helt av så er det å dra på kino en første prioritert. Vel kanskje andre fordi favoritten er naturligvis å spise på restaurant haha. Men jeg er glad for at jeg har venninne som alltid spør meg om jeg vil dra på kino med henne ellers så ser jeg ofte filmer med min kjære.

Venom handler om en mann som mister alt etter at han intervjuer et stort firma. Men det er noe mystisk med dette firmaet så han undersøker litt nærmere og dermed møter han Venom. Du kan sjekke ut traileren for å se hva jeg mener. Mer vil jeg ikke si for om jeg skriver om hele handlingen så er det ikke noe vits i å se filmen.

Jeg gleder meg masse til fantastic beast 2 kommer. Dette er en annen film som er en del av Harry Potter verden. Den kommer ut i November.

Grunnen til at jeg har vært så travel er fordi jeg måtte redigere en 5 minutters video i over 4 timer men jeg er ennå ikke ferdig. Bare i dag. Det er det lengste 5 minuttene ever. Men siden det er karakter på den og en del av skoleprosjekt så må alt være perfekt (så perfekt som mulig). Jeg hadde også en innlevering som måtte bli ferdig før i morgen. En annen innlevering må bli ferdig før fredag. Også en del fransk innleveringer hver uke Hehe. Kanskje dette ikke er så interessant å høre om eller kanskje det er det men jeg skal fortsette å blogge så mye jeg kan.

Vi blogges <3

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg