6 timers togtur – kræsjet med et tre!

Hei dere!

Nå har jeg endelig kommet frem til en av Norges våteste by, nemlig BERGEN! Endelig er min kjære og jeg her, etter 6 timers togtur. 

Vi måtte stå opp kjempe tidlig, for å rekke toget. Det var mange mennesker, og vi visste ikke at det var reserverte plasser til toget… så vi måtte selvfølgelig flytte oss når konduktøren kom. Haha! Typisk oss å ikke sjekke billetten ordentlig… men det kan heldigvis skje med alle. 

Vi bestilte turen for cirka en måned siden, og det var litt billigere å ta toget denne gangen, enn flyet. Vi tenkte vi ville gjøre mest mulig ut av turen, så vi valgte tog.

Det var veldig vanskelig å finne en avslappende posisjon å ligge i, men super koselig å høre på musikk. 

Når man tar toget til Bergen, så får man virkelig sett masse av norsk natur, og noen steder er det en del snø.

Det var ekstra morsomt å ta toget, ettersom dekningen kunne gå fra ingen til full på bare noen få minutter!

Det var ikke en helt vanlig togtur, vi fikk plutselig beskjed om at toget hadde kræsjet i et tre! Det var en veldig overraskende melding å få på høyttaleren.

Heldigvis gikk det bare noen få minutter, så var vi på reise igjen. Først tenkte vi at det var et stort tre, men konduktøren på høyttaleren sa at det bare var et lite tre, og de måtte se at alt var i orden før vi kunne kjøre videre. 

Nå slapper vi av på Thon Hotel, og prøver å finne ut hva vi skal spise. Det var kjempe deilig å komme til hotellet. Resepsjonisten ga oss to flasker med vann, og på sengen lå det badekåpe klar til oss! Den skal jeg ta på med en gang!

Har du noen spennende planer i helgen?

– Caroline C <3

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg