Genser til 1500 kroner

Gjesteinnlegg av Caroline

Hei fine!

I helgen var jeg i Bergen og fikk møtt min søte venninne som bor der. Hun bestemte seg for å flytte dit for å studere, og da valgte jeg å ta en langhelg til Bergen. Jeg har for det første aldri vært i Bergen, og for det andre så fikk jeg besøkt venninnen min! To fluer i en smekk! Haha!

Bergen er helt fantastisk, og det var kaldt, vått og mye vind, men hva er det som passer bedre enn en skikkelig shopping-tur i Bergen! Venninnen min og jeg bestemte oss for å gå igjennom så og si alle butikkene som var i Bergen sentrum. Det var ikke akkurat et lite utvalg av butikker! 

Enda bedre var at alt var så nærme hverandre! Vi kunne gå 20 meter og plutselig var vi i et nytt stort senter! Skulle ønske det var flere steder som var sånn! Fikk virkelig sansen for Bergen. 

For å virkelig ta en ordentlig jente-tur, dro vi 20 minutter med buss til Sotra. Vi dro dit fordi de har en av mine favoritt butikker der, nemlig New Yorker! Der har de alltid så mye fint, og jeg syns ikke det er så ille priser!

 

Senteret i Sotra var kjempe stort, og jeg følte at den aldri tok slutt! Det beste var at de hadde en spesiell genser som jeg lette etter. Jeg prøvde å finne en genser som både var varm, myk og deilig! Det fant jeg heldigvis. Litt kresen var jeg, for det var ikke en hvilken som helst genser… Jeg har tidligere eid en ull-genser før, men den ødela jeg i vask, derfor var jeg kjempe heldig og fant den igjen i Sotra!

Jeg syns det var verdt pengene, spesielt når den varer lenge og kan brukes overalt. Spesielt når vinteren setter inn! Nå er det bare å glede seg til hytteturer og kos, hvor jeg kan bruke denne genseren!

 

– Har du en favoritt genser?

 

– Caroline C<3

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg